שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

נעמה8080

New member
ענבר לא צריכה להישאר בוילה!

עכשיו ענבר כמו חולה במיטה ומתבכיינת לענת, אם ענת, קרן וליהי יגידו לענבר שהיא מורידה אותן ונמאס להן להיות לידה, מה היא תגיד?! הרי זה מה שעשתה לאיילת. היא היתה חברה שלה, במקום לתמוך בה היא זרקה אותה! ועל זה נאמר חברה רעה! קשה לי להאמין שלקרן אין עניין בדבר! הרי קרן היא הרעה של התכנית, וכל זה קרה מאז שקרן וענבר התקרבו.

meytula

New member
לא יכולה יותר לשמוע את השם ענבר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מזל שאין לי מישהו במישפחה בשם זה

2 החברות של ענבר נטשו אותה

איפה הן? שענבר תאכל ת'כובע! ואני אדאג אישית שקשקש ורגע לא יתנו לה מלח וצי'לי מתוק. שתבלע אותו ככה, יבש!

קשקשה9

New member
../images/Emo9.gif המשך:איפה קרן "החברה הטובה"של ענבר

בזמן שענבר בוכה במיטה קרן בוחרת להמשיך ולהתעסק בעצמה ואת זה ענבר לא רואה?

קשקשה9

New member
אה חשבתי שהתכוונת לענת ואיילת ולא למה

שקורה כרגע
ולגבי ענבר......שתחנק עם הכובע

adiyon2

New member
מה זאת אומרת איפה קרן

יושבת עכשיו עם ליהיא ומתבכיינת שמישהו צריך לעצור את אתי, מי יודע מה היא מספרת לאנשים. איך היא מסוגלת לעשות את זה (מכסה עיניים ובוכה ללא דמעות), יופי המצלמה זזה. לפני כן היא אמרה שלה היא לא תעשה מה שעשתה לליז. ליהיא עונה לה, את לא ליז. לא אתמול ושלשום התנצלו על ליז. קרן, תעופי וקחי את הצל איתך.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצל שלי ואני יצאנו לדרך../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ליאורי13

New member
אמנם קלישאה אבל מתבקש לומר

" איך הגלגל מסתובב לו" קרן וליהי לא חברות שלה, אלא משתמשות בה לצרכים שלהן, הן באו לחזק אותה, לעודד, להרים ? לא !!!

sidi2

New member
לא רק את היא חולת נפש מקוה שתפונה...

היום לאברבנאל, אוי ואבוי לחברה כזאת שלאחר יום הולכת ומטנפת את חברותיה במשך חודש וחצי. זבל אמרתי?

didush100

New member
מה זה? אני בשוק את לא מבינה

היא ממש רעה!!!!! בא לי עכשיו ללכת לשם אני כולי בעצבים היא ממש חולה בראש ולא רואה בעיניים אף אחד איכססס להקיא ממנה. חתיכת אפס מאופס חזקה על בחורות בנות 25 גועל נפש!!!

sidi2

New member
מה את רוצה מבחורה אומלל מלאה רגשי נחיתות....

חסרת בטחון עצמי דחויה על ידי הבנים בבית, שפה עילגת מראה דחוי ועלוב לא נעים לי אבל זאת ההגדרה של פריחה מצויה.

didush100

New member
גועל נפש ותת רמה 1 גדולה

בושה שהיא שם בכלל אני ממש מרחמת על קרן וליהיא ממש!!!

למעלה