שרשור פרק 5

אותי הצחיק ש...

אורלי התפללה שמישהו ימות...שיהיה לה פחות פה להאכיל ופתאום האוגר מת...היה קצת עצוב לי על הילדה הקטנה כי היא בכתה וגם אלזה בכתה שהיא שמעה על זה אבל הכי מפליא זה שאורלי אפילו לא הרגישה קצת אשמה למרות שלא נראה לי שהיא אשמה היא היתה שם בקושי יום בקיצור רגע השיא בתוכנית היה שהאוגר מת...ז"ל

כמובן...הפסטה איך אפשר לשכוח?

ולאורלי אמרת שגדלת בבית שבו האבא חושב שהבנות צריכות לעשות הכל ולמרות זאת לא למדת כלום????? ולשרוף שניצלים מוכנים...זה פשוט עלבון..לשניצלים כמובן וכן גם לך...

SPFAN

New member
דוגרי ../images/Emo12.gif

זה לא כ"כ מסבך לשים שניצל מוכן במחבת, לחכות 5 דקות ולהוציא :S

יש אנשים שאפילו זה קשה...

והכי הרג אותי שהיא אמרה תהפכי את השניצל מהצד הזה הוא נראה יותר טוב...

למקורית...

הכי מוזר הוא שהאוגר השני הבן זוג של זה שמת בפרק מת בבוקר של שידור התוכנית ביום רביעי...מוזר לא?....

mjlk

New member
אורלי פרינססה ואלזה עובדת מטבח...

האורלי הזאת.. "שיוויון"
פחע! מזל שהיא בכלל קמה מהמיטה... ואלזה... זה גם לא שוויון.. כל הבוקר היא דואגת מה יאכלו בצהריים ואחר כך מה יאכלו בערב - ממש יופי של חיים
פרק מוזר - הביאו שתי נשים יותר מדי קיצוניות...

לmjlk

אולי לא ראית אבל אני עובדת יש חיים גם מעבר למטלות הבית ואני מקבלת המון עזרה משלומי והילדים בתוכנית מקצינים ומעצימים אין פה בימוי הכל מתועד ואחר כך ערוך בצורה שתתאים לכותרת הנושא של הפרק ובמקרה שלי זה הייה שיוויון ניראה לך שאני כל היום עסוקה רק בעיניני אוכל?.....אני נוסעת ,מבלה אבל נכון שאני מעדיפה לעשות את זה בחוג המשפחה ...מה רע?....

לדעתי.

הבימוי כאן לקח חלק מרכזי בפרק. אני באמת מקווה שאורלי לא ככה במציאות כי אם כן, רחמים עליה. ועם זאת בעלה כה מדהים
. אלזה כנה ואמיתית. לא סתם הבית שלה נראה כך
. וארבל שכותבת כאן, נחמד היה לראות אותך
.

אני מאמינה שכן יש בימוי...

אבל כל מה שאורלי עשתה או אמרה מרצונה עשתה זאת...מה כבר יכלו לביים פה? אני מקווה שאחרי התוכנית היא קצת תבין מה היא עושה לא בסדר ותמצא קצת זמן לשאר האנשים שלא קוראים להם אורלי... ובעלה...באמת תכשיט איפה מוצאים דבר כזה????.

guy golan

New member
מעניין

יהיה לראות מה המסקנות שהיא לקחה איתה בשבוע הבא וגם עוד כמה משפחות. ואני בטוח שהרבה מבוים כאן

למעלה