שרשור צהריים והלאה יום ד'
7/9/11

poseidon111

Active member
יש לי בעיה עם דניאל-איתן ועם אורטל

מבלי להיכנס כרגע לביצועים, או נכון יותר לומר חוסר ביצועים,של השמות המוזכרים יש לי רפלקס דחייה שמופעל כל פעם שמורצים כאן מועמדים.הכוונה בהרצה היא לא בעניין לא חוקי או אינטרסנטי כלפי אחד מהמועמדים, אלא הערצה חסרת פרופורציות על גבול האידאליזציה של דמות זאת או אחרת.קחו לדוגמא את איתן-דניאל.איזה פרזות לא נשפכו כאן עליהם,במיוחד על ידי שתי משתתפות עיקריות כאן:"הזוג המלכותי",הזוג הרומנטי","היא מושלמת","צריך לעשות תכנית רק עליה",הם רק מדגם קטן. לי זה מזכיר תמיד את האוהדות של ג'אסטין ביבר לפני שהפציע במחוזותינו.ההבדל הוא שהן היו ילדות טיפשות על גבול גיל ההתבגרות.פה מדובר בנשים בוגרות ויותר מזה. "דניאל בבריכה", "דניאל אוכלת","דניאל מתחבקת","דניאל מסדרת רגליים",הם רק חלק מסדרת תמונות אין סופיות שמלעיטים אותי למקרה שפיספסתי איזו תנועה שלהן,או שומו שמיים,את השידור הישיר.מה אני אמור לעשות,למסגר זאת למען הדורות הבאים? לקחתי את דניאל לדוגמא על מנת להדגיש את הנקודה.זה כמובן שתופס גם לגבי אורטל,אלא ששם המצב קצת טוב יותר.הסופרלטיבים הם במינון נמוך יותר ובטון ארצי מעט יותר. היא עדיין לא האלה שנשלחה אלינו על ידי בורא עולם על מנת להאיר את חשכת עולמינו ,מעמד השמור לדניאל . כפי שאמרתי,כשמפמפמים לי על מישהו או משהו שהוא מושלם כל כך, אני מחפש את הפאקים.לרוב אני מוצא. האירוניה היא שדניאל היתה ועדיין בעדיפות ראשונה, למרות הכל.

דיי3

New member
צודק, זה נעשה גם לגבי קרן,. לגבי אורטל, היא

רחוקה מלהיות מושלמת. לפחות היא מכירה בכך. היא להוטה ללמוד, היא מודה שאף אחד לא לימד אותה.... הדבר היחיד שיש לי כלפיה זו אמפטיה. לגבי דניאל יש לי סלידה. קרן למרות הזיגזוגים שלה בין אדם טוב לאדם רע, הרבה יותר מתקבלת אצלי. יש לי מעין אהדה קטנה כלפיה בשל אישיותה. רחוק רחוק נמצאת דניאל שכולה רוח וצילצולים.

easternstar

New member
כמו בשאר השעשועונים מיליון על הכף. למי תיתן

את המיליון? האם האוהדים/ אוהדות משנות את ההעדפה שלך בקבוצת כדורגל, בספורט, או בשירה? אני גם לא רואה משהו רע בתמונות של דניאל או אורטל ומצידי יכולים להעלות פה גם תמונות של גב משתזף. אני לא חושב שהתמונות מביעות הערצה אלא סתם משהו שנעים בעין לשולח. התמונה יכולה להזכיר את הרומן הצעיר של השולחת לפני שנשאה(דניאל ואיתן), מישהי שדומה למישהי אהובה ומוכרת (אורטל) (אנחנו לא רואים תמונות אחרות בפורומים) אנחנו מביטים בתמונות מסרטים ומתוכניות טלוויזיה. אני לא בטוח שיש הבדל.

poseidon111

Active member
ראשית,כתבתי שלא שינו את דעתי

שנית,כן.אני לא אוהד את ביתר ירושליים בגלל האוהדים שלה.אני אוהד את אייאקס בגלל האוהדים שלה.אני מתחבר לקבוצה,שמעבר לספורט מייצגת ערך מוסף.אוהדים הם דוגמא טובה. שלישית,כשתמונות נשלחות כי זה מזכיר לשולח,רגע ענוג ופרטי,זה לא ענייני.הייתי שמח לראות את האורגינל. רביעית,ההבדל הוא עצום.הוא מתבטא בעניין מטרת שליחת התמונה מלכתחילה. חמישית,אני לא בטוח שירדת לסוף דעתי בעניין שליחת תמונה.אתה לא יכול לעשות את ההפרדה ולהתיחס אל כך ללא הקונטקסט של כל ההודעה.

