שרשור פרק 5

Big Joni1

New member
זה רק אני

או שהאמא אלזה דומה בטירוף ל"ניצה" מטלנובלה בע"מ?

ba r2 0 1 0

New member
היה פרק נחמד...!

היה דיי יפה! הצחיק אותי הקטע עם הפסטה על התקרה! מטומטמת. ואיך היא הרגה את האוגר! מה היא חושבת שהוא יכול לחיות בלי לאכול?! מסכנים! האמא השנייה לעומת זאת נראתה לי מאוד נחמדה וחמה. (לפחות הילדים שלה אוכלים ארוחה חמה מדיי פעם!)

ba r2 0 1 0

New member
אהה כן! והילדה הזאת עיצבנה אותי!!!

הבת של אורלי! מה היא בוכה כל שנייה?! מילא פעם אחת, אבל כל הזמן? היא יכולה להעיר, להגיד אבל לא צריך לבכות בשביל זה!

איולה3

New member
שתי הנשים היו קיצוניות מדי

למרות שלדעתי לבנות של אלזה לא היה מזיק לעשות דיאטה...

ולדעתי לא היתה מזיקה לך טיפת בגרות

וטאקט. הודעות כאלו ימחקו, זוהי אזהרה ראשונה.

talichka

New member
לאלזה וארבל כהן

אני ממש מרחמת עליך, באמת אין לך חיים. ומה שהכי עצוב - זה שאת לא מבינה את זה. אנחנו חיים במאה 21 ואת כאילו חיה את חיים של סבתא שלך. אני גם מרחמת על הבנות שלך, כי זה מה שהן לומדות בבית: כל החיים רק לשרת את הבעל וילדים. האם את רוצה חיים כאלה לבנות שלך? תחשבי על זה. יש חיים גם מחוץ למטבח וניקיון, לא מזיק מדי פעם לסדר את עצמי ולצאת לבית קפה גם. סליחה על הגסות, אבל את לא נראת מסודרת ומטופלת, אולי בגלל זה גם הבנות שלך שמנות - כי אצלכם זה כבר אורך חיים. אני בת 40 וגם אמא. אני גם חושבת שבית צריך להיות נקי וחם, עם ריח של בישול, אבל לנקות ולבשל כל יום? לא מספיק שאת תבשלי פעמיים-שלוש בשבוע וילדים שלך יחממו את זה? הילדים שלך גדולים כבר, למה שהם לא יסדרו את הבית, יטפלו בחיות? אני באמת לא מבינה את זה! תאמיני לי, ילדים לא רוצים את אמא שמקריבה את החיים שלה. הם רוצים לראות אותך מטופלת, מתעניינת, מלאת חיים ולהתגאות בך.

תגובה לטלי...

טוב אז ככה, אין לך מה לרחם עלינו, אם כבר אז לקנאות בנו שאנחנו חיים חיים כאלו יפים חמים ואוהבים, אמא שלי, תאמיני לי יודעת לצאת, לבלות ולהנות, בתוכנית מקצינים, ויש לקחת הכל בפרופורציות, תהיי בטוחה שאמא שלי לא כל היום מנקה ומבשלת, היא האישה המדהימה ביותר בעולם ואני מקווה בשבילך שאמא שלך דומה לה.

היי ארבל

את האמת בתור אחת שנולדה לאמא ליברלית אני קצת מקנאה בכם. לא היה לי אף פעם אוכל חם כשהגעתי הביתה מבית הספר, אלא בית ריק או אמא ישנה צהריים שזה הכי נורא שיש אני מאוד מקווה שלא אהיה כך עם ילדיי, יש לכם אמא מדהימה כי היא לא טיפשה יש לה המון שכל רואים בצורת הדיבור שלה שהיא אשה אינטילגנית מאוד. מה גם שאמא שלכם אשה מאוד חמה שזה לדעתי חסר בהמון בתים, אז שבאמת כולם ימשיכו לקנא.

לניקוי ראש...

גם אני גדלתי בבית שאמא שלי עבדה וגידלה אותנו עוזרת לכן החלטתי שאני אתן לילדי את כל הזמן שבעולם...וביגלל שיש לי רק אחות אחת רציתי משפחה גדולה....תודה על הפרגון

את יודעת שאחותי היא כמוך

אחותי באמת ראתה בית שלא נתן חום ואהבה לנו כשחזרנו מבית הספר ולא היה לה עם מי לדבר כשנפרדה מחבר או כשכעסה על המורה ולכן היא ההפך הגמור מאמא שלי היא לא עובדת מגדלת שלושה ילדים לתפארת כל יום אוכל חם. את האמת אני לא כל כך אוהבת את החיים שלה כי נראה לי איפשהו שהיא מתנוונת וכועסת רוב היום על ילדיה כי היא עצמה לא ממצאת את חייה. לכן הייתי מעדיפה להיות באמצע לגדל ילדים שיקבלו חום ואהבה וגם לעבוד בשביל עצמי כי לצאת קצת מהבית זה מאוד חשוב. אני נשואה רק שנה, יש לי כאמור את שלושת אחייני שאיתם אני מבלה המון כמעט כל יום אנחנו גרים באותו רחוב בע"ה עוד חודש יהיה לי תינוק קטן. אגב שמי מלי...

למלי....

אני לא יודעת אם שמת לב אבל אני עובדת אני גננת....ויש לי המון דברים שאני עושה מעבר למה שהראו צילמו שמונה ימים אבל הראו מעט מאוד מן הסתם שתי משפחות ב50 דקות.....

תגובה

חבל שאחרי שכבר ראית [או שלא?] 4 פרקים קודמים לא הבנת שהכל מוקצן....?ניראה לך שאני כל היו במטבח?....ניראה לך שאף אחד לא עוזר לי?....ולגבי ההעלבות על איך שהבנות שלי ואני נראות אני אקבל את תגובתך האהבה ואודה לך על הפירגון כי אני לא מקריבה כלום...זאת לא בושה להיות אמא טובה...או שבימנו כן?....ולהכנס ולהגיב זה לגיטימי אבל להעליב זה ניראה לי לא לעיניין אני מאוד אוהבת את עצמי ואת משפחתי ואני נראית מצוין לטעמי...יש מי שניראה מיליון דולר אבל לא מאושר...מה עדיף?....אני מאוד מאושרת עם בעל מפרגן ןאוהב... ובכל זאת אני מקבלת הכל באהבה

איולה

את יודעת שלהיחשף בטלויזיה בתוכנית כל כך פופולרית מצריך המון אומץ ולמרות שאנחנו בחרנו לעשות את זה זה לא לעיניין להיכנס ולהעליב....במיוחד כשמדובר בילדים...

למעלה