שרשור עדכוני בוקר 14/8/2011

klapim

New member
אפשר להשחיל משפט בנות יקרות?

לדניאל יש שם מקורי ויפה ואתן צק צק הורסות אותו דני זה שם מגעיל ודוחה לבת תשארו עם דניאל עוד2 אותיות סהכ

שריוקי

New member
נחמד להתעורר עם טיפטוף די חזק אפילו...

בחמש וחצי בבוקר... .יופי של שירים..תודות לכן ודוקא לי התנגן השיר הזה הבוקר...מלפני ,הרבה.. הרבה שנים,שימו לב לביצוע יש דמיון לכמה דמויות גם בקול. הבלדה על שמוליק וחדווה.... http://www.youtube.com/watch?v=QwV-3Udb-F4

אה.. אז אם זה כ..זה אז בסדר../images/Emo6.gif

שמעת ת'שירים ששמתי? שיפתח לכם הבוקר עם פלייליסט קצר.

דידי 9

New member
קרן בשיחה עם בן-פשוט גדולה מהחיים! קרן שחם-

אני מרגישה שבגילך-יש לך תובנות שלא ייאמנו. קרן נאמנה לעצמה, לליהי ולמי שהיא אוהבת באמת.קרן יצאה מתחת לידה העריצה של אתי, בהשפעתכם! בעצם-הארתם את עיניה. היא לא זרקה מה שרמזתם לה, אלא עטפה את זה בשתי ידיים, כאבה, ופעלה באומץ. לצאת מתחת לשלטונה של אתי בבית הזה-זו משימה לא פשוטה ומפחידה! תחשבו שבעצם קרן יכלה לשמור על ססטוסקוו עם אתי, ולהיות צבועה! אבל היא הלכה עד הסוף, ומראה לכל מי שרוצה לראות, שאסור לחיות תחת שלטון של בחורה חולת שליטה, ומאיימת כמו אתי. אדם צריך להיות נאמן למה שהוא מאמין בו. אני לא מבקשת שתתנו לקרן כלום! לא את המיליון, ולא את איתן! בטח שלא את איתן. אני כן מבקשת שתפקחו עיניכם, ותראו מי הצבועות שם, כמו דניאל שהתנשאה על אורטל, ואמרה שהיא אפס ולא יתכן שהיא תפסיד לה! ועכשיו הן חברות! למה? כי דניאל קלטה שאורטל יצאה משטח התחרות. בשניה שאיתן ירמוז משהו לאורטל-דניאל תתקוף אותה! ולאחד העם=את טועה!!! גב אמר שגם אם יישב שם קוף, או בן כרווק-דניאל תפעל באותה צורה.תבדקי. בקשתי היא-תנו לאדם הזדמנות לשנות. אל תתקבעו כי זה ישליך גם על חייכם. תלמדו לעשות את זה. קרן שחם-המנצחת הגדולה של המשחק גם ללא הניצחון הרשמי. יום טוב

sunflower11

New member
נסחפת. קרן רעה וצבועה, והיא התרחקה מאתי בעצת

איתן. ועוד לפני כן כששלושתן הועמדו להדחה וקרן הבינה שאתי היא לא חזקה כפי שחשבה. ואתי כמובן לא פחות גרועה ממנה אם לא יותר. אחד הדברים שאני לא אוהבת בדניאל זה שהיא מתחברת רק עם הבנות שלא מביעות עניין באיתן. דניאל שקלה אולי לא להצביע לאיילת, אחרי שאיילת בעצם אמרה לה שהיא כבר לא מעוניינת באיתן שהיא מבינה שהקשר בין איתן לדניאל הוא חזק.

sunflower11

New member
קרן גם דאגה מהתחלה ש"חברתה הטובה" ליהי לא

תתחרה איתה על איתן. וכשבן הביע עניין בליהי קרן דחפה אותה אליו.

../images/Emo45.gifוזו הסיבה היחידה שהיא תומכת מכל הלב בקשר

אני מקווה שמישהו יעלה את השיחה באותו לילה כשליהי אמרה לקרן שבן מגעיל אותה וקרן נתנה לה להבין שהוא יכול לקדם אותה.

didush100

New member
ליהיא בקטע של בן מההתחלה

איתן בכלל לא מעניין אותה היא פשוט חישבנה יותר מדי לאתי ולכן טוב שאתמול נפתחו לה העיניים סופסוף. ולגבי קרן היא הוכיחה שהיא חברה אמיתית ומפרגנת מכל הלב לליהיא

דידי 9

New member
דידוש! חצופה:) מה קורה? הנה ניתוח מעניין:

דניאל, התחמנית הידועה,ברור שלא הצביעה לאיילת למרות שהיא לא סובלת אותה! טקטיקה אמרנו?:) מה זה אומר? דניאל עושה שיקול דעת: היא כרגע משפיטה את איילת במילים כמו"עכשיו את מבינה שאני ואיתן מאוהבים עד הסוף?" מה שאומר-תתרחקי! וגם תצביעי לי להבא! בכל מקרה ומצב שלא יהיה! היא משריינת את איילת, רק בשם ההשרדות של איילת-להמשך המשחק. כביכול-היא זו שתשאיר את איילת במשחק, בגלל קרבתה לאיתן! משתמשת באנשים, מניפולטיבית, לא רואה כלום חוץ מאת עצמה. דניאל במשחק=דניאל בחיים. אבל זה מוסתר היטב, ונראה רק לעין חדה במיוחד:)

didush100

New member
דניאל סתם ילדה מפונדרקת ומגעילה

אני ממש מפחדת על ליהיא יש לי הרגשה לא טובה היום במיוחד אחרי שההפקה קראה להם שוב להצביע היום בבוקר

SSSSS33

New member
לפי מה שזה נראה איתן לא מעוניין באף אחת

הוא אפילו מתרחק מהחברים שלו חוץ מאורן בן כזה דביל ויוני גם .

דידי 9 את ע-שר|../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

sunflower11

New member
ליהי כן היתה מעוניינת באיתן, היא אמרה שבגלל

שקרן חברה שלה היא לא תעשה לה את זה. ליהי חברה אמיתית, אבל קרן מפרגנת רק לעצמה.

למעלה