קרן בשיחה עם בן-פשוט גדולה מהחיים! קרן שחם-
אני מרגישה שבגילך-יש לך תובנות שלא ייאמנו. קרן נאמנה לעצמה, לליהי ולמי שהיא אוהבת באמת.קרן יצאה מתחת לידה העריצה של אתי, בהשפעתכם! בעצם-הארתם את עיניה. היא לא זרקה מה שרמזתם לה, אלא עטפה את זה בשתי ידיים, כאבה, ופעלה באומץ. לצאת מתחת לשלטונה של אתי בבית הזה-זו משימה לא פשוטה ומפחידה! תחשבו שבעצם קרן יכלה לשמור על ססטוסקוו עם אתי, ולהיות צבועה! אבל היא הלכה עד הסוף, ומראה לכל מי שרוצה לראות, שאסור לחיות תחת שלטון של בחורה חולת שליטה, ומאיימת כמו אתי. אדם צריך להיות נאמן למה שהוא מאמין בו. אני לא מבקשת שתתנו לקרן כלום! לא את המיליון, ולא את איתן! בטח שלא את איתן. אני כן מבקשת שתפקחו עיניכם, ותראו מי הצבועות שם, כמו דניאל שהתנשאה על אורטל, ואמרה שהיא אפס ולא יתכן שהיא תפסיד לה! ועכשיו הן חברות! למה? כי דניאל קלטה שאורטל יצאה משטח התחרות. בשניה שאיתן ירמוז משהו לאורטל-דניאל תתקוף אותה! ולאחד העם=את טועה!!! גב אמר שגם אם יישב שם קוף, או בן כרווק-דניאל תפעל באותה צורה.תבדקי. בקשתי היא-תנו לאדם הזדמנות לשנות. אל תתקבעו כי זה ישליך גם על חייכם. תלמדו לעשות את זה. קרן שחם-המנצחת הגדולה של המשחק גם ללא הניצחון הרשמי. יום טוב