שרשור עצבים

../images/Emo220.gifאני לא יודעת אם זה עצבים..זה יותר עצב..

או סתם חיסרון... הייתי היום עם חברה שלי בבצפר(אני לומדת חלקית-_-) בחדר של צחי איטח.. צחי איטח הוא ההרוג האחרון בבופור.. "ניגוניו של צחי" ככה קוראים לחדר ההנצחה שלו בבצפר... הוא היום משמש למגמת מוזיקה..אני לא יודעת למה הוא שימש לפני זה.. אני מאמינה שגם אז הוא היה מגמוזיקה... הגענו לחדר שלו כי האזור ההוא הוא איזור בודד..לא שומעים בו כלום וגם לא רואים כלום(מי שעובר שם) שנה שעברה למדתי שם השנה החליטו שזה לא בטיחותי וזה יהיה רק למגמוזיקה.. ישבנו שם בחושך,בקור(המזגנים דלקו משום מהOO)מדברות,צוחקות.. ואז הסתכלתי על התמונה שלו,של צחי איטח.. מישהו שלא הכרתי,ולא אכיר לעולם אישית.. הסתכלתי על התמונה..עצרתי את עצמי מלבכות.. אבל למה לי לבכות?!אני לא הכרתי אותו.. אין לי שום קשר אליו חוץ מזה שהוא למד בבצפר שלי עד 1998 או משהו כזה.. אין לי קשר משפחה אליו..כלום.. הגעתי הביתה נכנסתי לאתר שלו.. לאתר ההנצחה שלו.. קראתי מכתבים..מכתב אחד שהחברה שלו..רשמה לו.. שנתיים שהם היו יחד והבשורה הזאת הוא מת...פשוט מזעזעת.. על הקיר שלו.. רשום שיר.. שיר שהוא כתב..שיר מדהים!(בקובץ יש את זה..) סינרגיה גם הלחינו שיר שלו.. "הלב נשבר".. באתר יש כמה שירים שלו גם מולחנים שהוא הלחין.. הם מדהימים.. קראתי מכתבים,שמעתי שירים,ראיתי תמונות.. והדמעות,עם כל זה ירדו.. לא יודעת למה ולא יודעת איך.. אחותו עדין בבצפר או כבר לא.. אני כבר לא יודעת... אני רק יודעת שלשם אני אחזור בקרוב.. לחדר ההוא.. לשבת,לדבר עם חברה שלי על הכל.. או סתם לשבת שם לבד ולכתוב... על הקיר שלו יש תמונה(אני אצרף אותה בקובץ הבא..) ועליה השיר.. ובצד יש את התמונה של צחי.. ומתחתיה את התאריך שנהרג.. כ"כ חבל על אנשים כמוהו.. רק רצה לשרת ביחידה שאבא שלו שירת או הקים אני לא זוכרת.. היה אמור להיות בכלל בלהקה צבאית! הוא ממש מוכשר.. אבל החליט ללכת לקרבי.. ומשם לא חזר...

../images/Emo220.gifכ"כ חפרתי..אני לא מצפה שתקראו..

וזאת התמונה הזאת אם אני לא טועה.. תמונה מבופור שהוא צילם..

../images/Emo220.gif:/

יהי זכרו ברוך... "תן עוד שניה, לקחת נשימה אחרונה" "ותן רחמים, להורים העומדים לבכות 18 הבנים" תן רחמים להוריו:/ ושהוא כתב "4:10 בלילה/בוקר?!"-_-

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo201.gifוואוו..

זה פשוט כל כך מרגש ;; וזה פשוט מטורף לדעת שהורים איבדו את הבן שלהם ככה.. וזה פשוט בלתי נתפס

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo201.gifוואוו..

