שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

....

אני מאוד מקווה שהם לא יגידו את המשפט :" הדברים הוצאו מהקשרם". אני מבינה שהם עשו את זה כשהיו ילדים טיפשים שלא הבינו מה הם עושים, אבל לספר על זה בצחקוק וגאווה כשאתם בני 30, זה לא בדיוק אומר שאתם מצטערים או מתביישים במה שעשיתם.

sunflower11

New member
שמישהו יצעק שליהי לא סובלת את בן. איתן יוכל

לשנות את דעתו ולהדיח אותה.

noaxxx

New member
הכוונה שלי היתה שאני בשוק מליהי ../images/Emo9.gif

(נלחץ לי בטעות ה enter חחח)

JasPoint

New member
יוני מפגר חברתית או מה?

כמה דוגמאות... 1. במשחק חבילה עוברת הוא נשאל מי הכי מעצבנת וענה ליז... אורן אמר אחר כך שיש עשרה אנשים שהיו מקבלים את התשובה בסבבה ורק אחת לא והוא אמר דווקא אותה. ליז כמובן התפרקה לרסיסים בעקבות התשובה של יוני כי גם ככה כל הבנות נגדה והיא ראתה ביוני החבר היחיד שלה בבית. 2. אתמול יוני אמר לענבר שברגע שהוא שמע שהיא לא במועמדות להדחה הוא ידע שהולך להיות בלאגן. ענבר כמובן נפגעה כי היא הבינה מה זה אומר על המעמד שלה אצל הבנים. עד לפני שבוע איתן רצה להדיח אותה אחרי עדי. בינתיים דברים השתנו אבל יוני שוב יצא דביל. 3. איילת קיבלה דברים מהבית וביניהם אבן מיוחדת שאמא שלה הולכת איתה לטיפולי כימותרפיה. משום מה היא החליטה ללכת להראות אותה ליוני במתחם הבנים. היא חיכתה 5 דקות עד שהם הואילו בטובם לתת לה להיכנס ונתנה ליוני לראות את האבן. הוא החליט שהוא משאיר אותה אצלו ומשחק בה. אמא של איילת שלחה לה את האבן כדי שהיא תרגיש קרובה אליה, אבל יוני כמובן לא שם לב לרגישות הזאת. אחרי כמה דקות שהוא שיחק בה עם הידיים המיוזעות שלו היא נפלה לו לרצפה ובמקום להרים אותה בעצמו הוא אמר לאיילת שתרים אותה. ואלה רק דוגמאות מהימים האחרונים...

24שעות1

New member
יוני = אתי שניהם אותו דבר

שניהם יגידו לכל אחת מה שהיא רוצה לשמוע וימרחו אותה. זוכרים - יוני אמר לקרן - רציתי להצביע לך ,ולך הכי מגיע הדייט אבל ידעתי שכולם מצביעים לך, אז לא נעים שדניאל לא תקבל קולות קצת. וכולנו ראינו שהצביע - מה אמר זו הבחירה שלי.

ela501

New member
הנה קרן אמרה לאתי בדיוק מה שאמרה לליהיא

קרן אמיתית לגמרי

goodpink

New member
למה מסונוורת? היא היחידה של התחנחנה בזמן

הזה כדי שלא ידיחו אותה. אותו דבר גם במועמדות הראשונה שלה להדחה היא סירבה להתחנחן לאיתן ולא עשתה את זה. היא אמרה שהיא לא יודעת מה היא מרגישה מה חברי ומה רומנטי ולפני שהיא אומרת משהו היא רוצה לראות לבד מה היא מרגישה היא לא שינתה שום דבר בהתנהגות שלה לגבי העניין.

andy181

New member
קרן היחידה שם שמצליחה לסבן את אתי

אני לא סובלת את אתי אבל לזכותה אני אגיד שהיא תמיד הייתה נאמנה לקרן.

למעלה