שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

sivan513

New member
פחח מה זה לא

אני מאמינה שהיא תעוף בשבועות הקרובים אף אחד לא רוצה מישהי שהקהל כל הזמן מעמיד להדחה, לא איתן ולא ההפקה

Dmorrigan

New member
אצל הצנון אין הפתעות

מי שתודח תהיה זו שההדחה שלה תעשה כמה שפחות רעש בבית וזו כמובן ליז, שלאף אחד לא יהיה ממש אכפת אם תודח.

אלונה1288

New member
"צביעות מתקתקה בחצר הבנות"

אחח 24/7 איזה תאור מדוייק לשיחה של דניאל ואורטל. איפה אתן כל "מחנה דניאל" הכ"כ טהורה ונקייה שלכן?? רק לפני שבועיים בכתה בשירותים ואמרה שאורטל היא שטן!!! לא פחות ולא יותר... ועכשיו " את הכי יפה בוילה, לא את הכי יפה בוילה". זה בטח לא צביעות נכון? פאתט.

webguy

New member
אורטל לא יודעת מה שדניאל אמרה בשרותים

אז אם כבר הצביעות מצידה של דניאל :) ומי אמר שהשטן לא יפה .. הנה קרן בחורה יפיפיה :)

andy181

New member
לאורטל ולדני הייתה שיחה טובה

לפני משהו כמו שבוע בה פתחו את הכל, שתיהן הודו שהן לא סבלו אחת את השניה ודיברו לא יפה יפה זו על זו. השיחה הזו קירבה בינהם וכיום היחסים בינהם טובים.

meytula

New member
תתבגרו ותתגברו על זה כבר!

הן השלימו אחרי כל זה.ופתחו הכל אחת בפני השניה לא כמו אחרות בוילה

אלונה1288

New member
חח לא חשבתי שתחשבו אחרת...

אז זה בסדר שדניאל שינתה את דעתה על אורטל אבל זה לא בסדר שקרן שינתה את דעתה על אתי?

meytula

New member
יש דרכים לעשות את זה

דניאל שינתה את דעתה בעקבות שיחה בוגרת שניהלה עם אורטל קרן לא,קרן מרכלת על אתי עם כולם ולה היא אומרת שהיא אוהבת אותה.איכס

זה לא בסדר

כי להבדיל מאורטל ודניאל.. קרן ואתי היו חברות בלב ובנפש לא? אורטל ודניאל גם היום לא חברות, הן פשוט מוצאות אחת את השניה ביחד, מתרחקות מהסצינות והמריבות של השאר. זאת ועוד שהייתה ביניהן שיחה שבה הן פשוט אמרו אחת לשניה שהן סביר להניח לא יהיו חברות הכי טובות, הודו כל אחת מהן שהן ממש לא סבלו ואף שנאו אחת את השניה, אבל מצאו איזשהו דרך "להסתדר" מה שנקרא. קרן..בשניה הראשונה התחילה את ההתרחקות שלה מאתי וזה לקח לה שבוע לבנות את זה לאט לאט. קרן בגדה בחברה שלה, פתאום תוך יום הדברים שאתי עושה לא מתאימים לה, במהירות האור. זה לא כמו 2 בנות שמעולם לא היו חברות אבל עם הזמן החליטו לשים דברים בצד ופשוט לנסות להסתדר.

baggio10

New member
לאורטל ודניאל יש אוייבת משותפת

זאת הסיבה להתחברות ההזויה הזאת מה גם שאורטל מנסה להתקרב שוב לאיתן, הפעם דרך דניאל וברגע שזה יקרה צפו לפיצוצים

אז אני אחכה לפיצוצים

כשאורטל ודניאל שוחחו ביניהן את שיחת ההבהרה על זה שהן לא מסתדרות, הן דיברו על עצמן בלבד וליבנו דברים. לא ישבו כי הן מצאו אויב משותף וריכלו עליו. אז אני לא קונה את זה.

baggio10

New member
עצם הישיבה שלהם ל"שיחה" היא העניין

וזה קרה בגלל שהבנות בחרו בקרן לצאת לדייט וואורטל זיהתה הזדמנות החיבור הזה כל כך לא אמיתי שצריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה

נו ברור, גם כתבתי פה איפשהו

שעצם העובדה שהן שתיהן נותרו סוג של בודדות, זה הביא אותן לעשות שיחה. שיחה שבה הן דיברו הרבה על עצמן ועל למה הן לא סבלו אחת את השניה מההתחלה.. אורטל אפילו אמרה לדניאל שהיא שנאה אותה. הן לא מזיקות לאף אחד בחיבור הזה. וזה גם לא ממש חיבור, זה סתם שלום בית כזה.

אלונה1288

New member
ומה אני רואה מהחברות המזויפת הזאת?

שתי בחורות שנותרו בודדות (דניאל מבחירה החליטה להתעלק על איתן ולנטוש את הבנות), כל אחת מנצלת את השניה לטובתה האישית. האחת הלוא היא דניאל קיפצה לה בין לירון ללינוי לעדי וכעת לא נותרו לה הברה ברירות- אורטל. צריכה מישהי ש"תרים" אותה כמו שהיא תמיד אומרת, מישהי לחלוק ולהראות לה אסמסים (אין היא מתה על זה) בקיצור חברות אינטרסנטית בלבד. השניה אורטל, צריכה דרך לשוב לאיתן...

לפי הסגנון הציני שאיתן דיבר עם ענת

אין סיכוי שהיא תודח. וחבל... ממש רציתי שהיא תודח. נמאס לי לראות אותה כבר על המסך...

למעלה