שרשור ערב-אורטל ואורן התנשקו?

דקל69

New member
זה היה מכוון, אורטל בכדי להמנע מאינטמיות

פרטית סחבה את אורן למסאג' בגב למיטתו (מסאג' שהחל בחצר הבנים לעיני יוני בבריכה). איתן ודניאל שכבו מתלטפים במיטה ואורטל ואורן נשכבו למולם ולאחר המסאג' אורטל השתרעה לצידו במיטה ואז החל סשם של חיבוקים, צחקוקים, הססנות תוך זה שאורטל מודעת ומשתתפת לדיבורים בין איתן ודניאל (דיברו על הבישולים ודברים סתמיים). אורן ניסה ללכוד את עיניה של אורטל מספר פעמים במבט של ,אני רוצה נשיקה" והיא התחמקה עד שהגיע הרגע שהשפתיים נדבקו בקטנה ולאחריו שוב חזרן הצחקוקים והמבוכה. אורטל בכוונה עשתה זאת מול צופים ועדים בכדי להמנע מרגע אינטימי גדול יותר שבו תצטרך להסחף או לגרום לאורן להסחף. היא ידעה שזה יגיע, היא כיוונה לכך, סידרה את המיטה קודם לכן ווידאה שאינם נמצאים בגפם. היא לא רוצה לדהור לקשר ובנתה את זה כך שתוכל להתבייש ולהסס.

הכל נכון אך עדיין התגובה שלה היתה מביכה

ובכלל כל הקטע היה מביך.. מבינה את הביישנות וההססנות ומסכימה עם כל מה שאמרת (להזכירך אורטל הפייבוריטית שלי מהיום הראשון) אבל לפעמים אין מה לעשות היא מתנהגת כמו ילדה בת 12 ויש לה תגובות הזויות ומביכות וזה ברגע מוריד ממנה את כל הנשיות והסקסיות שלה. בעיניי לפחות.

דקל69

New member
די, זה היה חצי משחק חצי ביישנות מצידה.

היא הבינה שלא תוכל להמלט מהרגע, ברור שהיה לה קושי להגיע לזה, בכל זאת המשיכה מבוססת על אהבת אדם ולא על להט או תשוקה. היא פשוט הבינה שזה הרגע הנכון, לאחר שיחה טובה וכנה ביניהם בחצר הבנים, מסאג' חברי (מכיון שלאורן באמת כאב הגב) ואז תוך הבנה שהרגע שנמנעו מימנו הגיע היא הזמינה את אורן לחדר ושתמשיך את המסאג' שם. יש לה את הקטע הביישני גם כאשר היא נכנסה עם אורן (חצי ערום ללא חוצה) למיטה היא צחקקה במבוכה ללא הרך. שימי לב שגם בקטע אצל גיא פינס היא שודרה בדיוק באותם צחקוקים ומבוכה למרות הצילומים החושפניים מעט. כנראה שבגלל השמרנות המשפחתית הקטעים האינטימיים והמיניים מגיעים אצלה עם בושה ומבוכה גם כשהיא בקטע. יש דברים שנטמעים ומשתרשים למרות אורח חיים שונה שהיא ניהלה. זאת היתה הנשיקה הכי תינוקית שראיתי ולא מצדיקה את המבוכה שלה (מה שמשכנע אותי שהיא לא רצתה להתחיל באינטימיות גדולה ונשיקה מינית ויצרית). הנשיקה היתה ללא להט, לא מינית בעליל ובעיקר בכדי להתגבר על מבוכה עתידית לכשתגיע קרבה נוספת.

KEEK

Member
עוד פעם תגידי שמרנות ואני ../images/Emo46.gif

מה שמרנות מה? את מדברת על נערת אגו אני לא יכול לקבל את הקטע של השמרנות למעשה, זה בדיוק הדבר שתמיד גורם לי לחשוב שהיא שחקנית מצד אחד, היא משחקת על קלף השמרנית כל הזמן מצד שני, היא יזמה מגע אינטימי עם איתן שהיא רצתה והתנשקה איתו באובר חושניות בלי שום ביישנות בנוסף, יש את עניין של נערת אגו. אז איפה השמרנות? זה לפעמים נשמע כמו תירוץ נוח.

