שרשור עדכוני בוקר 14/8/2011

דינה122

New member
קרן*

לא טיפשה ואף אחד לא גרר אותה לרוע! זאת היא! התגלמות הרוע! ומה היא חושבת ? שאם בן אכל את הסיפורים שלה ושל הנגררת, אז כולם יאמינו? איתן לא טיפש, ההיפך ! הוא בחור חכם מאוד ויבין שלא יתכן שהן הושפעו מאתי, אלא היו שותפות באופן מלא לרשע,רוע, סכסוכים ורכילות!!!!!!ואם אתי תפתח את הפה ותספר הכל איך 2" המריונטואיך קרן תסביר את זה שהיא הכריחה את ליהיא ללכת לזרועות בן? גם אם בתחילה היא לא רצתה זאת?ת" יתגוננו??

webguy

New member
סוף סוף התנפלה בנשיקות על הטמבל :)) הפוץ ..!!

כל כך שקוף ההתמסרות שלה ...

אופק147

New member
לדידי 9 מזדהה עם כל מילה../images/Emo140.gif

קרן אדם מהימן ומקסים עכשיו ניתן לראותה על באמת במלוא יופייה הפנימי והחיצוני (לי היה קל לראותה בטוב גם קודם) גם המתלהמים
קשה לנו להעריך מכאן עד כמה קשה הייתה ההתנתקות מאתי אבל ברור שהתהליך אינו פשוט כשקרן למדה בעזרתו של איתן להבין שאתי היא נזק! עשתה זאת באומץ רב למרות "מופעי האימים" של אתי אני מייחלת שכל מי שמיהר לשפוט אותה יבין שטעה מגיע לה לבחורה המדהימה הזאת שאפו

NevaEva

New member
גשם? לא הגיע לכאן ../images/Emo10.gif הלוואי.

אגב, מלחיץ קצת גשם באמצע אוגוסט..

didush100

New member
יוני על הקצה עם אתי

זה רק שאלה של זמן עד שיתפוצץ עליה.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifוני חתיכת שחקן עלוב

יוני מתנהל כמו יאנטע=הזקנה הרכלנית מהעיירה,,, הכל הוא חייב לדעת, הכל הוא חייב לשמוע,מעביר ביקורת ללא הפסקה,חופר מפה עד תעלת סואץ וחזרה,,, מתנשא, מרגיש שיגעון גדלות,, ובנוסף שקרן,נוכל איכס. הנה ניתנה לו הזדמנות של פעם בחיים להיות סוג של "סלאב" שבמהרה בתום התוכנית ישכח ויחזור לאלמוניותו. הוא מאוד אוהב להתגאות,במכוניות,בבילויים, בנשים,כאילו שהוא חי בחוג הסילון של העשירון, שהכל הוא יכול להשיג וכל מה שיש לו זה הכי הכי שיש..... אני בטוחה שחלק צריך לזרוק ל-פח. לדעתי החברות בין יוני לאיתן היא לא כזו חברות כפי שחשבתי ואסביר,,,, אני למשל שיש לי חברה שאני מציגה אותה כחברת שנים וחברה ממש ממש טובה,, אני אדע עליה הכל,,,, אמש שמעתי שיחה בין יוני ואיתן הזויה,,,,, איפה ההורים מתגוררים? תגיד כמה ילדים נשארו להתגורר עם ההורים בבית? אה, אחותך בצבא? הזוי שחברים טובים ולא יודעים כאלה פרטים האחד על השני... זו לא חברות זו סתם הכרות שיטחית של שנים. יוני שואל את איתן תגיד היכן אחותך מתגוררת? תגיד אחותך סוג של ספורטאית? תגיד גיסך עושה ספורט? ושוב חוזרת ליוני,,,, ולכותרת,,, המיסטיקאנית אמרה במפורש לאתי מישהו כאן יאכזב אותך בגדול וציינה את יוני,,,, שנייהם מטומטמים אתי ויוני,,,, אתי היתה אמורה לקחת לתשומת לב את מה שנאמר לה אבל ממשיכה להתעלם יוני הלך ונשבע לה שהיא החברה הכי טובה שלו בוילה ואין מצב שהוא יבגוד בה,, יוני מרכל עליה ללא הפסקה עם הבנים וחלק מהבנות,,,מספר שלא יהיה איתה בקשר זוגי,, שזה לגיטימי,, פה ושפ בקשר ידידותי,,,שזה שקר כשהם יצאו יוני לא יהיה איתה בכלל בקשר,,, אפילו על התמונה הוא לא רב איתה ואמר לאתי קחי אותה,, יוני לא יתלה בבית אצלו תמונה שלו ושל אתי,,שזה גם סימן לאתי שמשהו שם מסריח.. לדעתי יום אחד אתי תתפרץ עליו ותקיא עליו הכל.

springgirl

New member
למה חלק מהבנות הצביעו שוב בבוקר?

אתי פלטה שהעירו את ענת ועוד כמה בנות להצביע, ואמרו לה שאסור לדבר על זה.

didush100

New member
גם אורן אמר את זה עכשיו בבריכה

הוא אמר שבשעה 8:20 קראו להם שוב פעם להצביע

didush100

New member
אמרתי ממזמן שהכל תלוי בהפקה

סוז את לא זוכרת שבהישרדות יניב עף בבחירת הקהל ושניה אח"כ זכה באהוד הקהל, זה נראה לך הגיוני? אני רק מפחדת על ליהיא כי נראה לי שהם ביקשו מהם לבחור באתי במקום באיילת ואז יש לליהיא סיכוי לעוף

דידי 9

New member
לדידוש, לאלה,ל24 ולכל מי שרואה את האמת:)

דניאל, התחמנית הידועה,ברור שלא הצביעה לאיילת למרות שהיא לא סובלת אותה! טקטיקה אמרנו?:) מה זה אומר? דניאל עושה שיקול דעת: היא כרגע משפיטה את איילת במילים כמו"עכשיו את מבינה שאני ואיתן מאוהבים עד הסוף?" מה שאומר-תתרחקי! וגם תצביעי לי להבא! בכל מקרה ומצב שלא יהיה! היא משריינת את איילת, רק בשם ההשרדות של איילת-להמשך המשחק. כביכול-היא זו שתשאיר את איילת במשחק, בגלל קרבתה לאיתן! משתמשת באנשים, מניפולטיבית, לא רואה כלום חוץ מאת עצמה. דניאל במשחק=דניאל בחיים. אבל זה מוסתר היטב, ונראה רק לעין חדה במיוחד:)

נכון, זה באמת לא היה הגיוני חחחחחחח

מצד שני, אהוב הקהל נבחר רק באינטרנט, לעומת הבחירה לגמר שהיא בSMSים.. אולי זה באמת לא אותו דבר? לכי תדעי.

למעלה