שרשור עצבים

rachel malasa

New member
כןכןכן!

~אז לא יצאתי מטומטמת~ XDDD אני זוכרת שהיה את זה בערוץ 1, אייי, זכרונות זכרונות חחח קראתי את הספר של התקופה שג'ואי היה נער והיתה לו להקה XD ><

../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

זה כל כך נחמד לשמוע מישהו אומר את זה. [או כותב, לקטנוניים שבינינו] קבלי עוד חיבוק, על חשבון הבית:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנו טוב.

לא קורה כלום XD באמת חחח ידיד שלי היה אצלי ביום שלישי באמצע הלילה (נוו 00:30 עד כמעט 2) והיה ממש מצחיק. אהמ.. הוא החזיר לי דיסק שלי אז הייתי מאושרת
הזמנו כרטיסי טיסה..
הייתי בת"א קצת רק בעזריאלי והיה כלכךךךךךךך כיף! השלמתי עם הגר(?)
קניתי לאמא את כל המתנות שרציתי ויצא דווקא מגניב. ועוד משהו שקרה אחרי אתמול.... ניסיתי לצאת עם חברה לביתקפה שמטר מהבית שלי.. ובסוף היא הודיעה לי שהיא קראה לכמה ילדים ושאני אבוא גם בסוף
אז זה היה היא ושתי אחיות שלה (שלישיה
) ועוד 4 ילדים מהשכבה.. ואיזה 10 י"בניקים חחחח בנים ובנות
הם מין חבורה כזאתי של י' וי"ב ועוד איזה שניים מ-י"א אני חושבת.. והם מלא ביחד. פעם שנייה שאני יוצאת איתם
ואחד חמוד מי'ב (שהכרתי כבר מיציאה קודם עם כולם ואני רואה גם בביתספר וחזרתי איתו פעם באוטובוס וזה..) הציע ללוות אותי הביתה ^^ סוף חפירה XD זה למה לא רציתי לחפור XDDDDD האא והיום כן קרה משהו מעצבן. גיליתי שמיום ראשון חוזרים אצלי בביתספר רק למורים של הסתדרות ויש לי 3 שעות בשבוע ~,~

WaitForTomorrow

New member
אווף איתו -__-../images/Emo110.gif

פעם ממש אהבתי אותו, החברות שלי לא הבינו למה אבל... הוא היה כזה מתוק ומצחיק, [למרות שהוא לא נראה הכי טוב...] הוא היה כזה חמוד ותמיד עזר לי ונתן לי עצות... ממש-ממש-ממש אהבתי אותו... ומתי שהוא עשה את זה ממש צרחתי, קפצתי הצידה וכמעט בכיתי בגללו, זה היה ממש מגעיל מצידו
אז אפילו שהוא לא יראה את זה אני אכתוב לו הודעה... אנריקו [המורה לימאות] אל תזרוק עליי דגים מתים!! זה לא מצחיק, ויש לך מזל שזה לא פגע בי...!!
עכשיו אני אוהבת אותך פחות!!

איייייייייכס.../images/Emo28.gif

גם דגים וגם מתים. מותר לו בכלל לעשות דבר כזה? [פאק, הוא נשמע כמו המורה שלי -לשעבר- לשל"ח. מתעלל סדרתי בתלמידים, אבל איכשהו, עדיין אוהבים אותו. ואיכשהו, הוא עדיין מלמדXD]
זה נשמע כואב כשזורקים עלייך דגים מתים. לא שאני יודעת מניסיון, אבל אני אאמין לניסיון שלך.

WaitForTomorrow

New member
אני ממש צרחתי... וכולם צחקו עליי../images/Emo110.gif

זה היה ככה: הוא היה על הסירה, מסביר לקבוצה שלו דברים על הסירה אז כנראה הוא ראה דג מת, הוא היה קטן, אבל מת והחליט לזרוק את זה עליי אז קפצתי וזהה...

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

הרגת אותי עם הסיפור!!!!!!!!XDDDDDDDDD שוב יורדות לי דמעותXDDD

../images/Emo79.gifעזרו לנו להביא את MUSE לארץ!

רוצים לראות את הלהקה המדהימה הזו, שלקחה רק בחודש האחרון 2 פרסים נחשבים על הופעות לייב- בארץ? פה אתם נכנסים לעניין- זה יכול להתגשם, אך ורק בזכותכם
הירשמו לאתר EVENTFUL (הלינק מצורף מתחת), אתר שידוע בהעברת העצומה לגורמים הנכונים אם היא מצליחה
אל תכנעו לאדישות, MUSE יגיעו לארץ עם השקעה מינימלית. רק להירשם וללחוץ! http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 תודה מראש

למעלה