קרן שחם,
קרן נאמנה לעצמה רק בזה שהיא במשחק וכל מילה שמוציאה מהפה מחושבת היטב ולמצלמות. אם זה נקרא אצלך נאמנות ... שיהיה לא הייתי בצד של אתי ואפשר למצוא כאן גם הודעות שלי שאני קוראת להוציא אותה לאלתר קרן ואתי.. זו נבלה וזו טרפה... אין לי פייבוריטית לאיתן כי זה ממש לא מעניין אותי. אני אוהבת ריאלטי ומתחברת למי שהכי מדבר אלי. אני יכולה להעיד על עצמי , שתמיד שיניתי באמצע הדרך את הבחירה שלי.. ב"דור הבא" יכול להיות שעוד אשנה , ענבר היתה ההעדפה הראשונה שלי והיא ירדה לי לגמרי אחרי מסע הצדקנות שלה נגד איילת וההתחברות שלה לקרן. אני עוד תולה תקוה בחדשות.. אבל מה שאת עושה ,לבוא ולהעצים את קרן כאילו שהיא הבחורה הישרה ביותר בבית, זה באמת יותר מדי.. קשה לי להתחבר לקרן ולגלות אמפטיה אליה... קשה לי לגלות אמפטיה לבחורה שבחרה להשתחרר מהצבא שנה אחרי הגיוס, או שנה לפני הסוף.. תלוי איך מסתכלים על זה. קשה לי ליצור אמפטיה לאישה שמסיימת כל לילה את יומה בריכולים על כל מי שמסביבה. קשה לי לגלות אמפטיה לאישה שבזה לאחרת על שמתקדמת באינטימיות שלה, אבל בשנייה שהיא עצמה יכולה- הולכת עם האינטימיות עד הסוף. קשה לי לגלות אמפטיה לאישה שרוצה להטריף את השנייה ומציעה שישלחו לה הודעות והיא תחייך ותתנהג כך שאחרת תחשוב שה"נסיך" שלח אותן. קשה לי לגלות אמפטיה לאישה שמדברת אל המצלמות וחושבת שאנחנו חושבים שהיא מדברת אל חברתה/עצמה.