שרשור עדכוני ערב -
13/08/11

didush100

New member
הלוואי שלהיא תצביע לאתי

למרות שלא נראה לי אם היא ךעשה את זה אתי תגמור אותה ובעצם זה יכול להיות הצהלך של המשחק מצד ליהיא והיא תצא גדולה.

Klayhamn

New member
דווקא לא

זה הכל תלוי בשאלה מי עוד יצביע לה אם יצביעו לה יותר מ-3, לאתי לא תהיה דרך לגלות בוודאות מי הצביע לה

goodpink

New member
את המלהך עשתה ענת. הראשונה שהודהתה שמצביעה

אתי. השאר אם קיבלו בטחון קיבלו מזה.

24שעות1

New member
לדעתי גם ענבר ואולי גם ליהי הצביעו אתי

אם בן לא הניעשינה את החלטתה ליהי הצביע לאתי. בן פוחד מאתי - איימה שתעשה טרור לקרן וליהי אם תועמד להדחה

goodpink

New member
אם בן יצביע לענת או אפס. ענת מצביעה אתי ...

איילת מצביעה אתי כנראה ואם ליהי מצביעה אתי יש סיכוי שהיא תיהיה מעומדת. לא אוהבת בכלל את מה שאיילת עשתה ואומרת : אתן הורדתן אותי" WHAT THE . חוצפנית תקחי אחירות למצב שלך את לא הקורבן במערכת היחסים שלכם. איילת שהיתה מרוכזת בעצמה איילת שקינאה לענת איילת שהראתה את שיא הריכוז בעצמה במסיבה של קרן בשירותים איילת שהבנות היו איתה 5 שעות ואפילו תודה לא אמרה להן. גורמת להם להוציא הרבה אנרגיות גורמת להם להרגיש שהם לא בסדר שהן דואגות לעצמן כאילו הן שם על תקן חברות של איילת ולא בשביל עצמן. מה זה צריך להיות. איך היא התמסכנה אצל הבנים. קחי אחריות איילת הן לא אשמות במצב שלך. הן כל הזמן שם לתמוך בך את כל הזמן מורדיה אותן. אבל את ענת מתי העלית? את ענבר אולי בהתחלה אבל גם היא דאגה לאיילת. אבל את ענת מתי? לקנא היא ידעה לכעוס היא ידעה לדרוש שהיא תראה את הווידאו היא ידעה...

izmeral1

New member
KLAYHAMN PLEASE ANSWERS ../images/Emo140.gif

מה קורה לא מבינה דבר גם בגלל העברית שלי.
וגם במהירות של הדברים לפעמים נעשים? ולשאלתי. אם ההצבעה לדייר היא להדיח אותו אותו כדי להשאיר אותו. הכול התהפך אצלי עכשיו. בגלל השיחה הרעה של ליהי ובן על איילת ועל אתי. בבקשה תגובה . שבוע מבורך לך ומתוקי.

Klayhamn

New member
תשובות ../images/Emo140.gif

ההצבעה לדיירים היא כדי להדיח אותם. לכל אחד (חוץ מאיתן) יש 2 קולות בהצבעה. קרן היא חסינה. בסוף, 3 הדיירות שצברו הכי הרבה קולות - יועמדו להדחה. שבוע טוב גם לך

לונדרון

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifיש לי יש לי -שיר מתאים לערב זה../images/Emo79.gif

שיר שמתאים כרגע לחצי בית: איתן-אורטל קרן-אתי ענבר-איילת http://www.youtube.com/watch?v=6S9ecXWCBCc (*אגב, עם שם כמו אנגלברט האמפרדינק, כל בעיה אחרת מתגמדת
)

lori3

New member
שמתם לב שענת סובלת מ טריכוטילומניה ? חבל

שהיא לא מטפלת,היא בחורה מתוקה

בוףברכה

New member
אני חושב...שהיא..תולשת..רק את..השיער הכהה

....שלא יראו..שהשורשים
שחורים...

למעלה