שרשור עדכוני לילה 17/8/2011

noaxxx

New member
אז קודם כל ../images/Emo51.gif ו..

רק רציתי להעיר את תשומת לבך לכך שלפני שגב נכנס, קרן הצליחה להוציא מהפה בקושי פעם אחת שאיתן לא סופר אותה כבר שבוע, גם בפרק הראו אותה אומרת את זה לליהי במקלחת, בחצי לחישה, כמו מנסה להסתיר את העובדה הזו מאיתנו הצופים, (וברור שקו המחשבה שלה היה שנחשוב שהיא עדיין במשחק על לב הרווק, מה שכמובן=סמסים). ועכשיו, אחרי שלקח לה דקה בערך להבין את חוקי המשחק החדשים, ופתאום היא מפרסמת את זה בפה מלא לכל עבר. זהו, בסה"כ הוכחה נוספת שהאוסקר מגיע לקרן. זה כבר נכתב כאן בצורה זו או אחרת מאז השיחה ובכל זאת...

noaxxx

New member
למה לונדי? את לא חושבת שהיא שחקנית טובה?

בלי לזלזל חס וחלילה בדקל הזהב, כמובן..

Klayhamn

New member
אם היא הייתה שחקנית כזאת טובה

לא היינו יודעים שהיא שחקנית

לונדרון

New member
שטיח אדום, שדרת הכוכבים, הוליבוד, לוס אנג'לס,

אוסקר, קרן? קשה לי לראות את זה בעיני רוחי, בלי קשר ליכולת המשחק שלה, אוסקר זו מחמאה מאוד גדולללהלנד עבורה

קשקשה9

New member
אגב היום לאחר הכניסה של גב

היא סיפרה לליהי וענבר שהיא מאוהבת באיתן
אז אוסקר או דקל הזהב?

noaxxx

New member
בא לי להפוך עליה דלי מים דקה לפני השידור

שכל הפוזה שלה תספוג כמו שצריך

בוףברכה

New member
הוא אמר בעצמו שהוא..לא נותן לעצמו להיתאהב..

..בן..יודע ..בתוך תוכו בדיוק מה ליהי ..מרגישה..כלפיו...

Lichy7

New member
גם לי

אין פגיעה יותר כואבת עבורו מלקבל בצורה ישירה (סוף סוף) את העובדה שבזמן שהוא פיתח רגשות לליהיא, היא השתמשה בו רק כדי להישאר במשחק שעה שהיא סלדה מכל שנייה שהוא נגע בה, וברחה לאחד אחר בהזדמנות הראשונה שנקרתה בדרכה. היא לא פחות ממחרידה הבחורה הזו

JasPoint

New member
בן לא פיתח אליה רגשות

שמעתי אותו אומר אתמול שהוא לא התאהב בליהי, והוא איתה רק כי אין לו משהו יותר טוב לעשות פה. אין מה לרחם עליו. שניהם לא היו אמיתיים עם הקשר הזה ולראיה חוסר הכימיה המוחלט ביניהם, יחד עם חוסר התקשורת.

למעלה