easternstar

New member
ממ..זה באמת עניין של שוני בהשקפות

אני אישית לא "אוהד שרוף" של קבוצת כדורגל אבל כמה ממכרי הם "אוהדי הפועל ת"א." אני לא מבין איך מצב רוח יכול לההרס בגלל הפסד במשחק כדורגל או להיפך אבל אני שמח שיש משהו שעושה להם טוב. באותה הבנה אני מתיחס לאהדה כאן בפורום לדמות זו או אחרת. לא שונה מאהדה לקבוצת כדורגל אצלנו הגברים אבל את האהדה הזאת כולם מקבלים בהבנה. לנשים יש את "קבוצת הכדורגל" שלהן ולא מפתיע שזאת בחורה ורצוי עם אהבה.

poseidon111

Active member
אבל איסטרן,אני לא דיברתי על אהדה

גם אני אוהד דמות אחת ולא אוהד דמות אחרת.אני דיברתי על מה שנראה לי כאידאליזציה חסרת חוש ביקורת לחלוטין, של דמות טלוויזיונית.

easternstar

New member
אני חושב שבמקרה הספיציפי הזה זה רק

היה נדמה לך. כמה פעמים היא כתבה שזה הזכיר לה את הרומן שלה ושל בעלה בצעירותה ונעים לה להזכר. זה הכל..

adiyon2

New member
אם הם אוהדי הפועל תל אביב

הם רגילים להתבאס, למרות שבשנים האחרונות יש טיפה נחת (לא השנה כנראה). מבינה למה הם מתבאסים.

easternstar

New member
../images/Emo9.gif זו כבר היסטוריה. אפילו אריק אינשטיין שר

"הפועל שוב הפסיה. ואיזה מסכנים האוהדים.."

adiyon2

New member
ההיסטוריה חוזרת

כי נראה לי הפועל ת"א השנה הולכת לאבדון.

אני אוהדת את בית"ר למרות האוהדים שלה

אני רק מקווה שלא תופתע לשמוע שיש המוני אוהדים כמוני, שהם הרוב. לעומת קבוצה של כמה מאות, שעושה דרעק. רק אל תגיד לי שאוהדי קבוצות אחרות מושלמים. כי אז אני ממש אתעצבן, לאור דברים שאני אישית ראיתי על המגרשים.

poseidon111

Active member
את מדברת עם אדם שלא הלך למגרש כדורגל

כי אין אף קבוצה שאני מוכן לשלם כרטיס עבורה. לעומת זאת כדורסל זו אופרה אחרת.בזמנו שיחקתי,והיום אני אוהד. בקיצור כדורגל לא מעניין (פרט למונדיאל),כדורסלhere i come

וואו..למה ככה? מניחה שחלק מהדברים מופנים אלי

התמונות הן בשביל הכייף ובשביל מי שהפסיד, לא כולם יושבים בבית וצופים, יש מי שרוצה להתעדכן ועבורו אני ושכמותי מצלמות ומעלות לפורום, האופצייה קיימת אז למה לא? זה נחמד ואם אין לך מה לעשות איתן, דפדף. ג'אסטין ביבר? אפילו הקטנה שלי לא בעניין שלו...
אני לא טיפשה ולא ילדה (גם לא יותר מזה) זה היה לא במקום. התארים שאני מכנה אותם הם בצחוק ואם זה לא הובן, אז לא נורא, אולי עכשיו. בעיני הם הזוג היחיד האמיתי בוילה. אותי הם מרגשים ברגעים מסויימים וכייף לי לצפות בהם, זה רע לשתף? לא הייתי צופה בתוכנית שלא מרגשת אותי בכלל. מטרת הפורום היא לעשות בדיוק את זה, לשתף ולקרוא דיעות של אחרים, אז אני משתפת. ההאדרה שלי את דניאל נובעת מעצם העובדה שאני לא מוצאת שום דבר איכותי בדיירים האחרים במיוחד בדיירות, אף אחת לא הרשימה אותי במיוחד, מאחר וכך, אני מתמקדת בה. אני לא מפמפמת לאף אחד שום דבר, יש את האופצייה שלא לפתוח כל הודעה, תעשה בה שימוש, גם אני עושה. I come in peace.

adiyon2

New member
צליל, אני חושבת שכוכב התכוון לפרגן לך

תמשיכי לשים תמונות, זה אחלה.

easternstar

New member
בהחלט פירגנתי../images/Emo140.gif

התמונות אהובות ונחמדות ו"עושות טוב" למי שלא ראה. אגב, באותה נשימה אני אפרגן גם לאוהדים אחרים שישימו תמונות. לדעתי זה נחמד.

למעלה