שרשור עדכונים-צהריים
16/8/2011

meytula

New member
הבנים בחצר ואיתן ישן

כמה בן אדם יכול לשכב במיטה??
יוני צריך פדיקור דחוף

meytula

New member
wher is daniel and ortal??

כנראה שתיהן בחדר אורטל מאוכזבת מאתי ודניאל מאיתן האמת איילת חסרה בבית,בתקופות הטובות שלה היא הוסיפה הרבה אנרגיות לבית

meytula

New member
מה מתבשל שם?

זה נראה טעים,נראה לי זה חזה עוף מוקפץ עם ירקות עשו לי תאיבון

דיי3

New member
איתן והסרטון

לאיתן חשובה מאוד האמינות. הוא בעבר נפגע מחברה שאכזבה. בוילה הוא הכיר את דניאל והיא עושה לו את זה בגדול. אחרי שצפה בסרטון הבין כנראה שהוא היה טרף קל, כי באמת דניאל השיגה אותו, מבלי שאפילו נתן צ'אנס הוגן לשאר הבנות. זה בדיוק מה שדניאל העידה על עצמה שהיא מוצלחת בו. השיגה את איתן והשאירה את כל הבנות הרחק מאחור. ההפקה הראתה להם את הסרטון בדיוק לפני כניסת הרווק החדש, מי שרואה את הכתוביות בטלויזיה יודע שהם מצהירים על מאבק בין הרווקים. מי יזכה בבנות. אם איתן סגור על דניאל, איך תהיה תחרות? אז הכניסו לו את האלמנט והראו לו את דניאל האחרת, כשהם מצפים שירתע. ואכן זה מה שקרה

meytula

New member
ההפקה מכוונת להכל וזה ברור שהם לא בעד דניאל

זה שקוף מידי ועכשיו גם הכנסת הרווק החדש גב,שגב לא ממש התחבר לדניאל כשהיה בבית ואפילו אמר לאיתן שדניאל בתוכנית בשביל הכסף וניר וקובי תקפו אותו ואמרו לו שממש לא,שהיא מאוהבת באמת. הם עושים הכל כדי להוריד את דניאל למטה

דיי3

New member
מצד שני יכול להיות שדניאל מאוהבת באיתן, עכשיו

השאלה החשובה היא האם איתן יחזור להיות איתה אחרי הסרטון.

רותי167

Well-known member
די עם השטויות והספקולציות,דניאל לא מאכזבת

ולא איכזבה את איתן,להכניס גבר חדש הבית זה להגיד לו לא סיפקת את הסחורה וזה הביאוס שלה. אל תנצלי את ההזדמנות לשפוך רפש על דניאל.

דיי3

New member
רותי , מותר לאנשים לשער השערות. לא מדובר כאן

במשהו שהוא פיקוח נפש. אני מבינה שאת לא מעוניינת שיגידו על דניאל דברים שליליים, יחד עם זאת תתמודדי!

מי הדיירת שעשתה שנת שירות במוסד לנגמלים מסמים

באחת השיחות אחת הבנות סיפרה שלפני הצבא עשתה שנת שירות במוסד לגמילה מסמים מי זאת?

meytula

New member
אולי תהכוונו לדייר??

כי גב סיפר שהיה במוסד גמילה מסמים קשים

daviddeboymn

New member
../images/Emo70.gifהמשכורות של דיירי הוילה:../images/Emo41.gif

איתן - 100,000 שח + אופציית זכיה במיליון. אורן - 100,000 שח בלי אופציה למיליון. בן - 70,000 שח בלי אופציה למיליון. יוני - 50,000 שח בלי אופציה למיליון. כל הבנות: מקבלות 2000 שח לשבוע+ הבנות שיגיעו ל6 האחרונות יקבלו 4000 שח לשבוע+לכולם אופציה לזכיה במיליון.

למעלה