שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

רגע רק רגע

Active member
לצערי, גם אם ענבר וקרן יהיו מועמדות...

איתן לא יעיף אותן מן הוילה. כמו שזה נראה... צפויים לנו שבועות של "נחת רוח" מהן

merilue

Well-known member
הרי כבר ראינו מה עושה העמדה להדחה לאגו

של קרן--תראה מה קרה,באיזו מהירות השתנו שם הדברים-זה הדבר שהכי מעניין ומדהים בעיניי בתכנית הזו לא זוכרת שינויים דרמטיים כאלה בשום עונה של האח הגדול--חברויות השתנו,דיעות הוחלפו על ימין ועל שמאל,אישויות ממש נעלמו-עינבר,מפרח בר לקוץ במידבר(ובתחת שלנו) ברגע שקרן תועמד להדחה שוב,הבית יתהפך בקרבו בעוצמה הרבה יותר חזקה-קרן אז,לא תבין מה היא עושה לא טוב חשבה שהחברות שלה עם אתי היא המנחוס--ולא שום דבר אחר,אתה יודע איזה בלגן יהיה לה בראש בעקבות העמדה שוב?? וואוו זה יהיה עוצמתי,מספיקה לי רק העמדה להדחה,לא מחייב שחרור הביתה

MICHI2404

New member
אני לא בעד אתי, אבל אתי נתנה את הנשמה

שלה למען קרן, רבה עם כל הבנות בגללה, כל הזמן מדברת עם איתן בשבילה, ומכרה אותה בשניה. בדיוק מה שענבר עשתה לאיילת.

merilue

Well-known member
אתי הייתה ועודנה נאמנה לקרן מאוד

אבל אתי לא טיפשה היא רואה שקרן מנסה להתנער ממנה בכל האמצעים,ומחפשת תירוצים על מנת להתנתק ממנה(מאתי) אתי מעדיפה כרגע לא לאמר דבר,אבל רואים על הפנים שלה שהיא מאוד מאוכזבת מקרן

24שעות1

New member
תרגיעו - אתי רואה רק את אתי , שכחתם כמה

היא מספרת לדניאל שרק היא ורק היא אהבתו של איתן , ואם קרן אין לו כלום אליה.(נכון /או/ לא נכון) היא אמורה להיות חברה הפחד של אתי מאז שיצאה לבית חולים הוא שהרחיק אותה מקרן וכולם ומתוך אינטרס התקרבה לאורטל ומלקקת לה. שכחתם !! אתי מתעוררת ראשונה בבוקר (מתי זה קרה)- זה קרה וכן קרה קמה ראשונה בבוקר להכין גיגית מים לדניאל , לעזור לה להתקלח. האן זה מאהבת דניאל .לא שינתה טקטיקה במשחק. ושוב אני אומרת זה בסדר מבחינתי- כולם רוצים להשאר במשחק. וכן דאני בהחלט חושבת שבין ענבר ענת וקרן נרקם משהו חברי ואמיתי הן מדברות באותה שפה יש להן נושאים משותפים , ולראיה גם ענבר וגם ענת - אמרו שקרן זו הבחורה שהיו רוצות לבלות איתה בחו"ל.

קרן ערמומית שזה למות

מאותו שידור שהן היו מועמדות, היא לאט לאט בונה את ההתרחקות שלה מאיתה. לאט לאט כמו נחש צפע, לאט לאט היא "מגלה" שהיא רוצה להיות פתוחה להכיר אחרים, פתאום היא חושבת שאתי קצת משפיעה עליה לרעה.. מדברת עליה עם אחרים.. עכשיו היא רבה איתה... קרן בונה את זה לאט לאט. כפרעליה!!!!!!!!!! עכשיו היא מספרת לליהי שאתי לא מפרגנת לה על השיחה עם ענבר.. שיחה שעשתה לקרן חיוך.

אלונה1288

New member
כל שונאות קרן- נמאסתן.