דקל69

New member
למה אתה לא קורא את הטקסט? לא התכוונתי

שאורטל שמרנית, שהרי ברור שהיא לא. גם נערת אגו וגם הנשיקה עם איתן הראו שהיא עצמה נטולת היסוסים, גם ההודאה לגבי בילויים והצמדות לגברים בעלי אמצעים. השמרנות וההססנות נובעת מראיית משפחתה לגבי מין ולמה הוא משמש, היא כבר העידה שעבור משפחתה ענין המין אמור בכדי לספק את הגבר (הבעל) ובעיקר לרצות אותו. יש בה את ההתנהלות של בחורה רגילה, היא לא מונעת מעצמה לנהוג כמו כולן, אך ההסתייגות שלה היא בגלל הראיה של משפחתה את הענין והפחד התמידי לבייש אותם ולגרום להם למפח נפש. מעבר לזה, בקטע עם אורן היא התוודתה שהיא במבוכה להיות איתו לאחר שהיתה עם חבר טוב שלו והיא יודעת שזה קטע לא מקובל ולא נתפס אצל גברים. וכן, יש לה הססנות לגבי אורן מכיון שהקשר לא מגיע מגלל משיכה פיסית או תשוקה, אלא בגלל הרגשת חברות ובטחון שהוא מעניק לה והיא תוהה אם זה מספיק ומספק.

KEEK

Member
אבלללללל

זה אותו הדבר את אומרת שהשמרנות נובעת מהמשפחה שלה ואיך שהם רואים את זה אבל איפה היתה המשפחה שלה שהיא היתה נערת אגו? או עם איתן? לא משנה אם היא השמרנית, או משפחתה או לא יודע מה.. העניין הוא שהיא משתמשת בסיפור הזה ולפעמים זה נשמע תירוץ בלבד כי המעשים שלה מראים אחרת

דקל69

New member
אני חושבת שביקור המשפחות וההבנה שאנשים

צופים בכל מה שהם עושים הזכירה לאורטל שבקרוב היא יוצאת החוצה ותצטרך להתמודד (שוב) עם דברים שעשתה בניגוד לציפיותיהם. ברור שנוח לה להשתמש בזה בקטע עם אורן כי אין לה משיכה פיסית, בכל מקרה הפעם היא בודקת ומוודאת התאמה ורצינות לפני שתעשה צעד. אם היא היתה מתעלמת ממשפחתה ולא מושפעת מהם היא לא היתה לקוחת על עצמה את האשמה בארוע של אביה וההכרה שאכזבה אותו במעשיה הקודמים. בגלל זה כתבתי שאני אבחן אותה בהמשך לראות, היא עשתה מספר צעדים לא אמינים בקשר לאורן. כבר לאחר השיחה עם יוני שבה הודיעה לו על ניתוק הקשר עם אורן בגלל חוסר משיכה אך סחבה את השיחה עם אורן עצמו לאחר ההודעה על המועמדות להדחה פקפקתי בכוונותיה (זה מתועד, אתה יכול לבדוק), אני לא קונה בעיניים עוורות את כל מה שהיא אומרת ופועלת אבל בטוחה שהסייג שיש למשפחתה מונע מימנה להיות בכוח בקשר שהיא לא שלמה איתו. במקרה של איתן בגלל המשיכה אליו היא ביטלה את הבושה וגם בצלומים לאגו כי היא נורא רצתה פרסום, זאת אומרת שהיא רוצה משהו ומכוונת אליו היא הולכת עם רצונותיה וגבולותיה, היא כן מתחשבת בהם כאשר היא לא רוצה לפגוע בהם לחינם.

