שרשור פרק 5

אוסה

New member
אלזה אל תתיחסי תגובה קוטלת של מישהי

לגבי הילדות שלך . צריך המון אומץ להחשף מול כל המדינה וצריך מעט שכל בכדי לכתוב משפט מגעיל כמו שנכתב למעלה על הילדות. יש לך ילדות מתוקות ואני אישית ...לא הייתי מחליםה אמא כמוך. אני מאוד גאה בלהיות אמא טובה , אמא קשובה ואמא חמה. קבלי את כל ההודעות שנכתבות סנני והשאירי אצלך רק את הטובות .

לאוסה

זה מה שאני עושה אני משתדלת לראות את הטוב בחיים אבל קשה לי להבין אנשים שכותבים על מנת להעליב זה לא נתפס... תודה שוב

noffit

New member
לא הבנתם כלום

כל הפואנטה של התוכנית הזאת היא להקצין כמה שיותר את שתי המשפחות כדי שהצופים יבינו שדרך האמצע היא הנכונה. ובקשר לבכי של תום - נראה לכם שכל הזמן היא בכתה?? לא שמתם לב שכל פעם שהיא בוכה היא עם אותה חולצה??? היא בכתה פעם אחת, אולי בסוף אולי בהתחלה לא ידוע והעריכה הפכה את זה לכמה קטעים קטנים.

אני חושבת ש ..........

אורלי פשוט מפונקתתתתת
שזה כבר מעצבן
מה היא חושבת שהיא בת 15
כול היום רגל על רגל שותה לי קפה, לא מבשלת, לא מנקה לא עושה כלום בבית ועוד מתלוננת
אני בכלל לא מבינה מה הבת שלה בכתה כל שניה ... כאילו זה קשה אבל זה נכון .. אמא שלהם לא עושה כלום בבית
זה פשוט עצוב לראות אותם אוכלים מהקופסא הקפואה .. ואורלי ממש חוצפנית .. רק בגללה האוגר מת .. מה היא חושבת שאם לא מאכילים אותם הם עדיין חיים
רואים שהיא בכלל לא רצתה להתעסק עם חיות .. ואני לא אתפלא אם היא החזירה את האוגרים שקנו לה לבית .. ממש אבל ממש לא אהבתי אותה .. וכשהיא הייתה שיכורה היא נתנה יין לכלב
אני לא מבינה איך בעלה מסתדר איתה .. באמת בעלה מה זה חמוד ועדין כזה .. אבל הוא סמרטוט שהיא מצייצת והוא אומר "כן מלכתי" .. זה פשוט מגעיל .. לעומת זאת אלזה פשוט אחלה של אמא ..
היא מבשלת, מנקה אפילו שאני חושבת שקצת יותר מידי מנקה .. כאילו מנקים פעם בשבוע לא כול יום ... נכון שבקושי יש לה זמן לעצמה ואולי את זה צריך לשנות טיפה אבל היא לפחות הבינה מה המשמעות של להיות אמא עם ילדים
שצריך לבשל אוכל לא שרוף ושלא זורקים פסטה על התקרה
והיא לא מפונקת .. פשוט נותנת המוןןן מעצמה
שזה טוב מאוד
אבל כאילו לא נראה לי שהיא עובדת .. כי היא כל הזמן בבית .. או שלא שמתי לב .. כאילו .. כשהיא בבית אין לה כבר מה לעשות אז היא עושה משו להעסיק את עצמה עד שבעלה חוזר .. אבל זה נראה לי קצת שוויוני .. כי היא לא עובדת ובעלה עובד כמו חמור בשביל להביא כסף לאוכל וכ'ו והיא קצת מפנקת אותו עם כוס קפה כשהוא חוזר .. כאילו היא פשוט אחלה
ואולי בחופשות הם צריכים לנצל ת'זמן שלהם להיות ביחד
ואולי הוא צריך לעזור לה טיפה .. אבל אם היא לא תנקה כל יום ותנקה פעם בשבוע אולי יהיה לה זמן גם לעצמה
בקיצרררררר אלזה את אחלה של אמא
אורלי יש לך המון ללמוד ממנה

מהתכנית הזאת

הילדים שיהיו הדור הבא של האמהות והאבות יכולים ללמוד שאין רק דרך אחת המסורתית . האבא עובד בחוץ והאמא מנקה ומבשלת בבית. התפקיד של האמא לא רק טכני של נקיון ובישול אלא הכי חשוב לתת אהבה לילדיה. אם האמא בשלנית מעולה וכל היום מנקה בבית אבל קרה לילדים היא לא אמא טובה.(בלי קשר לפרק האחרון) כל אמא והאופי שלה תעשה מה שטוב לה כדי להיות מאושרת ואם הבעל לא מתלונן והילדים מרגישים אהובים אז הכל סבבה...

kiti3

New member
יש לי כמה שאלות..

