שרשור עדכונים-צהריים
16/8/2011

meytula

New member
../images/Emo6.gifהמשכורות של הבנים זה לפי הגובה??

עלק הם באו לעבור חוויה

קשקשה9

New member
השכר של יוני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי הבטן שלי כואבת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

webguy

New member
כי ראליטי זה כמו המציאות נגיד ..

אז למה שזה יהיה שונה ..

niva99

New member
יוני קיבל הכי פחות

כי הוא מ"קוצר"? בן קיבל פחות - בהתאם לI.Q?

daviddeboymn

New member
על הדמיון המפותח שלי...

ברור לי שכל אחד יכול להמציא מספרים ולזרוק אותם בפורום.... אבל זה דיי מבוסס על מישהו שאני סומך עליו.. ואכן זה זכותו של כל אחד לבחור להאמין או לא.. אני אישית אם מישהו אחר היה מפרסם בפורום את מה שאני רשמתי הייתי מאוד מאוד ספקן בקשר לאמינות הדברים...

daviddeboymn

New member
אז כה:

נראה לי שכולם כבר יודעים גם בלי "מקורות אמינים"..... לאיתן כפי שהוא אמר בשבוע השני לתוכנית בחוזה יש סעיף שאומר שכל שינוי בפורמט של התוכנית(בחזוה יש סעיף של ההפקה שאמר שהפורמט בהרצה ויש להם זכות שלנותו) יובא לידיעתו לפני שהוא יקרה..אז אתמול עידכנו אותו בעיניין כניסת גב ודרשו ממנו שלא ידבר על זה עם אף אחד ולא יזכיר את זה...אז אני עמריך שהוא במצב שהוא מרגיש נפגע בגלל מה שעושים לו ובגלל שהוא די אחראי לשינוים והוא מבואס וגם העובדה שהוא לא יכול לחלוק את רגשותיו עם אחרים...כי אסרו עליו!

לונדרון

New member
היתה

לי תחושה שאסרו עליו לדבר על זה (מי שלא מאמין, שיבדוק בשרשור בוקר
).

רינתי77

Active member
הוא א יכול לעשות ברוגז...הוא חתום על חוזה

שלא משאיר הרבה אפשרויות פעולות מצידו. ההפקה כיסתה את עצמה מכל הצדדים ודאגה להשאיר לעצמה את הזכות לבצע שינויים לפי ראות עיניה. הוא יודע את כל זה וכמובן מודע לכך שידיו כבולות. זה בהחט יכול לבאס בן אדם.

למעלה