בוף אולי אני טועה אבל יש תחושה שהוא לא אהוב ומוערך כמו שבאמת מגיע לו תחושה שלי
ק קשקשה9 New member 24/9/11 #136 בוף אולי אני טועה אבל יש תחושה שהוא לא אהוב ומוערך כמו שבאמת מגיע לו תחושה שלי
D didush100 New member 24/9/11 #30 מה לעזאזל עובר על האנשים שם בבית? במקום להיות שמחים ומאושרים שזה היום האחרון ולהרגיש הכי סבבה שיש הם בבאסה. הכל הפוך אצלם לא ראיתי דבר כזה.
מה לעזאזל עובר על האנשים שם בבית? במקום להיות שמחים ומאושרים שזה היום האחרון ולהרגיש הכי סבבה שיש הם בבאסה. הכל הפוך אצלם לא ראיתי דבר כזה.
D didush100 New member 24/9/11 #50 הם כבר חודש עושים טבלת ייאוש כך שלא נראה לי. הם פשוט מאוד משועממים ומשעממים
ב בוףברכה New member 24/9/11 #40 שחוקים..לגמריי....הייתי נותן להם משימה 24..שע ות.....מעתה ועד הגמר...
D didush100 New member 24/9/11 #87 באח הייאוש מתחיל שבועיים לפני הסוף והם גם יותר ימים בפנים לעומת החבורה המוזרה הזאת שכבר חודש שלם אם לא יותר מיואשת מהחיים ועורכת אבלת ייאוש.
באח הייאוש מתחיל שבועיים לפני הסוף והם גם יותר ימים בפנים לעומת החבורה המוזרה הזאת שכבר חודש שלם אם לא יותר מיואשת מהחיים ועורכת אבלת ייאוש.
מ מיצי החתולה5 New member 24/9/11 #60 בטח עצובים בגלל שהם לא יראו אחד את השני ביום יום גם לא כולם ישמרו על קשר עם כולם
D didush100 New member 24/9/11 #116 מיצ מיצ איזה כיף שלא נראה ונשמע יותר את חפרני? אני ממש באקסטזה מזה.
מ מיצי החתולה5 New member 24/9/11 #126 ../images/Emo6.gif זה מה שהכי כיף לא נשמע את החפירות והליקוקים שלו הוא בטוח ישאר בחוץ חבר של אתי
D didush100 New member 24/9/11 #43 פחחחח אורן לאיתן ודניאל אתם הקייט וויליאם של הבית. חי בסרט!!! בכלל לבנים שם יש רגשי נחיתות והרגשת כוכבות יתר ליד איתן איתן.
פחחחח אורן לאיתן ודניאל אתם הקייט וויליאם של הבית. חי בסרט!!! בכלל לבנים שם יש רגשי נחיתות והרגשת כוכבות יתר ליד איתן איתן.
P puma141 New member 24/9/11 #62 חחח דידוש לא נכון.אם איתן אתמול כעס על בן, שלא הלך לישון איתו-אורן כנראה מרגיש צורך לחזק את איתן כחבר שלו. אבל לפחות הוא הוגן גם כלפי האחרים. הוא לא עשה כמו כולם חרם על גב וקרן. חרם שבשתיקה,אף אחד לא אמר כלום-אבל איתן רמז בלי הפסקה לחרם הזה עליהם.
חחח דידוש לא נכון.אם איתן אתמול כעס על בן, שלא הלך לישון איתו-אורן כנראה מרגיש צורך לחזק את איתן כחבר שלו. אבל לפחות הוא הוגן גם כלפי האחרים. הוא לא עשה כמו כולם חרם על גב וקרן. חרם שבשתיקה,אף אחד לא אמר כלום-אבל איתן רמז בלי הפסקה לחרם הזה עליהם.
P puma141 New member 24/9/11 #122 מיטולה 24 אדם כן,חכמה מאוד בעיני,ואני מאמי מאמינה לה ב100% לא פחות מזה ואמשיך להאמין לה
M meytula New member 24/9/11 #135 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא יכולה כבר להתאפק מכל האנשים בפורום היא בחרה להאמין לזאת שהכי פחות אמינה.לכי תביני..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא יכולה כבר להתאפק מכל האנשים בפורום היא בחרה להאמין לזאת שהכי פחות אמינה.לכי תביני..