שרשור עדכוני צהריים מספר 2

puma141

New member
מיטולה הייתי אומרת לך מי לא אמין-אבל זה מיו

מיותר:) ולא, אני לא מתכוונת אלייך! ממש לא. אבל לאנשים שאת מאמינה ומסכימה איתם. זה לא חשוב. בחורה אמינה לגמרי בעיני 24:) כן. ואני מאוד סומכת על שיקול דעתי

meytula

New member
בסדר,זאת זכותך

אני לא הייתי סומכת על שיקול דעת של מישהו שמתנסח בצורה כזאת אבל..

puma141

New member
מיטולה זה לא הנוסח.זה התוכן!:)יודעת מה?אולי

אולי בעצם, וסתם תחשבי איתי-זה ההבדל במה שאת ואני חושבות על התכנית:) כן, הנוסח של איתן ודניאל-כלפי חוץ כמובן, נקי למשעי. אבל התוכן. אוי התוכן! המעשים. לעומת למשל גב-לא הוא לא מלך העולם כמו איתן. הוא לא היה אלוף אולימפי כמו איתן. הוא לא גבוה וחתיך -לא בעיני-כמו איתן. אבל הוא אדם.הוא אדם שעבר חיים קשים.קשים מאוד אפילו. בואי נגיד שבעיני, הוא שחיין אולימפי-אבל של החיים:) בואי נגיד שבעני-הוא מלך העולם-בקטע של לטפס מביוב בציפורניים. בואי נגיד שבעני היופי הפנימי שלו עולה על איתן בעשרת מונים:) אבל זו רק דעתי! מי אני בכלל?חחח

meytula

New member
ההבדל הוא

שגב בוחר להשתמש הרבה פעמים בסיפור החיים הקשה שלו כדי לרצות אנשים וכדי לכבוש,חוץ מזה שאת לא יודעת מה עבר על איתן,גם לו היו חיים לא קלים,רואים שהוא אדם מאוד סגור ועצור ובגלל זה הוא לא מפזר כל היום עד כמה החיים שלו היו קשים לעומת גב שכל היזדמנות הוא מזכיר את כמה שהוא מסכן וכמה עבר בחיים אבל כשמסתכלים על שניהם רואים שאיתן כמה צעדים קדימה מבחינת איכות ועוד אין ספור דברים לטובתו של איתן. את לא מכירה את איתן בשביל לדעת שהוא עבר חיים קלים.הוא בן 34 ובטח צבר לא מעט קשיים וחוויות ,גב רק ילד,ילד בחיתוליו

puma141

New member
מיטולה לא מסכימה איתך.גב לא השתמש בסיפור

שלו כמעט בכלל! הסביבה כל הזמן מזכירה לו את זה.אני חושבת שזה לא נכון להזכיר לו, אלא נכון לזרום ולתת לו להבין שהוא עשה את זה! הוא התגבר!הקטע אצל הפסיכ היה בעקבות משהו שקרה בבית מטעם ההפקה, שהחזיר אותו לחורבות חייו.שם, לדעתי הוא גם כעס על עצמו אחרי זה שבכה,הוא הוציא חלק קטן מהכאס. חלק מאוד קטן בתכנית, מה גם שלדעתי הוא שיחרר את זה כי הוא היה בטוח שלא יראו את זה. גב לא גבר שבוכה. לא גבר שמקטר. באמת! תראי מה עושים לו-והוא שומר על פאסון. על איפוק. מיטולה שתינו לא ילדות נכון? תעני על זה-בלי קשר לתכנית- נכון ללעוג לו על הסמים? זה נכון להזכיר לו את זה בלי הפסקה?תחשבי שניה על הבן אדם. בעיקר כשאת אומרת שהוא בחיתוליו-זה נכון?ללחוץ שם? אם הוא יזכה, ואם הוא לא-לדעתי אסור להזכיר את זה.

