שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

adiyon2

New member
קרן יושבת עכשיו ובוכה שהיתה צריכה להפסיק את

החברות הזו, שהיא שמעה את הקול של אמא שלה שאומר לה להיזהר והיא לא הקשיבה. אני זוכרת ששמעתי את הקול של קרן משפיל את אורטל ואת ליהי (אתי ישבה בשיחה הזאת ולא הוציאה מילה מהפה) על זה שליהיא התרחצה איתה במשימת התקציב. היא שטפה את ליהיא וכשאורטל התערבה היא סתמה לה את הפה בלי בושה. קרן בסה"כ מקבלת בסיבוב את מה שהיא עשתה לאחרים, אמנם לא לבד, אבל היתה שם כמו גדולה. קרן, הגיע הזמן לקחת אחריות ואולי אז דברים ישתנו לטובתה.

noaxxx

New member
אני חושבת שקרן לא מסוגלת לקחת אחריות

אין לה את הכלים לעשות את זה. בשורה התחתונה היא ילדה, שרוב הזמן עסוקה בתחמונים ואסטרטגיות ומי אמר למי כמה ולמה. אפס התעסקות אמיתית בעצמה. לכן, אני מפסיקה לצפות ממנה לקחת אחריות. פשוט לא יקרה... הדבר הכי אמיתי שיוצא ממנה ביומיים האחרונים זה הפחד המוצדק שלה מאתי. כי יש לאתי הרבה מידע עליה ואין לה (לקרן) שום שליטה עליו.

דיי3

New member
מה שיפה שלירון וליז

"צדיקים, מלאכתן נעשית בידי אחרים" . כשקרן עם האוברול רקדה על דמה של לירון, הגלגל מסתובב כידוע. קרן תלמד שזאת לא הדרך.

noaxxx

New member
יותר טוב, שתצפה בכל הפרקים כשתצא מהוילה..

אז לא תהיה לה ברירה, בסופו של דבר היא תראה את עצמה. זה הסיכוי היחיד שלה לדעתי.

קשקשה9

New member
אני פחות אופטימית ממך......בעצם

אולי עם הגיל תבוא התובנה אבל אני עדיין סקפטית ולא אני מתקרחת

meytula

New member
אורטל ואורן מתחברים

יושבים בסלון כבר הרבה זמן ומקשקשים יהיה מגניב דייט של אורן עם אורטל ודני עם איתן

goodpink

New member
כמה צדקתי שאמרתי שאורטל תנסה עם אורן כדי ל

להישאר אחרי הדחיה של איתן..כל כך צפויה השחקנית הזו....מזופיית לחלוטין... כל כך מגיע לו את אורטל....אבל כל כך....רק חבל שלא נוכל לראות את הפרצוף שלו שיגלה את האמת.................. ענת בחורה אמיתית היא בניגוד לאחרות לא מוכרת את עצמה כדי להישאר בוילה וכפי שאמרה אם זה יוצא אותה SO BE IT

דיי3

New member
אני מקווה שזה לא יקרה עד כניסת הרווק החדש.

חוץ מזה נראה לי שאיתן ממש מצטער שפיספס את אורטל.

למעלה