שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

KEEK

Member
לא צפיתי מההתחלה

לפי מה שאני זוכר היא היתה דלוקה על איתן מהשניה שנכנסה לוילה. כמובן שיש גם דברים נוספים אי אפשר לקחת ממנה את האישיות הצבעונית היא גם מאוד חביבה וכיפית לצפייה לדעתי

KEEK

Member
חיבור יפה ואמיתי

לא חשבתי שיצא לו מהדבר הזה משהו אמיתי אבל זה מתגלה כסיפור אהבה מעניין הכימיה בינהם נהדרת

KEEK

Member
דניאל אמרה לו שהיא הולכת לישון

הוא בתגובה אמר שגם הוא סוגר את היום. מבחינתו אם דניאל ישנה מסתיים היום ממש לא אכפת לו מה קורה עם שאר הבית זוג מאוהב.

דידי 9

New member
תבינו שקרן לא מסכנה! שיילך עם דניאל, זה רק

רווח של קרן!!! אורבך ודניאל מתאימים הרבה יותר מקרן ואיתן. יש ביניהם אותו סוג של מניפולציה

KEEK

Member
לראות את בן וליהי מתנשקים זה ../images/Emo5.gif

נשבע לכם אני כבר מעדיף לראות את אתי ויוני מתנשקים

עזוב, הוא קרא לה פאקינג "בת זוג שלי"

והיא צחקה. זה לא היה צחוק של מבוכה.. ברור. איכס

נשיקה עם פה סגור כמו שנותנים לדוד

היא מנסה להפגין אליו חיבה הבנתי שגם הזמינה אותו לטיפול זוגי אצל איריס הפסיכולוגית כי הבינה שהוא חושד. רואים אבל שאין שם כלום אם היא היתה באמת בעניין , היתה מדברת עם קרן בלהט עליו אבל גם כשהיא עם קרן לבד, מי שמדברת עליו זו קרן שמנחה אותה איך להתנהג. מסכן בן, איזו סטירת לחי יקבל כשייצא ויידע את מה שאנחנו יודעים.

JasPoint

New member
אחרי שבן הבהיר לה שהעתיד שלה במשחק תלוי בו

אין לה יותר מידי ברירות. זה או לנפנף את בן ולהיות מודחת (זה מה שהיא צריכה לעשות אם היא נגעלת ממנו) או לתת לו את מבוקשו ולהישאר במשחק. חבל שליהי לא מגלה אופי יותר חזק ושמה לזה סוף. וחבל שההפקה נותנת יד לחיזור האובססיבי של בן אחרי ליהי.

העיקר שקרן החליטה לשנות גישה. כפרעליה

כל הזמן היא מתעסקת במי הסתכל, ומי אמר. היא גם אמרה שהיא כאילו קלטה אותן עושות את זה במסווה. מה מסווה?? את עכשיו פרשנית מבטים??? היא פשוט מחפשת את זה. ובזמן הזה מתחת לאף דניאל גונבת/מקבלת מלא זמן איכות עם איתן. כי דניאל, עסוקה ב80 אחוז מהזמן, בלהיות עם איתן.

רותי167

Well-known member
סוזי,על דניאל ואורטל,קרן הרעה מתלוננת

שהן תוקעות בה מבטים ולא מספיק חגגו לה יומולדת. התלונות הן הבעת קנאה שיש לה אליהן ,מה לעשות שאיתן לא מביט לכיוון שלה?

למעלה