שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

goodpink

New member
ענת לא מעוניינת ביוני. וזה התחיל הרבה לפני כמ

כמעט מהתחלה אתי ניסתה לפגוע בענת. זה התחיל בליכלוכים על ענת עם בן. בתקופה שהן חשבו שענת דלוקה על בן. אבל ההערות פוגעניות לענת וניסיון להקטין אותה היו מהתחלה זה לא בגלל הכדור ליוני שרק טיפש יחשוב שענת מעוניינת רומנטית ביוני. היא אפילו כידיד לא נפתחה אליו לגבי הסיפור שלה ומתחמקת מהשיחה. מבחינתי אין טעם להבין רוע בגלל שרוע כזה אין בו הגיון לא נכנסים לדברים כאלה. מה שחשוב שאין לזה הצדקה. לגבי מה שענבר אמרה לא מאמינה לזה שענת משמשת לה מראה בנוגע להפרעות אכילה, שהרפש אתי רואה שמישהו בDOWN והיא אומרת שלא יכולה להיות קרובה למישהו כזה היא מתרחקת. בנוגע לענת היא מתנסה לפגוע להלבין פניה בפרסיה להקטין אותה לכללכך עליה. מישהו שרגיש למצב כזה לא עושה את הדברים האלה. כך שמבחינתי זה קנאה ורוע בלבד

דיי3

New member
לא כי אתי מאוד חכמה...למה שלא תאמין שענת מעונ

מעוניינת ביוני...

היא בוהה בתמונה של המשפחה שלה כבר 5 דקות

כשבהתחלה היא בכתה. (התאמצה לבכות.. ממש ראו אותה מכווצת את הפנים ) עכשיו היא מסמסת למישהו.

JasPoint

New member
בקשר לשיחה של ענבר ואיילת

אם ענבר באה בטענות לאיילת על כך שקמה אתמול במשחק והלכה אז היא חסרת רגישות. בזמן המשחק אתמול איילת קמה וברחה לשירותים לבכות. שמעו אותה בוכה וממלמלת לליהי "מה אני עושה לא נכון?" כנראה בקשר לההעמדה שלה להדחה. זה היה נוגע כי רואים כמה איילת לוקחת דברים ללב. אגב איתן היה ממש מגעיל לאיילת אתמול במשחק, היא התחילה לשיר והוא השתיק אותה בגועליות.

KEEK

Member
הגעתי למסקנה

למרות כל המינוסים של ליהי וקרן , מזל שיש אותן בתוכנית. המחלקה הגריאטרית שיש שם הולכת לישון כל לילה בחצות. מה זה?! לפחות יש את את ליהי וקרן שמרכלות כל הלילה ומעבירות לי את הזמן.. הרווק המבוקש של הוילה נרדם ב-11 וחצי בלילה נו באמת...

adiyon2

New member
../images/Emo240.gif אתי שוב מסרסרת את ליהיחדש|

אתי נכנסה לקרן וסיפרה לה שישבה עם יוני בחצר של הבנים. אחרי שגירשו את איילת נכנס בן ורצה לעשות למישהי מסאג (או בשפת אתי משאז) - לא שמעתי למי - מיד יצאה אתי לקרוא לליהי ולדחוף אותה לבן שלא יעשהמסאג למישהי אחרת. היא התעצבנה על ליהי שלא שמה לב מה הבן זוג שלה עושה.

רגע רק רגע

Active member
תודה,קייזרינה <עכשיו התואר מתאים גם לצבע ../images/Emo8.gif>

אל תשאלי. איך ששלחתי ת'הודעה הזו... נפל לי האינטרנט ורק עכשיו חזר. לא מתלונן יותר

sivan1237

New member
לא מסתדרים לי כל הדיבורים פה על אהבה אמיתית

בין איתן לדניאל אחרי שאתם יודעים שהוא שכב עם קרן. גבר.מאוהב.לא.מסוגל.לגעת.בבחורה.אחרת. מה שכן,יש שם חיבור טוב. אולי היחידה שיש לו איתה חיבור כזה בוילה+משיכה. אבל רחוק מאהבה..בחוץ זה יתפוגג

KEEK

Member
אני דיי מסכים איתך

אבל עדיין לא סגור על עניין הסקס זה עדיין בגדר תעלומה אם היה או לא היה

למעלה