שרשור ערב-אורטל ואורן התנשקו?

KEEK

Member
ראיתי שמישהו כתב בשרשור עדכונים מוקדם יותר

שיש רק 3 בנות בגמר חבל.. זה היה עדיף קשה לי עם העובדה שליהי תהיה שם

דקל69

New member
לא יודעת כמה. לא העלו עדיין את תוכנית

הגמר, זה לא מה שכתבתי בהודעתי. סביר להניח שיהיו יותר בכדי ליצצר מתח וכמות נאה של SMS. ליהי בכלל לא דיברה על הגמר וגם לא אתי, הם דיברו על להגיע לשבוע האחרון (כלומר לעבור את ההדחה הקרובה). זה ברור להם שאם זה 3 אלו יהיו - קרן ודניאל והשלישית זאת שתשרוד את הדחת הקהל. הקרב שלהם הוא כרגע על ההדחה הקרבה ואחריה, כלומר שאם יגיעו חמישה אז שרק הותיקות יגיעו אליה.

דקל69

New member
זה בקטנה. הבנתי שקודם לכן קרן ניסתה להרגיע

אותה ולאחר מכן גם דניאל, ונינה וחן ואתי ביקשה מכולם לעוף מימנה, גם מיוני שניסה להחדיר בה תבונה והגיון.

KEEK

Member
אמרה לו משהו נכון בוידאו הזה

שלאף אחת לא מגיע להגיע לגמר יותר ממנה רק כי היא ניצמדה לגבר אחר מעניין למי היא התכוונה...

דקל69

New member
בטח לא התכוונה ל

ליהי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בגדול כולן נמצדו לגבר, אולי לא בצורה מינית ותוך התמסרות, אך מלבד אורטל כולן זכו בהגנת הגבר (ליהי ע"י בן, קרן ע,י הצמדות לרווקים וגם דניאל זכתה בחסינות הקהל ע"י הקשר והאהבה לאיתן). אתי זכתה לתמיכה מההפקה, היא לא היתה צריכה את יוני עבור זה.

scott31

New member
אורטל - חתולת רחוב תחמנית וערמומית

הבחורה כוסית על יצאה עם אוליגארכים לדבריה... חבורת הבנים שבווילה הם על תקן כוסיות עדינות ורגישות ביחס לגברים שאורטל ידעה בחייה ... אורן הוא חלק מטקטיקה של אורטל שהדבר היחיד בראש מעייניה זה המיליון שמחכה בסוף הדרך ... אורן הוא סוג של דובון אכפת לי צמר גפן ורוד בגוף של גבר מסוקס - אורטל תאכל אותו לארוחת צהריים הוא בכלל לא בליגה שלה . היא אישה שיודעת לשחק בגברים ועושה את זה מעולה ! לא אתפלא אם היא תגיע לגמר ... אתי ג'אחלה בשקל וימיה בווילה ספורים ... לשטוף ממנה את כל הצבע פן והאיפור ומה קבלתם ...נכון כלום ! וגב זיין מוחות מקצועי הבנות אוכלו את הסיפורים שלו ומזילות ריר כמו כלב שממתין לסטייק מדמם . עדיין לא ברור לי אם הוא טקטיקן גאון או אימפוטנט עם זין של תינוק....

יוני מדבר עם איתן על אתי

יוני אומר שאתי עשתה הרבה דברים טובים לבית, ואיתן אומר שהיא עשתה טוב רק לתוכנית.

למעלה