שרשור פרק 13- ההדחה

רחמים 111

New member
ויקה דוקא מזכירה לי קצת את מורן איזנשטיין

רק קצת יותר חמודה ופחות מפונקת .

Fall Out Shir

New member
נועם חייב לזכות בחסינות ../images/Emo7.gif

קפון כל כך צבוע. ויקה שיחקה אותה דווקא

ein ani

New member
אל- קפון איש המאפיה

שמתם לב שכל עולם הדימויים שלו בא מסרטים של הסנדק? לא פלא שאין לוחברה והוא תקוע עם אמא וקוריצה

ein ani

New member
נראה שדן פספס אתההזדמנות

לשחוט עוד תרנגולת קדושה. וחבל! עכשיו, כשנועם מועמד להדחה, יש רק דבר אחד שהיה עושה לי נחת- וזה לראותאת הפרצוף של אל-קפון חוזר לשבט ומגלה שקוריצה איננה. האמת- אם היו משאירים לו שיפוד היה יכול להיות אפילו קצת יותר נחמד....

מיריבי

New member
"אל" קפון השתלט על קוריצה...

אבל היא שייכת לכל החברים בסבאנה. דווקא מעניין. בפרק הקרוב הם חוזרים להיות ביחד (ג'יברו נגד סבאנה) ולפי זה קוריצה לא עוברת ל"אי המתים"... ואל קפון ימשיך לשמור עליה.

אוהד 49

New member
לפני שאני קורא את שאר התגובות,

מחשבות מהפרק: 1.מאיפה לעידן יש פתאום חולצה אדומה?
... 2.שמתם לב שגיא פתאום לא צועק בזמן המשימות, אלה מדבר בשקט? כאילו מסביר לעצמו ואחר כך בעריכה הלבישו את זה על המשימה כשזה טיפה חזק יותר... 3.אוי לא!! דן שם עין על קוריצה!! שלא ייגע בה המניאק הזה.... 4.עד עכשיו לא ממש הייתה לי דעה לגביי אלכס. פעם שנאתי אותו, פעם חיבבתי אותו- עכשיו הדעה שלי עליו היא שהוא מניאק ואני לא סובל אותו!! איך הוא הציג את מושיק (המלך התותח!!) כ"איש הרע" שמנצל אותם (את בני סבאנה) ו"משתמש בהם"..אפס! הלוואי שיעוף!!! זה ביינתים מה שעולה לי, ההמשך אחרי הפרק..

אוהד 49

New member
אה ועכשיו ניזכרתי בעוד משהו אחד

ראיתם? דווקא הפעם במקרה הספציפי הזה, ההפקה שיחקה אותה. גרמה לכולם לחשוב שויקה תלך הבייתה וסויון תנצח- אבל זה הכל היה הפוך על הפוך! כולם פשוט חשבו שאחרי שסיון השתחררה אז המפתח הוא בעצם של הדלת או משהו, אבל זה רק אמר שעכשיו צריך לחפור- ואת זה ויקה עשתה יפה וניצחה..

אוהד 49

New member
שוב שחכתי../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

כניראה שנועם לא כזה אמין וישר כמו שציירו אותו..מסתבר שהוא מלוכלך לא פחות משאר האנשים. איך הוא מנסה לשכנע אנשים להצביע נגד מושיק
ועוד אומר "אני מוביל פה איזה מהלך"... שלא תבינו אותי לא נכון, אני דיי אוהב אותו ואפילו הוא היה אחד הפייבוריטים שלי, אבל כבר לא יודע..

Fall Out Shir

New member
זה לא עניין של אמינות ויושר.

כשהוא מרגיש מסומן זה טבעי שהוא יעשה משהו. זה לא שהוא שיקר ולכן שובר את היושר או האמינות שלו. הוא עושה מהלך שהוא מקווה שיציל אותו.

אוהד 49

New member
אז זהו, שפה הטעות שלך ושל Fall Out Shir

הוא לא היה מועמד להדחה מההתחלה. רק אחריי שהוא ניסה להוביל למהלך הזה של להעיף את מושיק, ואז הוא בעצם סיכן את עצמו, וגרם לכך שמושיק יירצה להעיף אותו..

ממש לא

קודם כל, אתה לא יכול לדעת מה קרה לפני מה שבגלל שעורכים את זה. דבר שני, היה קטע לא ברור- אחרי שהראו את אלכס מנסה לשכנע את קפון להצביע נגד מושיק, פתאום מושיק אומר שנועם חפר מתחת לשטח ורק אח"כ הראו את נועם מנסה לשכנע את מולי. אישית אני לא הבנתי את העניין הזה, כי אלכס הוא זה שדיבר ראשון עם קפון. מעצבן אותי שהייפי נפש האלה אומרים שנועם תחמן, כשהם היו פועלים בדיוק ככה במצבו. למה שהוא ישב במצד וישתוק? מה יש לו להפסיד?!

למעלה