שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

merilue

Well-known member
לא חושבת שקרן מצליחה בסיבון

נראה לי שאתי יודעת בדיוק מה קורה,אבל מעדיפה לשחק ראש קטן-לא רוצה לריב עם קרן,אחרת "מה יגידו?"-שלאתי אין חברות אמת וכל מה שהיא ניסתה למכור לנו במשך חודשיים,ש/"מתים עליה","ומי שאיתי,עד הסוף איתי" ,הכל שקר-אתי לא מוכנה,עדיין להכיר בזה סופית,שקרן מכרה אותה בשביל הילדה הפופולארית החדשה בשכונה-עינבר,אבל יש לה ספקות,זו עוד סיבה מדוע היא מעדיפה יותר מתמיד להיות עם הבנים-להימנע מפיצוץ עם קרן-שיתקררו העיניינים קצת אתי יודעת שמשהו שם נשבר,שמאז ההעמדה להדחה,מאז ריב אתי-איתן,מאז ההתעלפות של אתי,-קרן מנסה לחתוך את הקשר,אתי לא מוותרת בקלות,כדי לא לצאת מטומטמת בעיני הקהל והאנשים בבית-

meytula

New member
כמה צביעוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

בא לי להיכנס למסך ולהקיא על קרן. היא מסתבר יותר צבועה שקרנית ורכלנית מאתי
אחרי שהוציא על אתי כל כך הרבה גועל וארס היא מחבקת אותה ואומרת לה שהיא אוהבת אותה

ela501

New member
פתאום כולם פה אוהבים את אתי,אני לא מאמינה

בעצם כן

לא אוהבים את אתי

אבל זה לא אומר שלא נשתדל להיות אובייקטיבים ולזהות מתי מישהו לא בסדר כלפיה. כמו שרבים פה טענו שאם אכן קרן ואיתן שכבו והוא לא מתייחס אליה מאז.. אז הוא מניאק.

אלונה1288

New member
סוזי, נו באמת,

עלק "אובייקטיבים" כולכם שונאי קרן ברמות גועליות. לא משנה מה היא כבר תעשה (גם אם זה לצאת על המפלצת שלך הבית שכולכם שונאים) זה עם אינטרס ... אתן קצת נשמעות כמו תקליט שבור...

didush100

New member
זה באמת מגעיל מה שהולך כאן כלפי קרן וליהיא

שתי הבחורות הכי חמודות ומעניינות בבית

merilue

Well-known member
איפה את רואה אהבה בדיוק??

זה יקירתי,נקרא להיות -נייטרלית-כשגם הפחות מועדפת עלייך,מקבלת שלל צרורות בגב מהחברות שלה,יש מקום לחוס,ולגנות את החברות זה לא קשור לאהבה-זוהי מידת רחמים והגינות אף אחת/ד פה לא הולך עם מתמודד באש ובמים-בשביל מה?(חוץ ממשפחה,אחיות של קרן וכד')

meytula

New member
ממש לא אוהבים את אתי.היא מגעילה וצבועה

פשוט כשיש נחשים גדולים ממנה היא מתגמדת לעומתם

merilue

Well-known member
"אני אוהבת אותך" הפך להיות בבית המשפט

הפותח לפני התקפה כל פעם שיש ריכולים ושינאה כנגד אחרת,הכל נפתח במשפט "אבל,אני אוהבת אותה/ך"-מה זה?משהו חדש? דבר והיפוכו-אני אוהבת אותך משמע-אני הולכת לתקוע לך סכינים כמו בקירקס,לא תביני מה נפל עלייך,אבל אני אוהבת אותך שינאה בשם האהבה, עאלק

rachel72

New member
לפי ההגיון ליז תודח

אבל נראה לי שתהיה הפתעה ומי שתודח תהיה איילת

billc

New member
אממ, רציתי לצחוק על התגובה המשולשת

בקיצר יהיה קטע אם יהיו 2 הדחות

andy181

New member
את אופטימית אם את חושבת שליהי תעוף

סזמןהקרוב, כל עוד היא עם בן מקומה מובטח לפיינל 4.

למעלה