שרשור פרק 13- ההדחה

LiRs Lullaby

New member
אבל הקטע הוא שהדחה אמורה כבר להיות בפרק

אחד, אז עד שהרגילו אנשים להדחה בפרק נפרד - הם מפרידים שבוע שלם בין פרק רגיל לפרק הדחה?

tarantino83

New member
רק אותי הצחיק הקטע בין מושיק לעידן?

היה קטע שבו עידן סיפר למצלמות שהוא ניסה לדרבן את מושיק ואמר לו שהמשפחה צופה בו ומאחוריו וניסה על-ידי כך לחזק אותו כדי שלא יישבר ואחר-כך מראים קטע של מושיק בו הוא אומר למצלמה שזה סתם הפריע לו ואם כבר אז כבר........... רציתי להוסיף קצת מאיך שאני ראיתי את הפרק....... 1. נועם הפתיע אותי ממש לטובה. עד עכשיו ממש לא התחברתי אליו.....הבן-אדם הצטייר ככל-כך אנמי בלי שום אישיות. כנראה שפשוט עד עכשיו הוא הצליח לשמור על פרופיל נמוך מול המצלמות. הנסיבות הכריחו אותו לפרוץ את המחסום ולהתחיל סוף-סוף לשחק ב"הישרדות". שאפו נועם. 2. כל הכבוד למשה שהצליח להחזיק מעמד חצי שעה. באמת כל הכבוד בלי ציניות.... היה ברור שהוא לא ינצח אבל קיוויתי שהוא לא יפול ראשון. הוא מנסה כמה שפחות להתחכך עם האנשים כדי שלא ליצור איזשהו אנטי נגדו למרו ויפה שהוא התחיל ללמוד לשמור דברים בבטן (יש לו בטן מלאה על גיא והוא שותק. בניגוד לפרקים הקודמים שהיו לו התפרצויות על נעמה ומרינה). 3. אלכס - לגביו עוד לא החלטתי אם הוא יותר טיפש או יותר סתום. 4. מושיק - השליטה שלו מתחילה להתערער אבל למזלו יש לו זמן לנסות לתקן. 5. גיא ומולי - משום מה חשבתי שהחיבור ביניהם יותר טוב ממה שהצטייר. מה שכן....כל דבר שהם מגלים הם ישר רצים לספר.... בסוף זה יעלה להם ביוקר..........אולי אפילו לםני הסוף......נראה לי ממש בקרוב.....אחד מהם עף בפרק הקרוב!!!! 6. עידן - למה יש לי את ההרגשה שהוא רוצה להצטייר כאילו הוא משחק את הרגיש'נחמד/בלה בלה בלה אבל זה הפוך על הפוך .....הוא באמת כזה.......והוא פשוט הביצ' של מושיק. 7. דן - הבן-אדם שסימנתי אותו כפייבוריט כבר מהפרק הראשון. כיף לשמוע מה הוא חושב מה הוא אומר.....כיף לשמוע את ניתוח המשחק שלו..........אני בעדו. 8. הגענו לבנות: אני מת על ליה ונעמה. מרינה הרבה יותר חכמה ממה שהיא נראית והיא תגיע רחוק. שחר היא המשה של הבנות ככה שקשה להגיד מה יהיה איתה. ורה - לא שומעים ממנה יותר מדי.....אבל היא תשניא את עצמה על האחרות מהר מאוד והיא אולי תגיע לאיחוד אבל תהיה בין שני הראשונים לעוף. יעל - לא מזיקה בינתיים. אמן אמן ורביעיית הגמר תהיה דן,נועם ליה ונעמה. קשה לי לראות איך זה קורה אבל הלוואי!!!!!!!!

Fall Out Shir

New member
זה בהחלט ככה.

עידן אכן צבוע, ונועם אכן יודע לשחק כמו שצריך. נכון שבהתחלה הוא היה שקט מדיי, אבל הבן אדם יודע לתפקד.

top g u n

New member
ההלם של נעמה בפרסומת משערת ש..

הרי הם חוזרים לאותם שבטים .. והיא תראה שחסר אחד... והוא נועם:(

אין מצב שמושיק ונועם הכי

יותר החזיקו בשעתיים ויותר הם היו מתעלפים כבר בלי הכרה וגיא זוארץ היה מתייאש לעמוד שעתיים אני לא מאמינה בכלל...!!

