שרשור צהריים...הב..הב - 10/08/2011

שאפולי

New member
קרן הסתבכה חבל על הזמן.

מה דחוף לה בתכלס? להבדיל את עצמה מאתי משתי סיבות: 1. איתן אמר לה 2. היא הניחה מהצבעות הקהל שאתי הכי פחות פופולרי עכשיו היא בסרט. היא רוצה לעשות שני דברים במקביל: להתרחק מאתי אבל שאתי לא תרגיש. כמה דברים לא הסתדרו: 1. צועקים מבחוץ נגד קרן כל הזמן. 2. אתי מתגלה כלא פרייארית 3. כל הבית מתחיל לראות את ההרחקות בניהן. קרן מתחילה להרגיש דחוקה לפינה- אז עכשיו נהיא טוענת את התיק שלה מול כולם כל אחד בתורו.

קשקשה9

New member
קרן משקרת לעצמה ו/או לכולם ,היא יודעת בוודאות

שההתרחקות מאתי התחילה מהשיחה של איתן איתה אז על מה ומי היא בוכה עכשיו? מה היא רוצה?

שאפולי

New member
הזדהות.

דחוף לה לדעת שכולם מבינים אותה. "אני שונה מאתי! שומע? אני שונה, א ני שונה!"

קשקשה9

New member
הזדהות עם מה? מגיע זמן בחיים שבו אדם חייב

לעמוד מול האמת ולהתעמת איתה ואז להחליט אם להמשיך באותה דרך או לשנות

שאפולי

New member
אבל היא לא שם.

שימי לב שכולם כולל כולם אשמים מצב שלה חוץ ממנה. היא הצליחה להביא את עצמה לבד למצב שבו וציר הרשע שמו את ליז. אני אוהבת לקרוא לזה קארמה!

רינתי77

Active member
היא רוצה לשכנע את עצמה שהמניעים שלה טהורים

ושהמעשים שלה לגיטימיים.

didush100

New member
עדיף לה להתרחק מאתי

אתי אומרת לכל אחד את מה שהוא רוצה לשמוע היא שקרנית והיא חשבה שיש לה בעלות על קרן.

אלונה1288

New member
חייבים להחזיר את אתי לחור ממנו היא באה.

שתעוף כבר, הדינמיקה בבית כ"כ תשתנה. שתעוףף

שאפולי

New member
שטויות.

אתי אמרה לה כמה פעמים: "טוב, לבריאות תתרחקי" וקרן מתחילה לבכות. קרן רוצה גם להתרחק וגם שאתי תהיה בסבבה עם זה וגם שכל העולם יצדיק אותה- מה זה מראה לך? שהיא לא שלמה עם עצמה.

שאפולי

New member
היא מפחדת בעיקר ממהקהל.

שתי נקודות מפנה היו לקרן בבית: 1. כשהקהל העמיד אותה להדחה 2. כשהקהל צעק שהיא שוכבת עם איתן ושהיא נחש.

רגע רק רגע

Active member
אני קולט?! איך אפשר שלא? ../images/Emo8.gif

כל הלילה קשקשה לאתי שהיא לא התרחקה ממנה וזו בעצם אתי זו שהתרחקה. לקרן יש נטייה לשפץ את המציאות לצרכיה שלה. אצל קרן - אני תמיד בסדר... זה העולם שדפוק

שאפולי

New member
כן, זה בד"כ הסימן הראשון להפרעת אישיות.

אבל כל המגדל הזה קורס עליה ברגעים אלו והיא מספיק חכמה לראות את זה אז היא עושה הצגות עם הכלבים למצלמות. קר למיקה: "מי כלבה טובה? את כלבה טובה! אפילו אם לפעמים את שובהה את כלבה טובה! את קצת מריחה מהפה אבל את כלבה טובה! כן!" השלכה מישהו?

רגע רק רגע

Active member
יש לי תחושה שאם יצעקו מבחוץ...

אזי קרן תתרחק (כמובן לצורך התקרבות) מהגורה שלה

שאפולי

New member
חסר לה כי כרגע

אין לה עם מי להיות חוץ מהכלבים רק להם היא לא שיקרה עדיין

קשקשה9

New member
הם עומדים להיגמר לי אבל קחי עוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה