שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

merilue

Well-known member
למה מה זה עוזר פרלמנטרי??

זה פקיד,סמרטוט,של חברת כנסת-מכין קפה ובודק דואר ומלקק כל היום לחברת כנסת בן,עם כל "התארים" שלו,כולל עריכת דין,התברג לתפקיד אשכרה שמתאים לאישיות שלו-ס מ ר ט ו ט כנסי לגוגל,תראי מה "עוזר פרלמנטרי" תפקידו,ושם עוד מעדנים--כולה פקיד,יד ימינה של חבר כנסת,בלי שום השפעה מדינית או משהו מרשים אחר-שם בומבסטי לתפקיד מוערך יתר על המידה בן-אדם טיפש,נגרר,מושפע-מתארת לעצמי מה עושות בו הבנות בחוץ--מנצלות אותו וזורקות אותו קיבינימאט בדיוק כמו התפקיד לשעבר שלו-מסמרטטים וזורקים,מתארת לעצמי מה עשתה בו החברת כנסת-ועוד אישה

to be1

New member
אורטל חיה על לרחרח להקשיב לאסוף מידע

היא תראה אנשים מדברים היא כאילו תעשה משהו לא רחוק מהאנשים שמדברים

שיחת בן ודניאל

סטטוסים מוואלה בן מזהיר את דניאל מהקשר עם אתי "אני אישית חושב שזה לא יעשה לך טוב" דניאל עונה לו: " אני נמצאת במקום בווילה שבו אני לא נגררת אחרי כלום אבל אני בודדה וזה לא כיף, אני לא אתן לשום דבר להרוס לי את החוויה פה" בן חושב שאתי כן יכולה להרוס לה כי היא פוגעת באנשים בן לדניאל: "אל תספרי לאתי דברים שחשובים לך" "תהיי חברה שלה אבל תחשבי טוב לפני שאת מספרת לה דברים, אני שמעתי אותה אומרת דברים מאוד לא לענין על אנשים בווילה" דניאל אומרת לו שהוא לא רואה את כל התמונה ויש בעיה מאוד גדולה של צביעות בין הבנות, היא אמיתית עם כולם ולכן אין לה בעיה לדבר עם אתי

poseidon111

Active member
דניאל עשתה לבן בית ספר

הבחורה "הילדה" ניהלה איתו את השיחה כאילו היא הבוגרת והוא הילדון.היא לא נפלה למוקשים שלו, עמדה על שלה, לא הסגירה את מקורותיה אך אמרה לו לפתוח טוב טוב את העיניים.אני מעריך אותה.היא בוגרת בהרבה לגילה במובן הטוב של המילה.

didush100

New member
ממש לא

היא כ"כ מקנאה שהיא בטוחה שהיא צודקת בכל דבר. אתי מדברת לה כרגע מהגרון לא התרשמתי ממנה בכלל. היא טיפשה היתה צריכה להקשיב ולשתוק ובמקום זה דאגה להצדיק את אתי ואת עצמה. פתטית לחלוטין

meytula

New member
היא ממש לא הגנה על אתי .ממש ממש לא

ההפך,היא חזרה על זה שאינה בוטחת באף אחד והפתק שנזרק פשוט הוכיח לה שאתי לא סתם דיברה שיש בסיס לדבריה גם אם לא הכל נכון

Rach31

New member
קשה לי להאמין שהיא דיברה בבגרות

אמנם לא ראיתי את השיחה אבל מתקשה להאמין שדנינעל מסוגלת להחזיק שיחה רצינית ובוגרת עם מישהו. שליש מהזמן היא נראית כאילו יש לה שלושה תאי מוח שרבים שהם זוג ובשאר הזמן היא מקשקשת ומדברת כמו שיכורה עם רמת משכל ששואפת לריצפה.

meytula

New member
דניאל מיואשת

היא כבר לא יודעת למי להאמין אני בעיקר שמחה שבן אזהיר אותה מאתי.להתחבר לאתי לא יעשה לה טוב בתדמית שלה

adiyon2

New member
כמו שכתבתי היא מאוד חכמה

היא לא נופלת במאת האחוזים לפחים של אתי או של כל אחת אחרת. העיקר בשיחה זה שהיא הצליחה לערער גם אותו.

didush100

New member
היא ממש לא כזאת חכמה

היא רק חושבת שהיא חכמה. כל ההתנהלות שלה מראה על בחורה חסרת ביטחון ילדותית אובססיבית ומפונקץ שחושבת שהכל מגיע לה. הסיבה היחידה שהתחברה לאורטל ואתי היא הקנאה השנאה והפחד מקרן!!!

adiyon2

New member
הוי דידוש, תאמיני לי אין עליך

לשלוח לך מטלית לניקוי המשקפיים. נראה לי שאת לא רואה את הדברים טוב.

shoa

New member
למה זה יפגע בתדמית של דניאל, הרי אתי דוברת אמ

אמת, לא מרכלת, מעבירה דברים בדרך שהיא רוצה לרצות את החברים שלה. לא פוגעת באנשים שהיתה חברה שלהם. בחורה "אמיתית" אז מה הבעיה? כשהיתה חברה של קרן וליהי לא אמרו להן להזהר כי זה לא עושה להן טוב !

didush100

New member
דניאל הזאת הופכת מיום ליום ליותר קלפטע

מסכן איתן לא יודע מה מחכה לו

didush100

New member
אמרתי לך

יש לה טון אגרסיבי והיא בטוחה שהיא יודעת ומבינה את הכל

למעלה