שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

andy181

New member
זכותך להאמין במה שאתה רוצה

דני היא הפייבוריטית שלי..אבל גם שהיא לא בסדר אני אודה בזה. היא עשתה טעות שהיא דיברה על המריבה עם אורטל עם אתי והחדשות. ואורטל עשתה טעות שלא פתחה את הנושא עם דני כמו שצריך. רק שתדע שאם דני לא תזכה בכסף אני אשמח שאורטל תהיה זו שתזכה בו. היא לא בחורה רעה פשוט היא אגוז קשה לפיצוח.

andy181

New member
היא הגיבה משהו בסגנון של: דניאל את רואה

עם מה אני נאלצת להתמודד, יום אחד היא ככה יום אחד היא ככה...

כן, זה היה סיום הזוי למריבה הזויה שהיא התחילה

אמרתי לכם, רב הנסתר על הגלוי עם הבחורה הזאת. לדבריה גם משפחתה לא מכירה אותו אפילו לא אחותה אליה היא מאוד קרובה. ממה שאני רואה, היא מונעת מרגשי נחיתות וחבל, כי אין לה על מה. מאוד לא ברורה הייתה ההתנצלות כי האופן בו היא נטשה את השיחה עם דניאל היה חצוף ולא חברי, מגיע לדניאל הסבר בנוסף לליטווף והחיבוק , אני שמחה שדניאל הגיבה כפי שהגיבה ולא צהלה משמחה שאורטל חזרה לעצמה, אורטל צריכה ללמוד להתמודד עם דברים.

noaxxx

New member
ליהי משחקת שש-בש עם איתן...

קודם כל, הגיע הזמן שהוא יתן לה קצת תשומת לב בתכנית הזו... דבר שני, נראה לכם הגיוני שהיא יושבת מולו ככה עם הרגליים?..... פתוחות לרווחה...

Deacon Frost

New member
דווקא הוא נותן לה הרבה יחס

שמתי לב שמאז שהיא ובן חזרו להיות ביחד הוא הרבה יותר נחמד אליה ואפילו מגיע איתה למצבי מגע (חיבוק מדי פעם, למשל) מה שהוא לא נוהג לעשות עם הבנות האחרות והרבה פעמים הם יורדים אחד על השניה (שבוע שעבר הוא ירד עליה כל הזמן בגלל שהיה לה חצ'קון). למעשה חוץ מדניאל, עם ליהי יש לו את הכימיה הכי טובה מבין הבנות.

noaxxx

New member
כן, מזל שהיא עם בן,

אחרת איתן לא היה מכיר אותה בכלל... ולא שזו היתה טרגדיה אבל בכל זאת, כשהיא היתה בזכות עצמה, הוא לא ספר אותה..

שאפולי

New member
תגידו - מה קרה שדניאל לא בתחת של איתן

ושקרן לא בתחת של גב? ולמה קרן כבר 3 שעות עם פרצוף נפט? פיספסתי משהו?

goodpink

New member
הפסיכולוגית AKA ההפקה עוד פעם נתנה הנחיות

לקרן מה אנשים אומרים בחוץ. עוד פעם הזמינו את קרן וגב לפסיכולוגית כדי לקבל תדריך וכדי להביא אותם לעיני הצופים. לקרן אמרו מה שאנשים אומרים...הנחיות איך להתנהג כי אומרים שהיא מתעלקת על גב...וצוחקת מכל דבר שלו...היינו מבטלת את עצמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ההפקה הזו לא להאמין עליה כמה היא מכורה.

talibatata

New member
קרן היתה בשיחה עם איריס, ויצאה משם בדאון

רציני, היא הגיעה לתובנות חדשות. גם גב היה אצל איריס ויצא בדאון.שניהם בדיכאון.

שאפולי

New member
גדול../images/Emo6.gif

זה מ שקורה שכופים "טיפול זוגי" על שני א נשים לא קשורים שמכירים שבועיים. אבל ראיתי את קרן אחרי איריס מצחקקת עם יוני ומה לא- פתאום היא התחילה לבהות לפני איזה 3 שעות וגב בכלל נעלם- אולי הוא עם חן?

talibatata

New member
הוא לבד עם עצמו, כנראה שהתחיל להבין שעם קרן

הוא יקבל מליון כפות, אז הוא בדיכאון, כנראה מתכננן אסטרטגיה חדשה.

easternstar

New member
הם תמיד רוצים לפחות שתיים. כל הפרומואים שלהם

"האם ...תפסיד בקרב על האהבה? " חוץ מזה הם רוצים אקשן וזרימה וגב לא היה מוכן אפילו להתנשק. אם גב לבד ועכשיו נראה אותו "זורם" עם חן ברור שנתנו לו הוראות. גב אוכל מהם מה שאיתן אכל מהם בעבר.

שאפולי

New member
לי יש תחושה

שהוא אמר שם שלא בא לו טוב שקרן מתקרצצת עליו ושהוא רוצה לקחת לאט ובטח גם משהו לגבי המגע הפיזי הנעדר..

למעלה