שרשור פרק 13- ההדחה

ד א ק

New member
נועם בטוח עף בפרק הבא.

אפשר לראות זאת מהתגובות של נעמה ויעל וגם מהתגובה של ויקה שראתה מי מגיע בסירה. היא ממש הופתעה...וזה רק בגלל נועם ולא בגלל משה או אלכס...

MiStoRy007

New member
למרות שזה כנראה נכון, אי אפשר לדעת לפי זה.

אמנם צריך לרצוח את ערוץ 10 לפעמים בגלל הפרומואים.. אבל אולי יעל ונעמה בוכות בגלל משהו אחר? אי אפשר לדעת!

aok

New member
מי שלא יעוף - עף במקום דן ותזכרו את זה

ושוב תודה להפקה האובייקטיבית..

../images/Emo124.gif אממ, רעיון(?)

לא הגיוני של אי המתים יהיו שני אנשים, ולכן, עלה במוחי הרעיון הבא- אפשרות ראשונה- דו קרב משולש, 2 עפים בו. אפשרות שנייה- דו קרב משולש. מקום ראשון חוזר למשחק, מקום שני נשאר על אי המתים, מקום שלישי עוזב. פרק...נחמד. מעצבן שערוץ 10 מותחחחח ומותחחחח את התוכנית, וגם התערבות ההפקה מתחילה להיות יותר מידי...

MispIaced

New member
או

2 המודחים יעשו דו קרב, המנצח הולך לאי המתים. או ששני המודחים ייפתחו שבט חדש, הכל אפשרי עם הטוויסטים המפגרים שלהם.

LiRs Lullaby

New member
לא נראה לי שידיחו מישהו במועצת שבט רק בשביל

להחזיר אותו יום אחרי. הוא הרי יספר להם על אי המתים. נראה לי שיהיה דו קרב משולש ובו שניים יודחו.

לכי תדעי ../images/Emo122.gif

אני מניחה שאם מישהו יוחזר יגידו לו לא לספר על אי המתים. או שיבטלו את העניין? כמות הטוויסטים ששמו בפרקים האחרונים משתווה ל10 עונות של המקור. רק ששם עושים את הטוויסטים בהפתעה, באינלגנטיות מסויימת. פה סתם זורקים ומערבבים ומחליפים ו...הבנתם.

Black Balloon

New member
ההפקה הזאת ממש מעצבנת. ../images/Emo7.gif

הם עושים ה-כל בכדי להשאיר את דן. זה כ"כ מעצבן. זה כזה שקוף שהוא יגיע לגמר בגלל ההפקה הכ"כ "אובייקטיבית" הזאת. דווקא הכי תחמן ותככן נמצא ב"גן עדן". אין צדק בעולם. :| ונעם בטוח יעוף
. לא, אוף.
דווקא נעם? זה כזה שקוף שידיחו אותו לפי התגובה של הבנות בגי'בארו. שיעיפו את מושיקו ועידן, הם מעצבנים אותי. :< וויקה בכלל קרעה אותי עם איך שהיא ניסתה לדוג.
וגם איך שהיא יצאה מהכלוב
העריכה שלהם כ"כ גרועה, הם הורסים הכל. :| גיא זוארץ מעצבן. אבל לא נעםםםםם, לא, למה.
אתם תראו! הוא ינצח את כולם! הוא השורד האמיתי.

TheCandyGirl

New member
אני שמחה שמשאירים את דן ... אפילו שהוא מעצבן

לפעמיים לאללה.... ראיתם את שבט הבנים יום אחד כאשר לקחו מהם את דן... איזה משעמממממים..... חסר מאד דן עם החיוך הארסי... ובישול העיסקאות המלוכלכות... בקיצור חסר מישהו שישחק את "הרע".... ויעשה קומבינות.... אז קדימה דן... תמשיך להיות כזה... כי לפעמיים נעים לפרוק איזה קללה .... ולפעמים נעים לראות אותך.. צוחק על כולם....

orfeder

New member
רייטנג

שיא חדש 24.8 ובפיק 29.2 והאפסים של אחד נגד מאה 21-22

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif רק אני נקרעתי שהם נתקלו

בעמודים האלו במשימת החסינות ? זה קרעעעעעעע אותי !! שמשהו כיסה להם את העיניים והם לא ראו כלום XDDDDD

blur2

New member
זה בכלל לא היה אמור להיות פרק הדחה

ברגע שאושרת קוטלר אמרה מיד אחרנו פרק ההדחה אמרתי בלב "את טועה חמודה.." זה היה ברור שערוץ 10 החליפו בין יום ההדחה ליום המשימה כבר מהפרק הקודם. ולכל המלעיזים, הם עשו את זה בשכל, כי יש סיכוי הרבה יותר טוב להשיג רייטינג גבוה מול "1 נגד 100" מאשר מול רפי גינת... אז אני באמת לא מבין מה הייתה ההפתעה שזה לא פרק חסינות. הפרק עצמו היה בסדר גמור, מחכה לראות מי יודחו...

אנטוני2

New member
ויקה הבריקה

בהתחלה לא ממש החזקתי ממנה, ככה זה בחיים כשאתה עם הגב לקיר יוצאים ממך כוחות שלא ידעת על קיומם, אחר שהיא גברהעל עומר וסוון היא בהחלט ראויה לחזור למשחק,

אנטוני2

New member
עידן הכשיל את שבט הבנים

שבט הבנים נכשל במשימת החסינות בעיקר בגלל עידן, במקום לדרבן ולכוון הוא פשוט שתק רוב הזמן, אנשים כשהם מכוסי עיניים מצפים רק לשמוע ממך וכול הזמן, ברוב שלבי העימות היה לבנים יתרון, אבל עידן פשוט שותק, לא ממריץ לא מכוון ולא מדרבן, הוא לא הבין שהוא משמש להם כעיניים??????

aok

New member
אם היית מגיע לקצה של הזנב שלו

הייתי מגיב לשטויות שאתה רושם פה.

אנטוני2

New member
ליה מנהיגה אמיתית

ליה היא המנהיגה האמיתית של ההשרדות, היא הכינה את הבנות למשימת החסינות כמו שצריך, היא ידעה לכוון ולדרבן אותם ללא לחץ ובאופן הכי ישיר ומהיר, אין לה שרירים והיא לא ספורטאית אך היא לדעתי מנהיגה אמיתית, ואני מקווה שהיא תגיע לסוף הסדרה,

למעלה