שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

Klayhamn

New member
לא הבנתי

זו בדיוק הבעיה. החוכמה הגדולה היא להתחרט על זה כשהיא שם, ולהתייחס אליה יפה כשהיא שם. זו חוכמה קטנה מאוד לעשות את זה אחרי שהיא עוזבת, וחוכמה עוד יותר קטנה לעשות את זה רק אחרי שהן מועמדות להדחה. ואיך הגעת למסקנה שהן "הלכו אחרי אתי" -- קרן וליהי הן אלה שריכלו על ליז כל לילה (בין 3 ל-5 בבוקר), אתי הייתה חלק מאוד קטן מזה. ולא הבנתי מה זה משנה שהן "חושבות על זה כבר יומיים"? הן פשוט מרשות לעצמן לעשות מעצמן קדושות מעונות ולהאשים את אתי בהכל. לא הסברת לי איך הגעת למסקנה שהחרטה שלהן אמיתית?

poseidon111

Active member
100% צודק,ואל תצפה לתשובהץ

לא קוהורנטית בכל מקרה.לכל היותר "אני יודעת".מה שממוטט את התיאוריה הדמיונית שלה בכל מקרה היא העובדה שאף אחד לא מנע מהן להביע חרטה מיד עם קרות המקרה.מישהו חייב אותן לקרא לה "חיידק" למשל? הכל זה הצגה לקהל בבית.

../images/Emo45.gifזו אפילו לא הצגה ידידי

הן בפירוש אומרות כל שניה "הקהל רואה, הקהל יודע".

לונדרון

New member
אבל

כשהן מזכירות את הקהל, הן מבקשות לכוון את הקהל להתבונן על האחרות ולשפוט, והן מניחות שוב, כמו בעבר, שהן עצמן צודקות ואמיתיות. עם כל זאת, אף אחת לא קדושה או מושלמת שם מבחינת יחסה לזולת, אז השאלה היא מי הרע במיעוטו.

לא רק

הקשבתי להן טוב טוב היום, ואתמול.. הן מדברות על ליז מתנצלות.. ושניה אחרי.. "הקהל רואה הקהל יודע". עוד קצת על ליז.. וחוזר חלילה.

לונדרון

New member
נו טוב,

הסיפור עם ליז הוא הכי "פרש" בזיכרון ובתודעה, וקשור גם לנקודת המפנה ביחסים קרן-אתי-ליהי, כך שברור לי למה הן מדברות דווקא על ליז. דבר אחד וודאי, עם זאת. קרן וליז ניהלו שיחה מאוד ארוכה לפני שליז עזבה ונאמרו שם הרבה דברים.

שרון-ב-

New member
יתרה מכך -

אתי היא הבהמה הגסה. אבל בתכלס, היא לא המוח מאחורי כל הבלאגן. היא לא תמימה, כמובן. אבל הן זמזמו לה באוזן כל לילה וחסר רק לחיצה על כפתור כדי שאתי תתפרץ. מה גם שכמובן אתי תעשה הכל כדי לזכות באהדה של המלכה האם - כך שהיא נלחמה את המלחמות חופשי בעוד השתיים יושבות מדושנות בכסא שלהן

תפסיקי אלה

את לא שומעת אותן? כל שניה הן מזכירות את הקהל.. "הקהל יראה, הקהל יודע." שניה אחרי שהן אומרות שהן מתחרטות על ליז. זו נראה לך חרטה אמיתית????????

sivan513

New member
מעניין שזה הגיע

רק אחרי שהן שמעו מבחוץ שהן עשו עליהום על ליז ממש חרטה אמיתית

דינה122

New member
ממש לא ככה!!!

קרן אומרת:" רק על מה שעשינו לליז אני מצטערת, רק על זה", ואז העיניים הרעות מתגלגלות והיא משנה: לא, על עוד כמה אבל בעיקר על ליז!!!!!!!!!!!תגידו? יש מישהי בבית שקרן לא ירתה עליו קיטונות של ליכלוכים והשמצות והעלבות מאחורי הגב????????????

דינה122

New member
החרטה על ליז, ושוב ח'רטות על אתי ואורטל!!!!

ממש חזרה בתשובה! והכי גרוע שהן חושבות שהקהל יבין אותן!!!!!!בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!! איכססססססססססססס!!!!!!!

לונדרון

New member
../images/Emo8.gifהיה ברור שזה יקרה

אני כל כך לא מופתעת מהתפרקות הפרלמאתי הישן. זה היה רק עניין של זמן, לאחר ההעמדה להדחה של שלושתן יחד. גם מה שקורה עכשיו - הטחת האשמות של כל אחת במחנה החדש שלה, ממש לא מפתיעה (כי זו הדרך האנושית להתמודד עם מצבים כאלה). אני גם לא אופתע שהמתח בין המחנות החדשים ימשיך להתלבות ויתפוצץ בריב/ים קולניים. ההבדל היחיד מהעבר, שעכשיו הבנים, לפחות איתן ובן, מעורבים הרבה יותר רגשית עם חלק מהבנות. המעורבות הזו, יכולה להפוך את המתיחות להרבה יותר מעניינת עבורנו.

נעמה8080

New member
קרן וליהי כאילו מביעות חרטה

כי הן חושבות שהקהל לא אהב את זה. אם הן היו חושבות שהקהל אוהב את זה לדעתי הן היו ממשיכות להשפיל את ליז גם כשהיא לא בוילה. הן רעות! וחושבות שאנחנו מאמינים למשחק הגרוע שלהן. "ממשששששששש"! עצוב לי שהן בטח חושבות שהקהל בבית טיפש ויאכל את השקרים והנאומים למצלמה.

למעלה