שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

קשקשה9

New member
לוקחת ברצינות שליהי מטפסת על הגב של בן

את יודעת למה? כי אני חושבת בדיוק כמוה

didush100

New member
די נו אתי חולה בראש איך אתם לא רואים את זה?

היא צריכה טיפול היא לא נורמלית ופסיכית לגמרי אני לא מבינה איך היא שם בכלל הזבלה הזאת

קשקשה9

New member
דידוש אני רואה את אתי יפה מאוד ולא הצדקתי

לרגע את מה שהיא עושה למרות שבאהבה ומלחמה הכל הולך כרגע אני מתייחסת לתוכן הדברים ולגבי זה אמרתי שהגיע זמן שמישהו ישים את הקלפים על השולחן-ליהי מנצלת את בן להגיע לגמר!

קשקשה9

New member
ועוד משהו ברשותך.....

הגיע זמן שמישהו יאמר את זה בקול רם בבית לנצל את בן בצורה כלכך צינית זה עלוב ובזוי בלי קשר לעובדה שגם בן
לא קטן בזכות עצמו

sidi2

New member
זאת הבעיה של ליהי ובן אל תשכחי שגם היא.....

נמשכה לבן, וגם אם זה נכון היא היתה צריכה לנצור את זה אצלה ולא להציל את התחת שלה בדרך זאת. יש לי חברה שידעתי שבעלה בוגד בה ולאחר מריבה איתה וניתוק הקשר לא הלכתי לספר לכולם על בעלה ועל מה שהיא עוברת, כי אין לדעת מה יקרה בעתיד ונכון להיום חזרנו להיות החברות הכי טובות. אולי אלו סוג החברות שיש לך לא מאמינה שאת מתנהגת כך.

קשקשה9

New member
אני לא הנושא כאן ואודה לך מאוד אם לא

תנסי לרדת איתי לפסים אישיים חברות שלי והיחסים שלי איתן הם לא עניינך תודה

sidi2

New member
הבנת הנקרא את מבינה....

כתבי שגם את לא היית רוצה חברות מהסוג הזה, קשקשה תפתחי את העינים אולי תראי את האיכויות של קרן וליהי, ואם לא אולי קצת טיפות של סטילה יעזרו לך.

noaxxx

New member
ההשוואה לעולם ה'אמיתי' לא נכונה במקרה הזה

מכיוון שבעולם ה'אמיתי' אין גמר להגיע אליו, בכל זאת מדובר במשחק. זה ברור לגמרי, לפחות לי, שכל ההתנהגות של ליהי היא מכוונת מטרה לשרוד בוילה כמה שיותר זמן, והמטרה מקדשת את האמצעים.

shoa

New member
את כל כך צודקת....

ההתנהגות של אתי מביישת. היא טוענת "אני אמיתית" מאז הנתק עם קרן היא כל היום מספרת ומרכלת על קרן וליהי . מאשימה אותן שהן התעללו בליז. ממש שקרנית. היא לא סבלה את ליז מהרגע הראשון ומאשימה אותן. מספרת ליונ,י לא בכוונה קראתי הודעות של ליהי לקרן בסמארטפון . אתי לא בכוונה????

adiyon2

New member
היא באמת אמרה את זה?!

לא יפה. יש קוד בין חברים שלא מספרים דברים. מבחינתי היא חצתה את הגבול, הן יכולות לא לדבר, אבל לטעמי מה שסוכם בזמן החברות נשאר במסגרת מחברות (קצת על משקל מה שקורה בוגאס נשאר בוגאס).

שרון-ב-

New member
../images/Emo12.gif על מה ולמה הפליאה

מי שהתחרבשה עם אתי, שתצפה להתנהגות כזו. מתעסקים עם נחש, סופו שיכיש גם אותך. כך קרן כך אתי. מצאה מין את מינה. בתכלס, טוב שפתחה את הפה. אולי זה יגרום לפסיכי הזה להבין עם מי יש לו עסק

שאפולי

New member
ב ד י ו ק ../images/Emo45.gif

לא היו לקרן שום גבולות וקודים היא נהנתה מהנחשיות של אתי כשהיא היתה במחנה שלה וכל החרא נגע לבנות אחרות. עכשיו שתאכל את מה שהיא בישלה.

קשקשה9

New member
לא יפה מבחינת קודים חבריים אבל

עדיין היא לא שיקרה כמו שחושבים

שרון-ב-

New member
איזה קודים חברתיים?? הן חברות??

הן רק התחברו במשחק, כשהיה לשתיהן נוח. אך כשרבים על כס המלוכה, אזי מתחיל הבלאגן האמיתי. ישבו ורקמו להן כל מיני תככנים שלא היו מביישים אף תסריטאי טלנובלה. לקרוא אסמסים, לשגע את דניאל וכו'. עצם המחשבה על כך מבחילה. ומי שמסוגלת לעשות דבר כזה, אין עליה טיפת רחמים. ככה לא משיגים גבר. ואם קרן לא למדה את זה, לפחות משהו יצא לה מהתכנית הזאת

קשקשה9

New member
את צודקת ואולי לא ניסחתי נכון מנסה שוב:

אתי צריכה לחיות עם אתי בשלום על כל מה שתעשה כלומר היא לא צריכה לעשות משהו שתתחרט עליו אחרכך בתוך עצמה ומצפונה

למעלה