עם דניאל משום מקום אמרה לדניאל שהיא מתנשאת עליה כאשר דניאל לא התנשאה עליה בכלל להיפך רק הגנה עליה מהריכולים של אתי עליה אני חושב שאורטל מקנאה בזוגיות של דניאל עם איתן ויותר מכך היא מתחילה לחשב אסטרטגיות למיליון היא מבינה כמו רבים אחרים בבית שדניאל יחסית נקיה לעומת הבחורות האחרות וצריך לכלכך אותה ואת התדמית שלה לכן היא המציאה משהו מופרך של התנשאות כדי לשחק שוב את דמות הקורבן והאנדרדוג שהיא כל כך אוהבת ללבוש גם ההתקרבות שלה לאורן נובעת משיקולים של לא להשאר מאחור במשחק הרומנטי זוגי הכל מחושב אצל הבחורה הזו
מה ניסגר איתה, משהו לא ברור בהתנהגות שלה. דניאל עולה לי על העצבים בימים האחרונים, חושבת שהיא מלכת הוילה, תפסה תחת, צריך להוריד לה את הביטחון העצמי המופרז שלה, הבעיה שאין אף אחד בוילה ההזויה הזאת שיעשה זאת, כולם שם קקה.
דניאל בימים האחרונים, לאחר שעשתה סבב שיחות עם החדשות, והבהירה להם בשפתה המתוחכמת לא להתקרב לאיתן, דחפה את קרן בברוטליות לעבר גב, התחילה ללקק לאתי בלי בושה, ויש עוד, ועוד, ועוד. דניאל פועלת בימים האחרונים אסטרטגית בלבד. וזה לא מאהבה לאיתן זה רק לזכות במיליון. סטו.
עד כה, זו אורטל שסלחה לדניאל פעמים. ראשית על כך שנגררה מתחילת התכנית והחרימה את אורטל כמעט לגמרי, ושנית על כך שאכלה את הלוקשים של מיס טבריה, וחשדה בה. אז דניאל מתעייפת? תבדקו את העובדות שלכם
כשמישהו מנסה להתחבר ולהתחבב דווקא "התנשאות" היא אחת ההאשמות שבאות מהאדם עצמו ולא מהצד השני. גם אין לדניאל סיבה להתנשא על אורטל. אורטל יפה מאוד, סקסית מאוד, התנהלה בסדר ולא עשתה שגיאות ודניאל רצתה להיות חברה שלה. לדעתי זו הדרך של אורטל לומר:"טעיתי" ולדעתי זה יפה מאוד מצידה של אורטל שהיא יודעת להודות בטעויות. אגב, גם ההרגשה שלה לגבי הבית "הפרימיטיבי" היא יותר שלה מאשר של הסובבים אותה.. לפי האנשים שמכירים את אביה(למשל קובי פרץ) הוא מכובד ע"י הסובבים אותו.
בנאדם לא רב עם עצמו. אורטל היתה בדאון הוציאה את זה על דניאל הכליצא קצת מפרופורציות היא לקחה לה זמן (אני משערת) והבינה שהיא הגזימה- במקום לטחון היא באה וחיבקה אותה ככה זה היה נראה מהעניים שלי ומהחויות שלי בחיים- זהו.
שאולי כן עשתה משהו לגרום לה פחות טוב ואולי לא- ורק זה שלא שאלה אפילו פעם אחת בשיחה "למה? " "למה את מרגישה שאני מתנשאת" וישר נכנסה למגננה ואולי לא- וזה רק העובדה שהיא התחילה לשיר ואולי לא- אולי היא מושלמת. כבר אמרתי לך שאין לי עיניין בדיון הזה