שרשור עדכוני בוקר 14/8/2011

didush100

New member
מזל שקרן התרחקה מאתי הדוחה הזאת

זה הדבר הכי נכון וחכם שהיא עשתה בבית.דניאל סתם צבועה אינטרסנטית קנאית וסכסכנית ילדה מפונקת ששיחק לה קלף עם איתן. שניה אחת בחוץ זה לא יחזיק לה.

didush100

New member
שטויות במיץ

היא לא שלחה אף אחד ולא נעליים למה סתם להגיד? היא חברה טובה שלה ומפרגנת מכל הלב מה רע בזה? ליהיא עם בן מרצון ולא מהכרח

מותק

היא דפקה לה מניפולציות ומילולית תרתי משמע שלחה אותה לבן. וליהי אכן הלכה לבן. לא מבינה אותך בחיי.

תודה דידוש שאת חושבת שכתבתי שטויות במיץ אבל,

שמעתי בלילה בפירוש שהקצינה שלחה את החיילת לספר לבן ולהתקרב אליו. ליהי עם בן לא מרצון היא אפילו נגעלת ממנו היא איתו בגלל התוכנית נקודה.

didush100

New member
גם אני ראיתי בלילה וזה לא מה שהיה

ליהיא עם בן מרצונה לגמרי ואף אחד לא שלח אותה. המנגינה הזאת כבר לא עובדת

דידי 9

New member
קרן מפרגנת לליהי מתוך

חברות אמיתית, ולא שולחת אף אחת לאף אחד! די לעיוורון

אופק147

New member
לsunflower11 אינני מבינה

הכיצד גם עכשיו אינך רואה את הסיבות האמיתיות להתנתקותה של קרן מאתי היא הלכה לאיבוד בקשר ההרסני והטובעני עם אתי היא החלה לראות את שראינו מזמן את חוסר הכנות המזעזע של אתי את השקרים! את ההתלהמות! את חוסר הפירגון המינימלי לליהי כמה עצוב ופתטי שעוד בהיותה בקשר עם קרן הלכה לדניאל ואמרה לה את כל המילים והחנופה שאמרה לקרן מתי תתחילי לראות את האמת כהווייתה? מה עוד צריך לקרות שתפקחי עיניים ולב לאמת? מאחלת לך בכל לב שיבוא יום ותהיי מסוגלת
!

sunflower11

New member
מעניין שקרן התחילה להתרחק מאתי אחרי ההעמדה

של שלושתן. זה גרם לה להבין שאתי לא חזקה כפי שחשבה. וחוץ מזה קרן ידעה טוב מאוד מי זו אתי (הן הרי תכננו תחבולות ושקרים יחד), ייתכן שלאחר ההתרחקות ביניהן היא הבינה עוד יותר מי זו אתי. בכול-אופן, שתיהן רעות וצבועות.

קרן שחם,

קרן נאמנה לעצמה רק בזה שהיא במשחק וכל מילה שמוציאה מהפה מחושבת היטב ולמצלמות. אם זה נקרא אצלך נאמנות ... שיהיה לא הייתי בצד של אתי ואפשר למצוא כאן גם הודעות שלי שאני קוראת להוציא אותה לאלתר קרן ואתי.. זו נבלה וזו טרפה... אין לי פייבוריטית לאיתן כי זה ממש לא מעניין אותי. אני אוהבת ריאלטי ומתחברת למי שהכי מדבר אלי. אני יכולה להעיד על עצמי , שתמיד שיניתי באמצע הדרך את הבחירה שלי.. ב"דור הבא" יכול להיות שעוד אשנה , ענבר היתה ההעדפה הראשונה שלי והיא ירדה לי לגמרי אחרי מסע הצדקנות שלה נגד איילת וההתחברות שלה לקרן. אני עוד תולה תקוה בחדשות.. אבל מה שאת עושה ,לבוא ולהעצים את קרן כאילו שהיא הבחורה הישרה ביותר בבית, זה באמת יותר מדי.. קשה לי להתחבר לקרן ולגלות אמפטיה אליה... קשה לי לגלות אמפטיה לבחורה שבחרה להשתחרר מהצבא שנה אחרי הגיוס, או שנה לפני הסוף.. תלוי איך מסתכלים על זה. קשה לי ליצור אמפטיה לאישה שמסיימת כל לילה את יומה בריכולים על כל מי שמסביבה. קשה לי לגלות אמפטיה לאישה שבזה לאחרת על שמתקדמת באינטימיות שלה, אבל בשנייה שהיא עצמה יכולה- הולכת עם האינטימיות עד הסוף. קשה לי לגלות אמפטיה לאישה שרוצה להטריף את השנייה ומציעה שישלחו לה הודעות והיא תחייך ותתנהג כך שאחרת תחשוב שה"נסיך" שלח אותן. קשה לי לגלות אמפטיה לאישה שמדברת אל המצלמות וחושבת שאנחנו חושבים שהיא מדברת אל חברתה/עצמה.

פשושה11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה