שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

talibatata

New member
ראיתי, ואני בהלם, תסבירי לי מה זה היה החיבוק

ההזוי הזה, עוד מול אתי הנחש.

andy181

New member
אין לי משג, אורטל לא ברורה לפעמים..

אם היא רוצה באמת להשלים היא צריכה לבוא ולפתוח את זה מול דני, כי נראה לי שדני כבר מתעייפת ממנה.

אורטל בחורה הזויה מאוד היא התחילה הכל

עם דניאל משום מקום אמרה לדניאל שהיא מתנשאת עליה כאשר דניאל לא התנשאה עליה בכלל להיפך רק הגנה עליה מהריכולים של אתי עליה אני חושב שאורטל מקנאה בזוגיות של דניאל עם איתן ויותר מכך היא מתחילה לחשב אסטרטגיות למיליון היא מבינה כמו רבים אחרים בבית שדניאל יחסית נקיה לעומת הבחורות האחרות וצריך לכלכך אותה ואת התדמית שלה לכן היא המציאה משהו מופרך של התנשאות כדי לשחק שוב את דמות הקורבן והאנדרדוג שהיא כל כך אוהבת ללבוש גם ההתקרבות שלה לאורן נובעת משיקולים של לא להשאר מאחור במשחק הרומנטי זוגי הכל מחושב אצל הבחורה הזו

talibatata

New member
דקה לפני החיבוק ראו אותה באמבטיה בוכה

מה ניסגר איתה, משהו לא ברור בהתנהגות שלה. דניאל עולה לי על העצבים בימים האחרונים, חושבת שהיא מלכת הוילה, תפסה תחת, צריך להוריד לה את הביטחון העצמי המופרז שלה, הבעיה שאין אף אחד בוילה ההזויה הזאת שיעשה זאת, כולם שם קקה.

andy181

New member
מאיפה הבאת את זה? בימים האחרונים

היא ממש מנסה להתבודד מכולם, רואים שהיא מתה לעוף משם. (לא שאפשר להאשים אותה).

talibatata

New member
אז כנראה שאנחנו לא רואים את אותה תכנית

דניאל בימים האחרונים, לאחר שעשתה סבב שיחות עם החדשות, והבהירה להם בשפתה המתוחכמת לא להתקרב לאיתן, דחפה את קרן בברוטליות לעבר גב, התחילה ללקק לאתי בלי בושה, ויש עוד, ועוד, ועוד. דניאל פועלת בימים האחרונים אסטרטגית בלבד. וזה לא מאהבה לאיתן זה רק לזכות במיליון. סטו.

sendibar0

New member
מתעייפת ממה?

עד כה, זו אורטל שסלחה לדניאל פעמים. ראשית על כך שנגררה מתחילת התכנית והחרימה את אורטל כמעט לגמרי, ושנית על כך שאכלה את הלוקשים של מיס טבריה, וחשדה בה. אז דניאל מתעייפת? תבדקו את העובדות שלכם

חני 57

New member
אורטל יצאה מאיריס וכנראה דיבר

דיברו על דניאל ולכן אורטל חיבקה אותה ודניאל במקום להגיב יפה ,נתנה פתחון פה למטורפת אתי ללכלך על אורטל!

andy181

New member
זה ממש לא משתמע מכך..הרי אורטל היא

זו שכביכול כועסת על דניאל, הרי היא זו התעלמה ממנה. אז אם היא חושבת שדני לא בסדר למה היא צריכה לבקש סליחה?

easternstar

New member
"התנשאות" היא בד"כ הרגשה לא מוצדקת

כשמישהו מנסה להתחבר ולהתחבב דווקא "התנשאות" היא אחת ההאשמות שבאות מהאדם עצמו ולא מהצד השני. גם אין לדניאל סיבה להתנשא על אורטל. אורטל יפה מאוד, סקסית מאוד, התנהלה בסדר ולא עשתה שגיאות ודניאל רצתה להיות חברה שלה. לדעתי זו הדרך של אורטל לומר:"טעיתי" ולדעתי זה יפה מאוד מצידה של אורטל שהיא יודעת להודות בטעויות. אגב, גם ההרגשה שלה לגבי הבית "הפרימיטיבי" היא יותר שלה מאשר של הסובבים אותה.. לפי האנשים שמכירים את אביה(למשל קובי פרץ) הוא מכובד ע"י הסובבים אותו.

שאפולי

New member
בכל ריב- יש שני צדדים אשמים

בנאדם לא רב עם עצמו. אורטל היתה בדאון הוציאה את זה על דניאל הכליצא קצת מפרופורציות היא לקחה לה זמן (אני משערת) והבינה שהיא הגזימה- במקום לטחון היא באה וחיבקה אותה ככה זה היה נראה מהעניים שלי ומהחויות שלי בחיים- זהו.

אז אין פה שני צדדים אשמים.

יש את אורטל שהיה לה חרה עם עצמה (לטענתה) והיא הוציאה את זה על דניאל שבמקרה הייתה בסביבה.

שאפולי

New member
ואז יש את דניאל

שאולי כן עשתה משהו לגרום לה פחות טוב ואולי לא- ורק זה שלא שאלה אפילו פעם אחת בשיחה "למה? " "למה את מרגישה שאני מתנשאת" וישר נכנסה למגננה ואולי לא- וזה רק העובדה שהיא התחילה לשיר ואולי לא- אולי היא מושלמת. כבר אמרתי לך שאין לי עיניין בדיון הזה:)

שאפולי

New member
זה לא נושא אחר

זה אותו נושא: "האם דניאל מושלמת" את אומרת כמעט אני אומרת לא היא רק לא גרועה כמו השאר שם מכאן אנחנו טוחנות מים

הנושא היה ההתנהגות של אורטל

ולא של דניאל, כתבת שבן אדם לא יכול לריב עם עצמו, כתבתי שבמקרה הזה זה מה שקרה כי דניאל כן שאלה על מה היא מדברת ואורטל בחרה שלא לענות. עזבי, NEXT.

Deacon Frost

New member
מעניין אם הסיטואציה הייתה הפוכה

האם גם היית אומרת "זה היה סליחה בלי הרבה מילים". התחושה הפנימית שלי אומרת שלא, וסליחה מראש על הפקפוק.

למעלה