שנאה תביא אתכן למירמור בחיים. לא כדאי.... מעניין שבדיוק מה שעשו לליז וכולכן התקוממתן, אותו דבר בדיוק אתן עושות על קרן. גועל נפש מצידכן. נכון, אתן ממש לא חייבות לאהוב אותה, אבל על כל משפט שהיא מוציאה מהפה, וכל צעד שלה נראה לכם אינטרסנטי?!?! הלווווו היא לא רובוט. היא גם עושה טעויות. היא אנושית. אני יכולה להגיד לכן שבהתחלה ממש לא חיבבתי אותה, אבל עכשיו היא ממש מתגלה... היא התחברה לבחורה שהוציאה ממנה את התכונות הלא טובות שלה וכעת כשהיא מרוחקת ממנה - מתגלה קרן אחרת. סוזי, למה רק עכשיו היא נזכרה את שואלת? כי רק עכשיו זה מתחיל להפריע לה. כי רק עכשיו היא קיבלה קצת אומץ כי היא לא תלויה רק בה ויש לה עוד חברות. כי בא לה! מעניין, לי זכור שלפניי שבועיים כשאיתן חזר עם אורטל מהדייט ודניאל ברחה לבכות, אותה דניאל שלכן כינתה אותה "שטן!!!" לא פחות ולא יותר. ועכשיו היא הבסט פרינד שלה. אז מה? זה לא צביעות? זה כן בסדר? זה לא פאקינג אינטרס? וכמו ששאלה סוזי " למה רק עכשיו????" (ואני בכלל לא מדברת על זה שקרן זאת שניגבה לדניאל את הדמעות. מעשי חברי ברמות אחרות מבחינתי). וגם ענבר שינתה דעה על איילת, וכולם משנים דעה על כולם וזה לא אומר שהכל אינטרסים. תפסיקו לחיות בסרט. הגזמתן איתה בצורה מכוערת. על כל משפט? על כל מוב? על כל פעולה? תרגעו קצת היא בן אדם ולא מפלצת. הגזמתן לגמרי, מותר לא להתחבר למישהו. אבל מה שמשפריץ מכן זה שנאה. במלוא מובן המילה.

את לוקחת את זה קשה מדי,

זו סה"כ דעה אישית של בנאדם אוקיי? לא אמרתי שהיא לא אנושית, לא אמרתי שהיא לא יכולה להודות בטעויות, הבעיה היא בטיימינג שלה. כל הסו קולד שינוי קרה לה בדיוק כשהן היו מועמדות להדחה. כשם שענבר פתאום השתנתה לרעה כאשר גילתה /הבינה סופית שהיא חזקה בחוץ. רק עכשיו זה מפריע לה? קודם לא הפריע לה .. וזה נשמע לך הגיוני? אוקיי. דניאל היא לא האישיו, ודניאל היא לא שלי, והיא לא פייבוריטית.

אלונה1288

New member
אני לוקחת את זה קשה כי אתן הגזמתן.

די לא צריך לקטול אותה על כל משפט שהיא מוציאה מהפה. כן היא קיבלה חתיכת כאפה כשהייתה מועמדת. אבל תחשבי עלייך במקומה, זה תחושה נוראית להיות לא נאהבת ולגיטימי לגמרי שתחשבי מה עשית לא בסדר. כל בן אדם אנושי רוצה שיאהבו אותו. העניין שלה עם אתי היה שם תמיד. ראו עליה שהיא קצת מפחדת ממנה. ואחרי הסטירת לחי במועמדות להדחה היא החליטה לעשות עם זה משהו. אבל זה לא העניין. העניין הוא שהיא פתאום כ"כ שונה וטובה שהיא לא עם אתי. ועד שהיא מעזה לצאת עליה קצת אז כולן פה עפוווות עליה על 400. די תנסו להיות אובייקטיביות. הרי אף אחת פה לא סובלת את אתיץ ובתכלס? קרן צודקת במה שאמרה לה. אבל משנאתכן הרבה אל קרן אתן לא יכולות לפרגן.

תקשיבי

אם את רוצה לכתוב לי משהו אישית, תכתבי לי.. אל תכתבי "אתן" בכל ההודעה. אני זאת אני.. לא "אתן" תביני, אין לי פייבוריטים שם, אז אין לי בעיה של אובייקטיביות. עובדה היא ששיניתי את דעתי על אנשים שם כמה פעמים.

