ריפרפתי, יש מכל וכל, למה שווה?
A andy181 New member 14/9/11 #26 חח ושוב אין התייחסות לדני ואיתן זה כבר ממש עצוב, נראה לי שכחו שהם בכל קיימים...
צ צליל לא מכוון1 New member 14/9/11 #30 איך אפשר לכתוב עליהם אם הם לא מופיעים בתוכנית ? העלימו את הזוגיות הזאת לחלוטין, זו תוכנית חדשה בשם "הרווקה הפאטתית" .
איך אפשר לכתוב עליהם אם הם לא מופיעים בתוכנית ? העלימו את הזוגיות הזאת לחלוטין, זו תוכנית חדשה בשם "הרווקה הפאטתית" .
מ מיצי החתולה5 New member 14/9/11 #35 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הפכו את זה לתוכנית הרווקה. התוכנית שקרן מכבת בה. אם הם מראים את איתן ודניאל, אז זה רק לכמה דקות במשדר.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הפכו את זה לתוכנית הרווקה. התוכנית שקרן מכבת בה. אם הם מראים את איתן ודניאל, אז זה רק לכמה דקות במשדר.
ה הבא7 New member 14/9/11 #81 תאמיני לי שאם איתן ודניאל היו מעניינים היו מראים אותם , איתן חסר כריזמה לחלוטין, כל הזמן מפהק הוא מעייף ברמות ודניאל נדבקה ממנו, היא רוצה להראות שיש להם הרבה תכונות דומות ומתנהגת כמוהו הקיצר חסר שם פלפל, והרבה.
תאמיני לי שאם איתן ודניאל היו מעניינים היו מראים אותם , איתן חסר כריזמה לחלוטין, כל הזמן מפהק הוא מעייף ברמות ודניאל נדבקה ממנו, היא רוצה להראות שיש להם הרבה תכונות דומות ומתנהגת כמוהו הקיצר חסר שם פלפל, והרבה.
ד דידי 9 New member 14/9/11 #159 כל הזמן מראים את איתן ודניאל!הם משעממים ועדין מראים אותם בלי הפסקה. אני חושבת שאם הם ימשיכו להראות את איתן ודניאל-לא יהיו להם צופים!!
כל הזמן מראים את איתן ודניאל!הם משעממים ועדין מראים אותם בלי הפסקה. אני חושבת שאם הם ימשיכו להראות את איתן ודניאל-לא יהיו להם צופים!!
צ צליל לא מכוון1 New member 14/9/11 #17 ביום חמישי תהיה תוכנית בשידור חי ובה תחזיקו חזק- יראו את הקטעים הכי מצחיקים, הכי מרגשים והכי מרתקים שטרם ראינו. שוב תוכנית על קרן?
ביום חמישי תהיה תוכנית בשידור חי ובה תחזיקו חזק- יראו את הקטעים הכי מצחיקים, הכי מרגשים והכי מרתקים שטרם ראינו. שוב תוכנית על קרן?
מ מיצי החתולה5 New member 14/9/11 #19 צהרים טובים היה משהו מעניין? הם צריכים לעשות עוד משהו חוץ מלישון במשימה?
ה האחות הגדולה123 New member 14/9/11 #23 לפעמים לפהק, לעשן, לא משהו שהשתנה מתחילת התוכנית! אפילו איתן כבר מעשן, או שההפקה צילמה אותו בטעות,כי הוא מסתיר את זה מאיתנו? ההפקה הפסיקה לשדר את בית האבות המתעצם שם!
לפעמים לפהק, לעשן, לא משהו שהשתנה מתחילת התוכנית! אפילו איתן כבר מעשן, או שההפקה צילמה אותו בטעות,כי הוא מסתיר את זה מאיתנו? ההפקה הפסיקה לשדר את בית האבות המתעצם שם!
מ מיצי החתולה5 New member 14/9/11 #32 הוא מעשן גם אתמול הבמאי העביר לשניה לחצר . ראו את איתן לוקח סיגיריה וסגרו את המצלמה. מקודם הוא שוב עישן וסגרו את המצלמה
הוא מעשן גם אתמול הבמאי העביר לשניה לחצר . ראו את איתן לוקח סיגיריה וסגרו את המצלמה. מקודם הוא שוב עישן וסגרו את המצלמה
מ מיצי החתולה5 New member 14/9/11 #18 צהרים טובים ההפקה פשוט מזלזלת בצפים. לא מספיק שהם נותנים משימה. נותנים להם לשיון במסגרת המשימה. ממש בית אבות. עכשיו מראים את יוני יושן ומחופש לזקן.
צהרים טובים ההפקה פשוט מזלזלת בצפים. לא מספיק שהם נותנים משימה. נותנים להם לשיון במסגרת המשימה. ממש בית אבות. עכשיו מראים את יוני יושן ומחופש לזקן.
ר רינתי77 Active member 14/9/11 #22 היי מיצי! כבר מזמן מזלזלים בנו וכנראה שאנחנו כל כך מעטים( לפי נתוני הרייטינג בריצפה) ולהם ממש לא איכפת מה אנחנו חושבים..
היי מיצי! כבר מזמן מזלזלים בנו וכנראה שאנחנו כל כך מעטים( לפי נתוני הרייטינג בריצפה) ולהם ממש לא איכפת מה אנחנו חושבים..
G goodpink New member 14/9/11 #41 כל כך מגיע להם הרייטנג העלוב אחרי העריכה המגמתית שלהם והפייבוטיזם הגלוי למתמודדים מסויימים. גועל של הפקה.
כל כך מגיע להם הרייטנג העלוב אחרי העריכה המגמתית שלהם והפייבוטיזם הגלוי למתמודדים מסויימים. גועל של הפקה.
ש שריוקי New member 14/9/11 #25 גם אי-תן יצא להפסקת סיגריה ובקש כנראה שפשוט..יעצרו את השידור...נחמד לא?