יו נראה לי קרן עומדת לסיים את היחסים עם איתן הכל כדיי להכין את הקרקע לגב
S sivan513 New member 17/8/11 #41 יו נראה לי קרן עומדת לסיים את היחסים עם איתן הכל כדיי להכין את הקרקע לגב
S sivan513 New member 17/8/11 #50 אז הוא פשוט חרא ואין מילה אחרת לתאר אותו ולא נראה לי הוא עדיין בקטע שלה, במיוחד עכשיו שגב נכנס ומאיים עליו
אז הוא פשוט חרא ואין מילה אחרת לתאר אותו ולא נראה לי הוא עדיין בקטע שלה, במיוחד עכשיו שגב נכנס ומאיים עליו
ק קייזר סוזי New member 17/8/11 #69 כן הוא די מניאק בקטע הזה אבל בגלל שקרן היא קרן.. לא מרגישה אליה אמפתיה.
K KEEK Member 17/8/11 #46 ליהי מעוניינת בגב, וכנראה גם קרן מעניין איך הדינמיקה בינהן תהיה אחרי שהן יעלו הילוך לכיוון שלו לדעתי גם קרן וגם ליהי מעניינות אותו השאר לא ממש..
ליהי מעוניינת בגב, וכנראה גם קרן מעניין איך הדינמיקה בינהן תהיה אחרי שהן יעלו הילוך לכיוון שלו לדעתי גם קרן וגם ליהי מעניינות אותו השאר לא ממש..
ק קייזר סוזי New member 17/8/11 #55 זאת רק הוכחה שהיא נצמדה אליו בגלל המשחק. עכשיו הגיע גבר יותר שווה, והבונוס הוא -שגם הוא מתחרה על המליון.. אז מובן מאליו שפתאום היא מעוניינת בו. איכס איזה גועל.
זאת רק הוכחה שהיא נצמדה אליו בגלל המשחק. עכשיו הגיע גבר יותר שווה, והבונוס הוא -שגם הוא מתחרה על המליון.. אז מובן מאליו שפתאום היא מעוניינת בו. איכס איזה גועל.
D didush100 New member 17/8/11 #76 אני לא בטוחה שהיא מעוניינת בגב אני חושבת שהיא נבהלה מהעובדה שהכניסה שלו עשתה לה משהו לא נראה לי שהיא מתכננת להתלבש עליו
אני לא בטוחה שהיא מעוניינת בגב אני חושבת שהיא נבהלה מהעובדה שהכניסה שלו עשתה לה משהו לא נראה לי שהיא מתכננת להתלבש עליו
K Klayhamn New member 17/8/11 #88 העיקר ששמעת שהיא אמרה שהיא לא רוצה שבן יגע בה בכלל... (וענבר וקרן טרחו גם להוסיף שהיא "שקופה" ושהיא מראה שהיא לא מעוניינת...) רוצה / לא רוצה את גב -- זה לא משנה מה שחשוב זה שהיא רוצה את ה- ולהישאר במשחק (ובינתיים זה מצליח לה)
העיקר ששמעת שהיא אמרה שהיא לא רוצה שבן יגע בה בכלל... (וענבר וקרן טרחו גם להוסיף שהיא "שקופה" ושהיא מראה שהיא לא מעוניינת...) רוצה / לא רוצה את גב -- זה לא משנה מה שחשוב זה שהיא רוצה את ה- ולהישאר במשחק (ובינתיים זה מצליח לה)
K Klayhamn New member 17/8/11 #207 נופ אבל דידוש טענה שהיא באמת רוצה את בן ועל שום כך הייתה דרושה ההבהרה לחיים
S sivan513 New member 17/8/11 #66 גב מעוניין בבנות שיכולות להביא לו את המיליון תכלס רק בשביל זה הוא נכנס אהבה שמאהבה, עד לפני שבועיים הייתה לו חברה
גב מעוניין בבנות שיכולות להביא לו את המיליון תכלס רק בשביל זה הוא נכנס אהבה שמאהבה, עד לפני שבועיים הייתה לו חברה
ק קשקשה9 New member 17/8/11 #83 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בינגו
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בינגו
K KEEK Member 17/8/11 #106 ../images/Emo45.gif אל תתבלבלו מהבייבי פייס מדובר באסטרטג דגול ותחמן לא קטן הוא בסה"כ בא לקחת את המיליון שברח לו בהשרדות.
../images/Emo45.gif אל תתבלבלו מהבייבי פייס מדובר באסטרטג דגול ותחמן לא קטן הוא בסה"כ בא לקחת את המיליון שברח לו בהשרדות.