עופר940

New member
אני איתך שמתם לב איך מיד אחרי

שנועם נשבר ומושיק קם לברך אותו, ללא כל נוקשות איברים של אף אחד מהם אחרי שעתיים באותה תנוחה עם עשרות ק"ג

אביה*

New member
ההעברה של דן לשבט הבנות הייתה שקופה מדי

כאשר בהפקה הבינו שדן הולך להיות מודח, הם העבירו אותו לשבט הבנות, בכדי למנוע את הדחתו. במקום שיעשו איזו תחרות בכדי לקבוע מי יועבר לשבט הבנות, הם פשוט העבירו אותו בתואנה שהוא היחיד שזכה פעמיים באתגר הכח הכפול. באותה מידה היו יכולים לומר מי שם הפרטי שלו מתחיל בדלת ויש לו שתי אותיות בשם הפרטי. השאלה היא מדוע הם התערבו באופן כזה בוטה בעניין? האם הם חשבו שזה יהיה יותר מעניין? או אולי יש שם מישהו שחפץ בטובתו.

JoNy Boi

New member
מה אתם בלחץ על נועם??

כולנו הרי יודעים שהוא הגיע לגמר זה רשמי וידוע אז ככל הנראה הוא יחזור מאי המתים כי יום רביעי הוא וגיא עפים

LiRs Lullaby

New member
שטויות, אף אחד לא יודע כלום על מי ../images/Emo58.gif

שהגיע לגמר. ואם כבר, אז גיא לא זה שהולך להיות מודח מכיוון שכבר ראיתי ספוילר עם תמונות ורואים אותו, יחד עם עוד כמה אנשים מסבאנה, מקבלים מטפחות כתומות-ירוקות כאלה, מה שמצביע על כך שהוא כנראה הגיע לאיחוד.

top g u n

New member
זה ממש לא ברור על נועם

נועם ממש לא בגמר... חכו ותראו ולגבי גיא.. נכון.. הוא באיחוד:)

LiRs Lullaby

New member
האמת, אני כבר מבולבלת ../images/Emo58.gif

מצד אחד זה נראה לי ברור שנעם וגיא הולכים להיות מודחים..... או נעם ומולי. אבל את גיא אני ראיתי בביטחון מגיע לשלב האיחוד, מה שאומר שהוא לא יכול להיות מודח. אלא אם כן הם מוסיפים את הבנאדם מאי המתים ממש באיחוד מה שלא נראה לי הגיוני כי מה יעשו המודחים אחרי שלב האיחוד? ומצד שני - אם נעם באמת הולך להיות מודח ובאמת הולך להגיע לאי המתים - קשה לי להאמין שהוא פשוט ישרוד את כל שלל המודחים הבאים ויגיע לגמר. יכול להיות שהקטע עם הקמפיין היה סתם להוליך שולל את הצופים.... הם הרי היו חוטפים תביעה או משהו על גילוי המידע לא?

top g u n

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

גיא ישרוד את אי המתים

LiRs Lullaby

New member
איך את יודעת? ../images/Emo58.gif

אז רגע, זה אומר שהוא הגיע לגמר? או שהוא שרד את אי המתים והחזירו אותו לאיחוד?

אני דווקא מצאתי את זה דיי הגיוני

רוב האתגרים דורשים כח, הבנות לא חלשות אבל הבנים ברור שיותר חזקים. אז ניסו להשוות את החוזק. זה מה שחשבתי עד ששמעתי ששוב חוזרים לג'יברו-סאבאנה, עכשיו זה פשוט טיפשי ומבלבל. ערוץ 10 העלו רעיון יפה- הישרדות ישראלי- אבל הם לא יודעים איך לבצע אותו נכון! ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים. יש להם זהב בידיים והם פשוט משחקים באש (כל הזמן מתערבים במה שקורה, מזיזים את ימי השידור, ספוילרים בפרומואים. זאת כבר בדיחה!).

איצקיס

New member
זה לא נגמר בזה...