זה פשוט כל כך מרגש ;; וזה פשוט מטורף לדעת שהורים איבדו את הבן שלהם ככה.. וזה פשוט בלתי נתפס

shiraz cohen

New member
ליבי נשבר זה שיר כזה מדהים ומרגש. ../images/Emo7.gif

אני מזה רגישה בקטעים האלה,אז כדי להימנע מבכי אני לא אגיד כלום.

xXx Lilo xXx

New member
יהי זכרו ברוך.../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אם כבר סינרגיה..... היה עכשיו בערוץ 24 את "עד אלייך" וזה שיר כזה יפהההההההההה.... אמא נכנסה לחדר והעבירה לי ערוץ
אררררג!
ובליבי נשבר אי אפשר שלא להזיל דימעה אחת לפחות

../images/Emo201.gif../images/Emo28.gif

אין לי הרבה מה לומר, אבל אני מניחה שאני לא לבד במצבים כאלה..

xXx Lilo xXx

New member
להלהלה אפצ'י../images/Emo29.gif

יאיי! אני שוב חולה
נמאס לי
עד שהשיעורה נעלמה מהעיין עכשיו אני שוב מצוננת [תקראו לזה מצוננת כמו פיל] וזה מעצבן. סיימתי היום 2 חבילות טישו
~אפצ'י~ וכן.... כל משהו כמו 5 דק' יש לי היסטריה של אפצ'ים
זה הכול בגלל מזג האוויר הזה
ארררר -------> עצבים על אתמול! <--------- אז אתמול הייתי חייבת לצאת מהבית, ויצאתי.... הייתי לבד[!!!!!!!] בחוץ, לא יכולתי לשבת יותר בבית - השביתה לא עושה לי טוב. הייתי בקופ"ח... [כי אמא הכריחה אותי ללכת למרות שלא הייתי צריכה
ואז במשך 3 שעות התחרפנתי שם] החפרתי לחברה שלי כמה רע לי [את הסיפור אני לא הולכת לפרסם
] אבל שיהיה עבר... תודה לאל כל מי שהרס לי תיום קיבל את הכאב בחזרה. [סליחה שאני שמחה על זה אבל ה@$#%$ האלו לא ממש הואילו לי]. אבל הכול עבר איך שחברה שלי צלצלה אלי. ודיברנו בפלאפון משהו כמו חצי שעה
וזה עשה לי טוב... כי אני ממש שמחה שהיא חברה שלי
וגם כשחזרתי הביתה, אמא התעצבנה שלא עשיתי משהו שהייתי צריכה לעשות עוד בבוקר. ואבא חזר ממש מאוחר, ונמאס לי כבר שהוא עובד נון סטופ שעות
ובלילה אז קמתי בסביבות שתיים וחצי [אחרי שהלכתי לישון ב0:01 כי שלחתי לחברה שלי SMS שמסתבר שהגיע אליה בבוקר X_X" כי יש לה יומולדת היום] והתחברתי ואף אחד לא היה מחובר [כמה צפוי אנשים ישנים בשעה כזאת
] אז ראיתי כל מיני סירטונים של McFly ושל Paramore ועוד כמה כמו דאגרסי [משהו כזה XD]... ובסביבות ארבע חזרתי לישון אבל לא הצלחתי להירדם בגלל מחשבות מזורגגות ואז הייתי עם אבא, אכלנו ארוחת בוקר בשש וחצי והוא הלך
ואז שוב הייתי חסרת חברה... והיה לי משעמם רצח. והייתי גוססת-מתה מעייפות.... ולא הצלחתי להירדם. וגם היום בצהריים לא הצלחתי להירדם
סאקס. הייתי חייבת להוציא את זה O_ס מצטערת.

rachel malasa

New member
דגראסי../images/Emo99.gif

אני שואלת את חברות שלי עם הם ראו את וזה וכולם: "הו? מה ? מה זה?" ~את מתכוונת לסדרה נכון? שאני לא אצא פה מטומטמת.~

כן. הסדרה../images/Emo28.gif

אבל הזה של "הדור הבא", כאילו, אמה הבת של ספייק וכל החברים שלה וזה ><

למעלה