1) האם זו התוכנית האחרונה
{מה שהיה אתמול
} 2) יש למישהו מושג איזה תוכנית ישימו במקום אמא מחליפה
3)למה זה נגמר כ"כ מהר

תשובות:

זה היה הפרק האחרון אבל שבוע הבא יש פרק שבו כאילו מראים את כל המשפחות שהשתתפו בתוכנית. לא יודעת מה יהיה בדיוק אבל בטח יראיינו אותם איך החיים שלהם מאז התוכנית וזה. אין לי מושג איזו תוכנית ישדרו במקום. אממ למה זה נגמר כ"כ מהר אין לי תשובה, אבל תהיה עונה שניה אז אל דאגה

זאת היתה האחרונה עד לעונה הבאה...

בפרק הבא יש סיכומים של כל המשפחות ובמקום שמים את אורנה בנאי ואילנה דיין באמל'ה...

תודה. את אישה

מיוחדת ויש לך משפחה מקסימה. איך זה לגור במקום כל כך מרוחק, נראה אקזוטי משהוא לגור ממש במדבר רחוק מ"הציויליזציה", אז איך זה?

לביגלה

כייף לגור פה....מי שבחר לגור פה מראש בחר חיים שונים לגמרי מהעיר למרות שאני עירונית במקור......חבל לי שהקתינו את הדמות שלי כל כך ואנשים מתיחסים אלי...חלק לא כולם יש המון אהדה גם ופירגון.....כאילו שאין לי חיים זה די מעליב אבל לקחתי את זה בחשבון אחרי שצפיתי בפרקים הקודמים ופגשתי את האמהות הקודמות....שוב תודה....אלזה

נו באמת ...

אלזה הזאת ממש עיצבנה אותי הבית שלה שיוויני כמו שאני תפוח אדמה ברוטב שמנת ופטריות למעות זאת הביתהשני הוא יותר בריא לפי דעתי זה אמא שדואגת לילדים שלה עובדה מקרר מלא יש בבית היא לא אוהבת לנקות המצבה הכלכלי מאפשר לה אז מה הבעיה הבעל שלה קם בבוקר להכין סנוצים לילדים אז מה הוא במלא קם היא צריכה לקום כדי שהוא לא יעשה את זה לבד זה לא נטל מבחינתו בקשר ללשבת ולשתות קפה כל יום בביתי קפה חברה זה העבודה שלה היא מתרגמת את השעות האלה לכסף לפגישות ושתפנק את עצמה בללכתלספא וברכות היא לא מחסירה דבר מהילדים שלה הילדה לא הייתה נפגעת כל כך עם לא היה לה רגש חם ואהבה לאמא שלה ושוב בתוכנית הזאת מקצינים ברמות לטובת ריטינג נקודה קטנה למחשבה בבית של אורלי התחושה של כיף לא זרה הם מוכנים לנסות דברים חדשים אז הם לא אוכלים אוכל מבושל רוב האימאות הציערות של ימינו לא מכינותאוכל מבושל ולא יודעת לבשל אז מה המשפחה מתה מרעב...? לא ֱ הבית שלאורלי הואבית שיווני לפי דעתי ובית של אלזה ממש לא להפך מה שמעניין את אלזה במשך כל היום זה סירים וסמרטוטים ושזה נגמר אז כלום לא מעניין אותה בקיצור אורלי תמשכי ככה ואלזה בהצלחה ומקוה שלא משעמם לך ואת ממצה את עצמך

אני מבינה את אלזה

היא נותנת מעצמה למען המשפחה כי היא מאושרת, מאושרת מבעלה שיודע לפרגן לה, מאושרת מילדים מוצלחים ותומכים לכן כשטוב לנו אנחנו נותנים מעצמנו לכל הסובבים אותנו. כל הכבוד לך אלזה תמשיכי במה שאת אוהבת.

אוסה

New member
לא מחסירה מהילדים???

מחסירה את החום והאהבה !!!! לפי התוכנית חוץ מעצמה אורלי לא רואה כלום! אז גם אם היא עשירה (שזה לא בטוח ולא מעניין) היא מעניקה אהבה עצומה ...לעצמה! ילדים צריכים אוכל חם ואם זה לא כל יום זה לפחות פעמיים שוש בשבוע. גם אני לו מבשלת כל יום , גם אצלי אוכלים אוכל קפוא , אבל לא כל יום!!! הבעל גם ככה קם?????? סלחי לי , זאת לא תשובה רצינית !

למעלה