עכשיו גם מסתמן שההעברה היתה לצורך נטרול התחרות הגדולה של דן - נועם. אם דן היה נשאר בג'יבארו הוא היה מודח לפני נועם ללא ספק. בעזרת הקומבינה של ההפקה, סללו לו דרך עד הסוף.

omrimayo

New member
../images/Emo58.gif ודאי שנזכרתי בו עכשיו.

לצערי. אבל ידעתי את זה לפני... פתאום נזכרתי תבמונת האיחוד עם הבנדנות הכתומות... ומי היו שם? יפה... מושיק עידן וגיא. מי לא? מולי. ב-100 אחוז. אז מי עף יום רביעי? הנה, עוד דרך לנסות להפוך את המשחק... מעיפים את מולי בלי שום קשר תכלס כי הוא לא היה עף עכשיו ומי יודע מתי בהמשך... כמו שעשו עם דן שהיה עף עכשיו ובאמת מי יודע מתי בהמשך... פשוט חבל לי, לא קשור לזה שסתם כואב לי על מולי אלא בכלל על כל התוכנית, אני אוהב והכל נחמד אבל יותר מדי טוויסטים בפחות מדי פרקים. זהו... וזה ודאי ב-100 אחוז אז זה רחוק מלהיות חרטוט.

רחמים 111

New member
דבר אחד טוב יצא מהתוכנית הזאת .....

למדתי שבנות עדינות ושבריריות כמו ויקה יודעות להלחם כמו פנתרות שצריך, ובאופן די מוזר יש לזה אפילו סקס אפיל מסויים. עזבו את הנצחון וההשתחלות מתחת לכלוב - כאן באמת היה לה יתרון עקב זה שהיא רקדנית לשעבר ובעלת גמישות מרשימה (היא עיקלה את כל הגוף בצורה לא נורמלית בשביל לעבור ) אבל איך היא חפרה בחול ....כמו דחפור !!! לא להאמין.... שניה לפני היא מדברת בקול מעודן ונשי ושניה אחרי -- השור הזועם !! שבוע שעבר אכלה את כל הג'יפה והשבוע בולדוזר בפעולה !! כל הכבוד ! הברבי הראשונה בעולם שעשויה מפלדה יצוקה !!!! אני מאוהב שבוע הבא היא כנראה תועזב לצערי ואני כנראה יעזוב את התוכנית יחד איתה.

y oh why

New member
בתחילת התוכנית:

את ויקה מאוד לא סימפטית, ולסיוון הרגשתי המון סימפטיה. עכשיו, אחרי כמה פרקים התהפכו אצלי היוצרות, ואת ויקה התחלתי לחבב ולסמפט (בהתחלה חשבתי שיש לויקה מוח תרנגול ועכשיו כבר לא כל כך
), ואת סיוון התחלתי פחות לחבב. כשהגיע הקרב ביניהן לא ידעתי את מי מביניהן לעודד, ובסוף ויקה למרבה ההפתעה ניצחה. וארה נראתה לי הכוסית של השרדות, אבל עכשיו אני מתחיל קצת לשנוא אותה, הדיבור הזה של "דן מפריע לי. כי עכשיו אני לא יכולה להשתין בחופשיות, ולכן דן צריך ללכת." הוא דיבור מסריח, וזה סך הכל מראה שלוארה יש אישיות סוציאפטית ומגעילה. ואני מסכים עם כל מי שכתב כאן שיש יותר מדי טוויסטים בעלילה. סיימתי לראות את הפרק לפני 10 דקות ודי נהנהתי, מקווה שבשבוע הבא נועם יודח, ולא בגלל שיש לי משהוא נגד נועם, אלא בגלל שאם נועם יודח סביר להניח שהוא ינצח את כולם באי המתים ויחזור למשחק. וסתם מענין אותי לראות את נועם מתמודד מול ויקה באי המתים בתחרות פיסית.
ומהשבט השני מי שכנראה יודח לדעתי זה מולי, כי חברי השבט שלו יצביעו נגדו, ועוד קול נוסף של משה או אלכס יעיף את מולי.

עופר940

New member
אם שמתם לב לפרומו לים רביעי, נועם עף../images/Emo70.gif

הראו את יעל בוכה
בגלל מושיקו
לא בגלל אלכס
לא היא תבכה רק למען נועם.

למעלה