שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

goodpink

New member
כי התוכנית הקרובה היא מול מסטאר שף לכן אין

טעם להשקיע. לכן כנראה חיכו להיום או לסוף שבוע כדי שיכנס לפרק ביום ראשון.

noaxxx

New member
../images/Emo201.gifגם המשימות שהיו, היו שעמום...

ומזכירה... שגם באח, תמיד לקראת הסוף זה נהיה ככה. חוסר האנרגיה+השעמום+חוסר הסבלנות בציפייה לצאת משם... אז הם הולכים לישון מוקדם.

יכול להיות שיתנו להם משימה ביום שישי, כמו

משימת הפנקסים המשעממת. גם ככה המשימות משעממות, וזה בשביל שיעבירו את הזמן שלהם.

goodpink

New member
אתמול ראיתי כמה קטעים של גב בהשדרות בנוגע

לנטלי. עדין לא נתן לי אינדקציה כל כך טובה מדיוק על גב כדי לקרוא אותו יותר טוב. אבל ממה שכן הראו שם לא ראיתי יותר מידי השפלה של נטלי כמו שאמרו מה שכן היה ביטול של נטלי והרגשות שלה...ושגב מאוד חש את עצמו כפי שחן אוהבת להגיד. מה שכן הכי הפריע לי זה בריב של נטלי וגב ראיתי סרטון של דקה בערך לגב יש מזג חם שהוא קצת מסתיר...לקראת הסוף שם הוא באמת התעצבן...זה היה החלק שהכי הפריע לי יחד עם הביטול של הרגשות של נטלי מתוך התנשאות שהוא חושב שהוא שווה יותר. מה שכן היא ממש קינאה לו וכל עוד היה לו נוח הוא היה בסדר עם זה ברגע שזה התחיל להפריע לו ולא נתן לו חופש לעשות כל מה שהוא רוצה מבלי שישאלו אותו למה עשה ויצרך לתת דין וחשבון זה התחיל להפריע לו. כלומר הוא רוצה אנשים שילכו אחריו כמו עדר... לא לעניין גם אומר איזה סוג בחורות הוא רוצה אולי? בחורה חכמה לא תלך אחריו כמו עדר...

easternstar

New member
זו העובדה שהוא לא הבהיר לה חד משמעית

שהוא לא חושב עליה ברצינות אחרי התוכנית. ראו שנטלי נלחמה בשבילו כי היתה מאוהבת. היה קטע שנתנו להם פרס של חדר משותף במלון באיים וראו איך היא מביטה בו ואיך הוא מביט בה. נטלי ממש התאהבה בו. גם הפלירטוט עם שונית היה מול העיניים של נטלי. בנוסף גב לא ברר במילים במועצת השבט... קצת רחמנות לבחורה שמאוהבת בו ויותר מזה: ההגינות מחייבת שיגיד לה את האמת אבל הגינות והשרדות לא הולכים ביחד. זה המשחק.

JasPoint

New member
דניאל מתחילה להתלכלך לפני הגמר

אתמול אחרי התאקל הקטן עם אורטל (וזה באמת היה מינורי) היא ישר רצה לאתי ולחדשות כדי לרכל על אורטל. איזה התנהגות מאכזבת. חבל.

goodpink

New member
מבחינתי אין בעיה עם מה שדניאל עשתה היא שיתפה

במה שהיא מרגישה וזכותה. התנהגות של אורטל לא מובנת וזכותה לא להבין. היא יכולה לשתף את אתי למרות שזה ממש לא נכון לעשות אבל בשלב זה אתי כבר לא יכולה להזיק לה ואתי צריכה את דניאל ואיתן כדי להישאר במשחק. בנוגע לחדשות אולי מרגישה הכי בנוח להגיד משהו להן ולשתף אותן כמו שהרבה אנשים מרגישים בנוח לספר דברים לברמן למישהו זר יחסית. היא צריכה לפרוק.

JasPoint

New member
שתי דקות אחרי השיחה עם אורטל היא רצה לאתי

כדי ללכלך על אורטל. זה סתם היה מיותר ולא מחמיא לה. אין בעיה שתפרוק מול מי שהיא בוטחת בו, אבל הריצה המהירה לאתי הראתה שדניאל פשוט רצתה להשתמש בה כדי לפזר ארס על אורטל. מהלך טקטי לקראת הגמר המתקרב. היא הייתה גם יכולה לחכות קצת ולנסות לפתור את זה עם אורטל. כנראה שהמיליון יותר חשוב לה, זה לגיטימי אבל מאכזב.

goodpink

New member
מה? השיחה עם אורטל היתה בצהריים? דניאל שלחה

SMS לאורטל ואמרה את זה לליהי נתנה לאורטל הזדמנות להסביר את ההתנהגות הלא מובנת שלה. והיא דיברה עם אתי בלילה לקראת השינה. אז איפה בדיוק דניאל הלכה שתי דקות אחרי המריבה החד דצדדית של אורטל עם תחנות הרוח ללכלך על אורטל? מהצהריים עד הלילה לפני השינה עבר הרבה זמן כולל SMS והזדמנות שדניאל נתנה לאוטרל למרות שדניאל לא היתה חייבת לעשות זאת לאור התנהגותה של אורטל.

JasPoint

New member
אני ראיתי את זה בלייב

זה היה בשעה 17:00. שתי דקות אחרי השיחה עם אורטל דניאל קפצה לספה בחוץ שבה ישבו אתי, ונינה וחן ושיתפה על כל תוכן השיחה עם אורטל. היא המשיכה לספר על זה גם מאוחר יותר, בעוד כמה הזדמנויות. מאוד בער לה לשתף את כולם במריבונת עם אורטל וזה התנהגות מאכזבת.

אבל שכחת לציין שאתי התחילה ללכלך על אורטל

ודניאל אמרה "די, לא יפה ככה" קמה והלכה משם. חוץ מזה שהיא לא שיתפה אף אחד , היא הייתה נסערת מההתנהגות שלאורטל , התיישבה לסיגריה ופלטה שהיא לא מבינה מה עובר על אורטל. אתם נהנים להכפיש, סבבה, אבל לפחות תהיו נאמנים לאמת.

JasPoint

New member
מי נהנה להכפיש? מה אכפת לי מי ינצח

אני במילא לא אראה שקל מהפרס, וגם לא מתכוון להשקיע שקל בלסמס בגמר. אין לי פייבוריטיות בתוכנית. סימפטתי את איילת ולירון אבל לא ברמה של פייבוריטית. רוב המתמודדים שם לא מעוררים בי רגש ולא אכפת לי במיוחד מה יקרה.

למעלה