כל שונאות קרן- נמאסתן.
שנאה תביא אתכן למירמור בחיים. לא כדאי.... מעניין שבדיוק מה שעשו לליז וכולכן התקוממתן, אותו דבר בדיוק אתן עושות על קרן. גועל נפש מצידכן. נכון, אתן ממש לא חייבות לאהוב אותה, אבל על כל משפט שהיא מוציאה מהפה, וכל צעד שלה נראה לכם אינטרסנטי?!?! הלווווו היא לא רובוט. היא גם עושה טעויות. היא אנושית. אני יכולה להגיד לכן שבהתחלה ממש לא חיבבתי אותה, אבל עכשיו היא ממש מתגלה... היא התחברה לבחורה שהוציאה ממנה את התכונות הלא טובות שלה וכעת כשהיא מרוחקת ממנה - מתגלה קרן אחרת. סוזי, למה רק עכשיו היא נזכרה את שואלת? כי רק עכשיו זה מתחיל להפריע לה. כי רק עכשיו היא קיבלה קצת אומץ כי היא לא תלויה רק בה ויש לה עוד חברות. כי בא לה! מעניין, לי זכור שלפניי שבועיים כשאיתן חזר עם אורטל מהדייט ודניאל ברחה לבכות, אותה דניאל שלכן כינתה אותה "שטן!!!" לא פחות ולא יותר. ועכשיו היא הבסט פרינד שלה. אז מה? זה לא צביעות? זה כן בסדר? זה לא פאקינג אינטרס? וכמו ששאלה סוזי " למה רק עכשיו????" (ואני בכלל לא מדברת על זה שקרן זאת שניגבה לדניאל את הדמעות. מעשי חברי ברמות אחרות מבחינתי). וגם ענבר שינתה דעה על איילת, וכולם משנים דעה על כולם וזה לא אומר שהכל אינטרסים. תפסיקו לחיות בסרט. הגזמתן איתה בצורה מכוערת. על כל משפט? על כל מוב? על כל פעולה? תרגעו קצת היא בן אדם ולא מפלצת. הגזמתן לגמרי, מותר לא להתחבר למישהו. אבל מה שמשפריץ מכן זה שנאה. במלוא מובן המילה.