שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

sivan1237

New member
אני רוצה להאמין שבחורה שפויה

שיש לה מה להפסיד בחוץ אם תתפס כשקרנית (15 דקות תהילה?) לא תשקר.. וזה גם קיבל במה בגיא פינס ובוואלה של ערוץ 10 שזה לדעתי מאין אישור סמוי של ההפקה שבטח יודעת את האמת

KEEK

Member
סיוני, קרן כל היום משקרת ומלכלכת

להגיד שהיא שכבה את איתן זה כאין וכאפס לעומת מה שהיא עושה שם כבר מס' שבועות. מצד אחד אני דיי בטוח שהיא שיקרה, מצד שני אני באמת מתקשה למצוא סיבה למה תשקר.. אני לא סגור על זה. אגב, גם אם איתן אכן שכב איתה, זה לא סותר את זה שיש לו רגשות לדניאל.

sivan1237

New member
ממש גואל רצון

מעצבן שערוץ 10 נותן לגטימציה למונוגמניה הזו(ריבוי נשים?מקווה שאני לא טועה)..כי זה חרא של מסר, לקצת צופים שיש. לגבי הרגשות לדניאל..יש חיבור מנטלי כמו של חברים כמו שיש לו עם אורן נניח, היא היחידה שמדברת את שפת האיתן..אבל זה עדיין לא מעיד על רגשות רומנטיים..לדעתי

KEEK

Member
לדעתי הוא כן מרגיש אליה

כמובן לא באותה רמה שהיא מרגישה, אבל אי אפשר לומר שאין אצלו רגש.

adiyon2

New member
צריך לזכור שמדובר בתוכנית הכרויות

מותר לו לבדוק ולבחון אופציות. בטח ובטח אם הן נזרקות לעברו. ובפחות ציניות אני בטוחה שהוא מרגיש משהו לשתיהן (הוא לא באמת רואה את קרן כמונו), יתכן שהבין שזה לא זורם כל כך, וקרן לא עושה שום מאמץ מצידה להתקרב, אז הוא מניח שהיא זו שויתרה. יכול להיות שהוא קצת יותר פאסיבי, ודניאל כמובן דוחפת בשצף קצף, אז זה מקל עליו את העבודה.

adiyon2

New member
לא בטוח

אני חושבת שהוא אפילו קצת פראייר. ברווק האמריקאי, הוא נישק את כולן, כאן עם שלוש הוא כמעט התעלף. הוא אמור לצאת בסוף מאוהב. מי שנכנסה לתוכנית היתה צריכה לחשוב על זה קודם.

Lichy7

New member
פתאום ברור פשר השקר החוזר שלו בפוליגרף

אולי לא מדובר בקונספט, אלא בסוג של דפוס חוזר

Dmorrigan

New member
את מתכוונת לפוליגמיה :)

או ביגמיה ספציפית לכרגע... באמת די נורא שנותנים לגיטימציה לדבר כזה, אבל זה חלק מההידרדרות המוסרית של החברה שלנו. ראיתי פעם סרט על תוכנית ריאליטי שאנשים צריכים לירות אחד בשני והמנצח הוא השורד יום אחד נגיע לזה או למשהו בסגנון "הנרדף" כמו שמישהו אמר פה כבר, משתתפי הריאליטי הם הגלדיאטורים של תקופתנו

לואיזה7

New member
ריבוי נשים - פוליגמיה. מתוך ויקיפדיה :

"פוליגמיה היא ריבוי בני זוג. מקור המילה ביוונית ומשמעותה המילולית היא נישואים רבים. באנתרופולוגיה, פוליגמיה מתייחסת לנישואין עם בני זוג רבים והיא ההיפך ממונוגמיה (בן זוג אחד בלבד). רוב סוגי הפוליגמיה הנפוצים הם של גבר אשר לו מספר בנות זוג. פוליאנדריה - אישה בעלת מספר בני זוג - היא תופעה נדירה יותר בתרבות ובהיסטוריה האנושית. לעתים המונח פוליגמיה מציין ריבוי בני זוג דה פקטו, ללא קשר לשאלה האם בני הזוג מוכרים כנשואים זה לזו על ידי המדינה. פוליגמיה מתחלקת לכמה סוגים: פוליגיניה – כאשר גבר אחד נשוי למספר נשים – דבר זה קורה בתרבות פטריארכלית בו הגברים הם השולטים בחברה, והנישואים למספר נשים מעידים על מצב כלכלי וחברתי גבוה של הגבר. בנוסף לכך, צורת נישואים זו מאפשרת לגבר להעמיד מספר רב יותר של צאצאים מאשר בנישואים מונוגמיים. נישואים למספר נשים מותרים בדת האסלאם ולפיכך מותרים בחלק ממדינות האסלאם. פוליאנדריה – כאשר אישה אחת נשואה למספר גברים – תופעה נדירה מאוד, אך הייתה קיימת, בין השאר, בקבוצת הינדים המכונה מהבהרטה. בשבט ה"תודה" בהודו הפוליאנדריה קיימת בתרבות פטריאכלית בה היצע האדמות הראויות לגידולים חקלאיים קטן. כאשר לראש משפחה אין מספיק אדמות לחלק לכל בניו, הבנים מקבלים ביחד את האדמה, ונישאים לאותה אישה. פוליאנדריה גם התקיימה אצל נוודים טיבטיים, כאשר שני אחים עניים חלקו את אותה אשה. נישואין קבוצתיים – בהם יותר מגבר אחד ויותר מאשה אחת חולקים יחידה משפחתית אחת. ביגמיה – נישואים לשני (בי = שניים) בני זוג, בחברות בהן החוק או הנורמה אוסרים זאת. טריגמיה – נישואים בו זמנית לשלושה בני זוג."

thisisme4

New member
התכוונת פוליגמיה

מונו - אחד מונוגמיה - אשה אחת, גבר אחד.. פולי - הרבה פוליגמיה - הרבה נשים, גבר אחד.

meytula

New member
אין שום דבר בטוח באף מערכת יחסים

בטח ובטח לא בסיטואציה כזו

שאפולי

New member
איזה שטויות

אני מכירה עשרות גברים מאוהבים ששוכבים עם אחרות. תוסיפי לזה את המצב המבלבל א כאבי הביצים מדנאל את האלכוהול<------ביג טיים בלעדיו לדעתי לא היה סקס את כל האוירה והניתוק שבנו להם ואת העובדה שיכול להיות שקרן בכלל משקרת ותקבלי- גבר מאוהב שכנראה עשה סקס באשלית הסוויטה המלכותית ומרגע שיצא משם מנסה להדחיק את זה.

KEEK

Member
ליהי ובן לבד במרפסת... ואורן.

מה הוא לא מבין שהוא צריך לקום וללכת?!

Klayhamn

New member
אני מציע תיאוריה אחרת

אולי הוא דווקא מבין טוב מאוד : הוא לא חש בשום כימיה בין ליהי ובן (כפי שגם אנחנו לא) ולכן לא רואה שום סיבה מיוחדת לקום

sivan1237

New member
אורן סבבה גבר!

אני מתפלאה שאף אחת לא גילתה את זה עדיין

למעלה