שרשור עדכוני צהריים מספר 2

anonimit75

New member
חלקית , כי אני בעד קרן וגב

גב הצליח לשמור על מסתורין בכל הנוגע לכוונותיו בקשר, קח שהמתח והעניין עדיין קיימים...ובכלל הקשר ביניהם מקסים ומיוחד בעיני (ביחוד בגלל ששניהם, חושפים את "הפצעים" ונקודות התורפה שלהם, ומביאים את הנשמה שלהם למשחק). איפה הייתי ? הייתי כאן רק לא הגבתי. גם עכשיו אני לא מגיבה הרבה, אני לא אוהבת את ההשמצות והלכלוך פה. אז אני לא מתערבת..

didush100

New member
הפייבוריטיות שלי מהיום ה-1 הן קרן וליהיא

אני חולה על שתיהן. ליהיא מותק אמיתית בעיניי ומפוספסת לחלוטין מבחינת הצופים והעריכה של התכנית וקרן פשוט מהממת. היא פקחית וחכמה לא להאמין שהיא רק בת 25. מצידי שיראו רק אותן כל היום והלוואי אמן שאחת מהן תזכה.

didush100

New member
בופי התגעגעתי../images/Emo24.gif

צודק לגמרי ואני מהמרת שהם יהיו ביחד

meytula

New member
חכי חכי שיצאו מהבית

יהיו ריבים וויכוחים.את קרן וגב אני לא מחשיבה כזוג אבל איתן ודניאל יש להם עוד הרבה עבודה ודרך ארוכה,כשיצאו החוצה

puma141

New member
וובגיי,מעתיקן:)זה מה שכתבתי חחח ככה בדיוק אני

חושבת. אז היי!

meytula

New member
עדיף עליה ולא על הזוג המפוברק../images/Emo6.gif

שבבוקר לא הפסיקו לצלם רק אותם כל הבוקר התמקדו בקרן וגב ורק לאחרונה עברו לאורטל

poseidon111

Active member
ילדים חמודים,אבא מבולבל.עזרו לו ותקבלו פרס.

אבא לא יודע במה לבחור.מצד אחד יש את גב ובת זוגו.הוא עבר לא מעט בחייו.ברח פה,הרביץ שם,עשה שטויות פה ונגמל שם.עכשיו הוא נהיה סוציומט שלא עוזר לאף אחד בבית.גם לא לחברתו.הוא קרא לה פרחה,וכשניסתה לפייס אותו על כך, זרק אותה ממיטתו תוך שהוא משפיל אותה.בחור טוב.חברתו היא בחורה טובה.היא קראה לחברתה לבית חיידק,רק כי ליז רזה וקטנה.היא שכבה עם חברה של ידידתה רק כדי לגבור עליה.היא הסיתה את הבנות רק כי היא אוהבת אקשן.שום כוונה רעה אין בבחורה.זה שהיא עדיין מוכרת אלכוהול לאנשים בגיל 26 נובע רק מחיבתה לראות אנשים שמחים.קריירה אין לה,אבל יתכן שבסוף השנה תקודם להיות ראש משמרת בבר. לעומתם הזוג השני מורכב משחיין אולימפי שייצג את ישראל והביא כבוד.היום לאחר שפרש הוא איש עסקים.משעמם.היא בת24 ומגיל צעיר היא עצמאית.היום היא אשת עסקים גם.משעמם גם כן. האם מישהו יכול לעזור לאבא ולבחור את הזוג היותר טוב? הפרס הוא ז'יטונים בשווי 10$. תודה.

poseidon111

Active member
גשי בבקשה למחלקת הפרסים ותבקשי את דידי.אם

היא לא שם, תבקשי את ריף.אם ריף בחופש תבקשי את פומה.היא תיתין לך.

poseidon111

Active member
לא.אני צריך לקחת את הפרס בעצמי ממנה וגם ככה

אני על הקצה.קצת רחמים עלי, זה יותר מידי לבקש?

למעלה