אלונה1288

New member
אני מכלילה בכוונה

כי מה לעשות ש"אתן" מתנהגות ככה. אני לא אכתוב לך אישית כי באמת אין לי שום דבר אישי נגדך... אבל העליהום שכולם פה התקוממו עליו שעשו על ליז "המסכנה", אותו דבר בדיוק עושים פה על קרן. והקיבעון הזה מוציא אותי מדעתי. אני מאמינה שאין לך פייבוריטים אבל באופן די ברור וחד משמעי יש לך דמות שאת לא כ"כ מסמפטת בלשון המעטה. רק מלקרוא את תגובותייך כן? עכשיו, אין לי שום דבר נגד זה, גם לי יש בחורה שאני ממש לא אוהבת שם. אפילו שתיים. את האמת? שלוש. אבל קשה לי שאת אומרת שאת בוחנת סיטואציה כאובייקטיבית כשאת לא כל כך...

נכון, ברור את מי אני לא מסמפטת

אני משתדלת לבחון כמה שיותר באובייקטיביות, ברור שלא תמיד זה מצליח. יש הבדל בין עליהום שעושים לך אנשים שאת חיה איתם, לבין קבוצת גולשים בפורום שאת בכלל לא קוראת בו, שסולדים מאוד מההתנהגות שלך. זה לא בדיוק אותו דבר. אני לא מצליחה לראות את קרן כבנאדם מאוהב,היא לא. לא מצליחה לקלוט ממנה שהיא באמת רוצה את איתן. כל מה שראיתי ושמעתי במו אוזניי כמה פעמים זה כמה דניאל בפור עליה, ואיך הן עכשיו צריכות להתחיל להתנהג אחרת (בגלל המועמדות שלהן שבוע שעבר) הכל מחושב, הכל מתוכנן. כל דבר שהיא אומרת נותן את הרושם והתחושה שהיא בתחרות ולשם זה בלבד היא באה. אז לפחות שלא תצבע את זה בורוד מסביב.

אלונה1288

New member
סוזי,

להגיד לך את האמת? גם אני לא כ"כ אהבתי את קרן בהתחלה... יש לה משהו בקול שמרגיש קר כזה... אני גם לא מאמינה שהיא מאוהבת. כי אני לא חושבת שהיא מאוהבת. אני ממש חושבת שזה משהו שקורה אצלה לאט לאט ומאוד מזדהה איתה שקשה לה לעשות צעדים או להראות לבחור שהיא מעוניינת. גם אני כזאת, ואולי בגלל זה אני מבינה אותה ומזדהה איתה. אבל זה לא אומר שאנחנו לא רוצות. זה פשוט אומר שקצת יותר קשה לנו ובגלל הקושי הזה שאין לנו על מי להשליך אלא עלינו (והרי לא נודה בזה) אז אנחנו מחפשות מי לא בסדר חוץ מאיתנו. ואני מדברת ברבים גם עליי כי אני מאוד מזדהה איתה.

הנושא הזה שקשה להפתח וקשה להתקרב מהר

הוא מובן לכולם, והרבה יכולים להזדהות איתו, כולל אני. בואי אני אגיד לך כזה דבר.. במקום שקרן תראה מול עיניה את איתן, תאזור אומץ, תזיז את עצמה.. ביחוד אחרי 24 שעות של ביחד, היא עושה את כל הדברים הלא נכונים. היא מתמרמרת ומתעסקת בזוטות, ומשליכה את הכעס שלה על אורטל ודניאל בעיקר (כשהיא יושבת לסשנים של ריכולים באופן קבוע.. כמו היום) מתעסקת בכל המסביב. אין מה לעשות, זו תוכנית הרווק,והיא חייבת להתאפס על עצמה ולהלחם אם היא באמת רוצה. אבל היא לא באמת רוצה, בעיניי היא שם בשביל לראות ולהראות ובשביל התחרות. (והיא אומרת את זה בצורות שונות הרבה פעמים.. )

אלונה1288

New member
אני מסכימה איתך לגבי זה ש...

שהיא חייבת לקחת את עצמה בידיים. אבל קשה להשתנות כ"כ מהר... אבל נראה שהיא עובדת על עצמה... המקום של לדבר על דניאל ואורטל הוא מקום בריחה כדי לא להתמודד עם הבעיות של עצמה, אליהן היא מודעת מאוד... לא צריך לשפוט אותה, בסך הכל זה לא שהיא מלכלכת על דניאל בפני איתן או אחד החברים שלו ועושה לה נזק. היא מדברת עם חברות שלה על זה... אני מאוד מאוד מזדהה איתה... ומחבבת אותה...

למעלה