KEEK

Member
אם הבנתי נכון את המשפט האחרון שלך

את אומרת שזה בסדר שהיא פוגעת בהם כל עוד זה לא לחינם אפשר לפגוע וללכת נגד השמרנות מהשפחתית אם יוצא לה מזה משהו אם לא, אז אי אפשר. זה נראה לך דבר לגיטימי? אני לא מקבל את זה. את רק מחזקת את דעתי שעניין השמרנות זה תירוץ כדי להתחמק מהאמת.

דקל69

New member
בערך. התכוונתי שמכיון שהיא אוהבת את משפחתה

וחשוב לה שהם לא יפגעו ויושפלו אין לה טעם לבייש אותם חינם וללא הכרח בדברים שהיא עצמה לא בטוחה בהם ולא יודעת אם היא מעוניינת בהם. במקרה שהאינטרס מנוגד ברור שהיא תתחשב קודם כל ברצונותיה ושאיפותיה. במקרה עם איתן היא נמשכה אליו, רצתה אותו והיא לא יכולה לתת למשפחתה לקבוע לה את כל עתידה וחייה בהתאם לדרך חייהם ובזה להפסיד ולוותר על הדברים שהיא מעוניינת. במקרה של אורן היא כלל לא היתה בטוחה ברצונה בקשר, תוסיף את חוסר המשיכה ואז היא לא מיהרהל הכנס לקשר ולהתחיל בקטע אינטימי בכדי להשאר או להיות מוגנת בכדי לא לזלזל בהם ולבייש אותם. היא לא יכולה למנוע מעצמה את חייה עבורם אבל היא משתדלת להתחשב בהם ולהמנע מלפגוע בהם.

KEEK

Member
במילים פשוטות -

אפשר ללכת נגד המסורת מהשפחתית ומה שהם מאמינים כל עוד יוצא לא מזה אם זה לחינם, אז לא. לדעתי, אם בנאדם רוצה לכבד את המשפחה שלו, ומשתמש בתירוץ כבוד המשפחה כל שעתיים, שלפחות יהיה עקבי. שיכבד את המסורת המשפחתית השומרנית גם שזה פחות משתלם לו. אם שלא ישתמש בזה בכלל. היא יכולה להגיד לא בא לי כי לא בא לי ולא "לא בא לי בכלל המשפחה וכו'.." כי זה שקר לכל דבר..

לואיזה7

New member
קרן התחנחנה קודם לגב ואמרה: "אני רוצה לופ-ט"

והיא אמרה "קודם נתקלח"... אז אולי הפעם הנשיקה של קרן תעקןף........

KEEK

Member
כן ראיתי.. ההשפלה לא הסתיימה מסתבר

היא רומזת לו "בא לי לופט" הוא "בא לי להתקלח" וקם והלך. עלובה.

klapim

New member
שאלה מטומטמת

אולי בגיל 7 שואלים תשאלה הזו אפשר לחשוב מה קרה כולה נשיקה או לא

אכן,נניח שהיתה נשיקה מה זה מעיד?

בסך הכל הם חברים טובים וניראה מה יקרה בעתיד , למרות שלפי בדיקת תאריך הלידה שלה שהוא כשלי ובדקתי בעמוד הפמליה את ההתאמה לאורן. לצערי גיליתי חוסר התאמה. אגב,כבת אריה זכור לי שדלי הזיווג הטוב ביותר לאריה, כך שבאמת יכול להיות בסוף שבן וליהי יהיה סיפור אהבה גם לאחר התוכנית , כך גם ניבאה האסטרולוגית לבן, אבל היא ניבאה זאת גם לאורן שיצא מהתוכנית עם אהבה לחיים. תאריך הלידה שלנו זהה וגם אני חושבת כמוה שארן בחור מדהים , מעניין אם הקבלה צודקת שמספריהם אינם מתאימים. רק ימים יגידו.....

למעלה