אני חושבת ש ..........
אורלי פשוט מפונקתתתתת
שזה כבר מעצבן
מה היא חושבת שהיא בת 15
כול היום רגל על רגל שותה לי קפה, לא מבשלת, לא מנקה לא עושה כלום בבית ועוד מתלוננת
אני בכלל לא מבינה מה הבת שלה בכתה כל שניה ... כאילו זה קשה אבל זה נכון .. אמא שלהם לא עושה כלום בבית
זה פשוט עצוב לראות אותם אוכלים מהקופסא הקפואה .. ואורלי ממש חוצפנית .. רק בגללה האוגר מת .. מה היא חושבת שאם לא מאכילים אותם הם עדיין חיים
רואים שהיא בכלל לא רצתה להתעסק עם חיות .. ואני לא אתפלא אם היא החזירה את האוגרים שקנו לה לבית .. ממש אבל ממש לא אהבתי אותה .. וכשהיא הייתה שיכורה היא נתנה יין לכלב
אני לא מבינה איך בעלה מסתדר איתה .. באמת בעלה מה זה חמוד ועדין כזה .. אבל הוא סמרטוט שהיא מצייצת והוא אומר "כן מלכתי" .. זה פשוט מגעיל .. לעומת זאת אלזה פשוט אחלה של אמא ..
היא מבשלת, מנקה אפילו שאני חושבת שקצת יותר מידי מנקה .. כאילו מנקים פעם בשבוע לא כול יום ... נכון שבקושי יש לה זמן לעצמה ואולי את זה צריך לשנות טיפה אבל היא לפחות הבינה מה המשמעות של להיות אמא עם ילדים
שצריך לבשל אוכל לא שרוף ושלא זורקים פסטה על התקרה
והיא לא מפונקת .. פשוט נותנת המוןןן מעצמה
שזה טוב מאוד
אבל כאילו לא נראה לי שהיא עובדת .. כי היא כל הזמן בבית .. או שלא שמתי לב .. כאילו .. כשהיא בבית אין לה כבר מה לעשות אז היא עושה משו להעסיק את עצמה עד שבעלה חוזר .. אבל זה נראה לי קצת שוויוני .. כי היא לא עובדת ובעלה עובד כמו חמור בשביל להביא כסף לאוכל וכ'ו והיא קצת מפנקת אותו עם כוס קפה כשהוא חוזר .. כאילו היא פשוט אחלה
ואולי בחופשות הם צריכים לנצל ת'זמן שלהם להיות ביחד
ואולי הוא צריך לעזור לה טיפה .. אבל אם היא לא תנקה כל יום ותנקה פעם בשבוע אולי יהיה לה זמן גם לעצמה
בקיצרררררר אלזה את אחלה של אמא
אורלי יש לך המון ללמוד ממנה