שרשור עדכוני ערב -
13/08/11

lantora

New member
../images/Emo41.gifשאלה לדיון../images/Emo88.gif

בימים האחרונים כולנו ראינו איך אתי-עם כל המגרעות שלה, עדיין פועלת לטובה בוילה,במיוחד עם כל עניין קרן.. אז למרות שאני רציתי שאתי תעוף לפני הרבה זמן-כל עוד קרן נמצאת-הייתי מאד שמחה לראות אותה בסביבה.. מסכימים

בטח שזה משנה

אני מעדיפה שקרן תעוף קודם. אחרת היא תקבל יעני אישור מהקהל שהיא בסדר , ואתי לא. וזה לא נכון.

lantora

New member
זה גם זה וגם אם אתי לא תהיה בסביבה

נראה לי יהיה טרור אמיתי עם הרודן קרנונה ואף אחד לא יפתח את הפה חוץ ממנה..

עזבי טרור.. היא תעוף על עצמה

זה יהיה פשוט אישור מהקהל ולגיטימציה לה , לענבר, ליהי וענת.

izmeral1

New member
../images/Emo45.gif

אני מתגוררת בעיר של אתי הקודמת נצרת עלית. ואת כול המשפחה שלה אני מכירה. מבית טוב. הם רובם. שמורי מסורת וכמובן בית מאוד דתי. והם מהעליה של הרי האטלס. אלה אנשים עם דעה קדומה מאוד. כול העולם המודרני. היה לעני הגוש הזה כמו ארץ הפלאות. על אלה רוב הבדיחות המרוקיות. שני בדיחות מאלה לדוגמה> אחת כאשר הגיע הארון בגדים לבית -ועם מרואת כמובן. היה זה ראוע מוזר. -אישה נכנסה לחדר ועמדה מול המראה. פשוט ראתה את עמצה. ואז צעקה לבעלה אתה בוגד. זהו אני רוצה להתגרש לא בא בחשון עוד אישה. הבעלול נכנס לחדר חראות למה המהומה ועל מה. הוא גם רואה עצמו במארה. ואז צועק לה את הבוגדת ואין צורך ברב הוא כאן בחדר........... על השנייה זה השעא. בהרים לא היה אסלה לבית השרותים? וכול מי שראה. אמר WOW מזה. -כמו המזגרות לתמונה זה על המכסה לאסלה. אז מה עושים נצלם ונמסגר תמונה. ועוד מלא כאלה. אמת. יש גם חזן שהם בכלל לא מהרי האטלס. וגם וגם. אבל של אתי בדוק.קראו להם חג'ן ולא חזן. ורק לשמוע אותם מצחיק מאוד. אבל אנים טובים וחזקים בתנך. אז הדור הזה בוודאות שומנ. מדובר על העליה של 62. הורי עלו גם בשנה הזו. אנחנו מקזבלנקה. כמובן. אני בכלל בצרפת נולדתי. שבוע טוב לכולם

למעלה