meytula

New member
ואני אשאל אותך הפוך

זה נכון לו ללעוג ככה לנשים,לקרוא לקרן פרחה ולרדת עליה ולהשתמש באלימות מילולית כלפיה במסווה שזה מחברות? זה נכון לשקר ולהגיד שבאת למשחק לא בשביל המליון? והוא כן מזכיר את זה כל הזמן,הוא מת על זה ,הוא אוהב שמדברים על זה כי זה גורם לאנשים לאהוב אותו ולהבין שהוא עבר חיים קשים אני לא חושבת שיש מקום לצחוק על סמים אבל הוא מביא את זה על עצמו.אם הוא היה אדם שמכבד את עצמו ואת הסביבה שלו אני מבטיחה לך שאף אחד לא היה מעז לצחוק עליו

anonimit75

New member
חחחח לא חתיך וגבוה כמו איתן ???

הרגת אותי מצחוק עכשיו... באמת על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, הא?! גב ואיתן שניהם חתיכים.אבל גב סקסי בטירוף, יש לו גוף יותר יפה, פנים עם המון עוצמה , עיניים מדהימות !! איפה הוא ואיפה איתן ??? גב הרבה יותר יפה וחתיך בעיני ... אבל אולי זה כמו להשוות בין אנג'לינה ג'ולי לנעומי קמפבל או לקייט מוס . באמת כל אחד והטעם שלו ::)

didush100

New member
האמת שאורן חמוד אמיתי

והוכיח השבוע שהוא אחלה גבר. פעם 1 כשהשאיר את ליהיא המתוקה ופעם 2 כשאמר לדניאל שהיא אובססיבית כלפי איתן ושזה לא לרוחו.

meytula

New member
דווקא יש קווי דמיון

הוא החנון האולטימטיבי והרווק המבוקש(לפני שנכנס לוילה ששם הפך לרווק המנומנם
) והיא הילדה הטובה מהבית הטוב שמרדה פה ושם ובעלת אשיות חזקה יותר מהגבר שלצידה. סבתא של ויליאם ואבא של איתן די דומים

didush100

New member
וממשיכים להראות רק את אורטל

אחת ההפקות המוזרות אם לא ה תראו לי בבקשה את קרן וליהיא זה לא פייר נשארו רק 24 ש'

didush100

New member
תודה באמת איתן ודניאל משחקים שח!!!!

עדיף היה שימשיכו לישון אני ממש מקווה שמחר צפוי להם רייטינג שיא של 5%

meytula

New member
מחר הגמר

בטח יהיה 19 % רייטינג.לא מגיע לתוכנית הזאת אפילו אחוז אחד ..

didush100

New member
מסכימה

ותאמיני לי שאני בשוק מעצמי שהתמכרתי לתכנית הזאת

meytula

New member
גם אני לגמרי

נראה לי כל מי שפה חוץ מדידי בשוק שהם בכלל נסחפו ככה לתוכניות והתאהבו בדמיות שם אני התחלתי לראות מההתחלה אבל רק אחרי כל הבאזז של הנשיקה של איתן ודניאל זה התחיל להיות מעניין,דניאל פתחה את המחשק באופן רשמי עד אז כולם שיחקו אותה נזירות

webguy

New member
הזוגיות הכי אוטנטית היא של אורטל ואורן

הם גם רבים מדי פעם עם שאלות מהותיות על טיב היחסים בניהם בשאר הזוגות זה נראה יותר מדי טוב ..!! מתקתק מדי ..חשוד ..!!

anonimit75

New member
פעם ראשונה שאני מסכימה אתך חלקית

הכי חמודים הם קרן וגב וגם ליהיא ובן אבל גם אני חושבת שליהיא ובן הכי מתאימים ולהם יש סיכוי הכי גבוה להצליח בזוגיות גם בחוץ....אני מאמינה לגמרי בהתאמה ובזוגיות שלהם. הם מקסימים

didush100

New member
אז למה חלקית? יש בנינו הסכמה מלאה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איפה היית כל התכנית?

למעלה