שרשור עדכוני לילה 17/8/2011

קשקשה9

New member
בנוסף לזה יש לו נסיון וחכמת חיים של אדם שעבר

חיים שלמים לידו ארבעת הבנים מממ (איך קרן אומרת ) צ'יפס או צ'יפסים לצורך העניין

KEEK

Member
נכון.. בדיוק בשיחה הזאת שלו עם הבנים

הם פתאום נראים לי לילדים לידו למרות שהוא צעיר מכולם

Lichy7

New member
שני עולמות שונים

איתן וחבריו, עם כל המגרעות שלהם, הם בסך הכל בחורים ממש טובים. אחד אחד מהם גב לעומתם זה בחור עם ניסיון חיים וממזריות של אדם בן 70 זה מוביל לכך שבאמת מתקבל הרושם בשיחה איתם שגב- הצעיר מהם ב 5 שנים, הוא המבוגר שבחבורה

Lichy7

New member
מי היה מאמין, מתחיל לכאוב לי על איתן

גב יאכל אותו בלי מלח. אמרנו על איתן כבר הכל, אבל איתן בחור מאוד לא ערמומי. גב לעומתו אחד הנחשים היותר גדולים שראיתי בתכניות הללו. אומנם משמח שהמשחק נפתח לחלוטין מעצם כניסתו לבית, ואין ספק שרמת העניין תעלה פלאים, אך אני מאוד לא מחבבת את הבחור הזה. וכשאני רואה את איתן מולו, אני מבינה מה עוד מחכה לו מגב וממש צר לי עליו

KEEK

Member
גם היום אני כתבתי כאן באותה תחושה

ריחמתי על איתן ואפילו אמרתי שאני אבין אותו אם יפרוש. 10 דקות אח"כ הוא ענה לאורטל בצורה "איתנית" אופיינית בצורה מייבשת ויהירה ואז זה עבר לי גם לך זה יעבור מהר.. זה איתן. הוא שחצן מלא בעצמו ואנחנו הולכים להנות לראות אותו מסתכל מהצד שכל הפוקוס על גב. הוא כל כך דוחה שאי אפשר להרגיש חמלה אליו ליותר מ-10 דקות. וכן, גב תחמן לא קטן. הרבה נופלים פה לרגליו כי הוא יודע לשחק את הצ'ארמר אבל תכלס, הוא השחקן הכי גדול בוילה. לא פראייר בכלל.

Lichy7

New member
לגמרי

כשמדובר באיתן, ברור לי שתחושת הרחמים הזו תחלוף מהר מאוד לאחר עוד התנהגות מיני רבות אצלו שמעוררות אנטי. אין ספק שהוא בחור בעייתי, הוא טיפוס לא חברתי במיוחד, לא אמפתי במיוחד, פוגעני, קר, חסר כבוד לנשים.. גב הגיע לבית במטרה ברורה- לזכות במיליון. לא רק שיש לו יתרון עצום על איתן מבחינת האופי המלוכלך שהמשחק הזה דורש, אלא שהוא גם יודע בדיוק מהי רמת האהדה כלפי הבנות בבית, ולאלה בדיוק הוא ינסה להתקרב (עם זאת, הוא ינסה להתחבב על כולם כי פה חשובה לו גם אהדת הקהל- הוא זה שיבחר בסוף כאמור). גב התחיל לשחק בערך בשנייה שהוא נכנס. רמת הבטחון המאולצת שהוא הפגין עם כניסתו היתה ממש בולטת. בטח עבור מי שזוכר שבפעם הקודמת, כשנכנס בידיעה ברורה שהוא על תקן אורח וחסר סיכוי לזכות, הוא נכנס כמו דג ונותר אילם גם לא מעט אחרי זה..

