שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

רינתי77

Active member
ביטחון עצמי הוא לא דבר פסול,נהפוך הוא,

במיוחד כאשא הוא מבוסס. לפי התמונה שאנו הצופים מקבלים על מה שקורה בבית, דניאל בהחלט מבינה וקוראת נכון את המפה. בגלל הביטחון העצמי שלה היא לא נסוגה כאשר היא חושבת שהיא צודקת. היא לא ליהיא, אחרי הכל...ובעניין הקנאה, מה יש לה לקנא בקרן? אם כבר, ההיפך הוא הנכון..שוב..

didush100

New member
את לא מייצגת את כל הצופים

אני רואה משהו אחר לגמרי ואני לא רואה שום ביטחון עצמי ואני לא חושבת שדניאל קוראת את המפה נכון. קנאה היא תכונה בלתי נשלטת ולכן אין מה להבין בזה.

didush100

New member
נכון

אבל אני לא רושמת את תשובותיי ברבים אלא רק מביעה את דעתי. אל תרשמי אנחנו הצופים כי את לא כלל הצופים. למרות שהרייטינג נמוך יש לפחות עוד צופה אחת חחחח

poseidon111

Active member
מעניין שאת כמו דידי ואלה מתאדות כשאתן מתבקשות

לתת סימוכין לכל הקלישאות שאתן מפזרות.ולא בפעם הראשונה.

poseidon111

Active member
במה התבטאה האגרסיביות הנוראה שלה?

אני ראיתי את השיחה מתחילתה, ויותר איפוק מכפי שהיא הפגינה,שמור רק למהטמה גאנדי.הייתי שמח לדעת על מה ביססת את קביעתך.תודה.

didush100

New member
יש בה הרבה מאוד אגרסיביות

היא מאופקת אז זה מטעה אבל יש לה אגרסיביות בטון דיבור. היא מדברת ברעל על קרן וליהיא ברמות מטורפות והיא תצטער על זה מאוד כי זה מוציא אותה הכי קטנה שיש. לא עשו לה כלום היא זו שבחרה להתרחק מכל הבנות בבית ולהתרכז אך ורק באיתן ובחבריו ע"מ להשיג אותו בסוף.

didush100

New member
הפקה נא לעבור מצלמה

שיחת השיפוצים של אתי ממש לא מעניינת

didush100

New member
אורטל לאתי

קרן כלבה זבל וחרא אני לא סובלת אותה מהיום ה-1

didush100

New member
מה קרן עשתה לה?

דניאל קראה לה שטן ונחש ושלא נדבר על מה שאתי אמרה עליה

sivan513

New member
קרן אמרה עליה דברים יותר גרועים

היא כל הזמן מרכלת עליה. וחיבלה לה גם בסיכויים עם איתן ההבדל הוא שקרן אומרת את כל זה ועדיין מתנהגת כאילו הכל בסדר, ואורטל פשוט לא מדברת איתה. והיא אמרה שהייתה לה הרגשה לגביה מההתחלה, לא שהיא לא סובלת אותה מהיום הראשון. ומגיע לקרן כל הדברים שהיא אמרה עליה, היא באמת כלבה.

billc

New member
ויותר מאוחר, אורטל ודניאל דיברו

והם אמרו אחת לשניה, שהם אמרו וחשבו דברים נוראים על אחת השניה, וזה נבע ממקום כאב ויש הבדל שדברים ממקום כאב מאשר מקום של רוע

למעלה