KEEK

Member
לא אתפלא אם הוא בכלל לא רווק

והקפיא את הקשר שיש לו בבית. חשוד שפתאום הפך לרווק שזה מתאים לצורכי ההפקה

Lichy7

New member
זה באמת קצת תמוה

רק לפני שבועיים הוא עוד אמר לדניאל שיש לו חברה. גב כל כך רוצה לזכות שאין לו בעיה להבליג על פרט כזה לזמן מסוים, וכמובן שלהפקה אין בעיה ליישר קו היות ואיתן די חסם להם את התוכנית, כשמנגד התקבלו תגובות אוהדות על רמת העניין שהביאו גב, קובי ונירו. כשמדובר בגב לא אתפלא גם אם יאמרו לי שהוא בכלל ילדה עזובה

דידי 9

New member
אורבך נצלן,מניפולטור,רע,זוועתי-זה גבר?!זה

מי שהיית רוצה כגבר? אחד שמנצל גם מינית את המעמד שלו שם? מאיפה הרחמים??? ניצל את קרן, בז לדניאל..איך רחמים?! אני בעד גב-עוד לפני שהבנתי. כי מה שאיתן עשה ועושה שם-בלתי נסלח לגבר מבחינתי

didush100

New member
מה שלא יהיה קרן וליהיא הכי מעניינות בבית

בין אם אוהבים אותן ובין אם לא יש סביבן הכי הרבה עניין

KEEK

Member
ערב טוב עדי ../images/Emo140.gif

מחר אני אחשוב איך לפדות את החוב יש שמועות בפורום שהגעת לתובנות לגבי ליהי ובן
תתכונני לשלם

זה לא ילך

היא כבר חוזרת בה ומשכנעת את עצמה שזה לא נכון, ושהיא לא באמת מעוניינת בגב.

Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif תמליל השיחה קרן-ליהי-ענבר

ליהי: "אני כזאת טפשה" קרן: "סורי אבל האמת שכן" ליהי: "אני יודעת... אני לא יודעת מה לעשות, היא תפסה אותי בהתקף... התחלתי להגיד לה הכל... זה לא הוא... זה לא גב... זה עצם העובדה שאפשר בכלל לערער לי את הבטחון ואני לא יודעת מה...." ענבר: "יפה זה טבעי בחוץ למה שפה... אני אוכלת סרטים על אתי" ליהי: " כתבתי לה אני עדיין יכולה לסמוך עליך... היא ענתה לי ברור מאמי אין כמו האמת" קרן: "לא קרה כלום, מפה תסתמי... מאמי זה נועד כדאי לערער לנו את הבטחון" בן שלח לליהי הודעה לשאול אם היא בסדר ענבר: "מותר לך להגיד שלא... שאת מעדיפה לא לדבר על זה... מותר לך להגיד שיש לך ספקות... את לא צריכה להגיד לו מאיפה הם נבעו... " קרן: "איתן לא יכול להסתכל עלי" ענבר: "הוא כועס עלי בגלל איילת" ענבר: "אני חושבת שאתי... היא מבינה שיש מצב שהיא נשארת לבד ואם היא לא מחזירה את עצמה לקרקע וכשאורטל הועמדה להדחה אתי הבינה ש... אני מאמינה שאם אורטל הולכת אז או שהיא חוזרת אליכם או שהיא לבד קרן: "אבל תני לה להתרכז בה... אבל בשביל מה את צריכה בכלל לספר" ליהי: "היא תפסה אותי ברגע חלש זה הכל" ליהי: "נראה לי אני צריכה להגיד לבן קרן: "ומה היא תעשה תגיד לבן? ליהי: "תגיד ליוני" קרן: "את חושבת שהוא סומך על כל מילה שהיא אומרת? ובן לא מאמין לשום מילה שהיא אומרת" ליהי: "אני צריכה להראות שאני בסדר" ענבר: "מה זה את צריכה להראות? תהיי את" ליהי : " זה תמיד קורה לי, גם בחוץ.... שבא מישהו ומבלבל אותי" ענבר: "יכול להיות שזה סימן שזה לא זה"

למעלה