סגרו את המצלמות
צ צליל לא מכוון1 New member 14/9/11 #24 סבא מעשן, לא בריא בכלל...../images/Emo12.gif אחרי שאתמול חשבתי שדמיינתי............היום יש לי הוכחה. לקח להם כמה שניות להזיז את המצלמה משם.
סבא מעשן, לא בריא בכלל...../images/Emo12.gif אחרי שאתמול חשבתי שדמיינתי............היום יש לי הוכחה. לקח להם כמה שניות להזיז את המצלמה משם.
D da26 New member 14/9/11 #122 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif נשאר שם מישהו שלא מעשן ? חוץ מאתי??
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif נשאר שם מישהו שלא מעשן ? חוץ מאתי??
T thisisme4 New member 14/9/11 #138 מהה איתן מעשן??? ממתי? הוא לא עישן בחיים.. וואי לא יאומן כמה הסיגריות האלה ממכרות!!!! אי אפשר לברוח. הוא כנראה בלחץ... בינתיים אני תקועה בלי סיגריות לעוד שעה שלמה!!!!!!!!
מהה איתן מעשן??? ממתי? הוא לא עישן בחיים.. וואי לא יאומן כמה הסיגריות האלה ממכרות!!!! אי אפשר לברוח. הוא כנראה בלחץ... בינתיים אני תקועה בלי סיגריות לעוד שעה שלמה!!!!!!!!
K KEEK Member 14/9/11 #140 מסתבר שהוא מעשן בסתר רק בחצר של הבנים ולא מצלמים אותו אבל כמה אנשים עירנים תפסו אותו לפני שהמצלמה עברה..
מסתבר שהוא מעשן בסתר רק בחצר של הבנים ולא מצלמים אותו אבל כמה אנשים עירנים תפסו אותו לפני שהמצלמה עברה..
ק קייזר סוזי New member 14/9/11 #40 זהו ש.. אני חשבתי שגם את הבנות מאפרים.. מה נסגר עם זה.. ומה לעזאזל המשימה??? להתאפר??
צ צליל לא מכוון1 New member 14/9/11 #43 לקראת ערב אולי נדע....זוכרים את מסיבת המסכות? שרק התחילה בשתיים לפנות בוקר? נראה לי שגם כאן זה ייקח כמה שעות טובות. ההפקה הזאת חולה בכל התחלואים שרק אפשר להעלות על הדעת, ביזיון.
לקראת ערב אולי נדע....זוכרים את מסיבת המסכות? שרק התחילה בשתיים לפנות בוקר? נראה לי שגם כאן זה ייקח כמה שעות טובות. ההפקה הזאת חולה בכל התחלואים שרק אפשר להעלות על הדעת, ביזיון.
G goodpink New member 14/9/11 #42 למה איפרו את איתן כאילו הוא מצורע? בן ואורן נראים הכי טוב כזקנים. למה איפרו את איתן כאילו הוא מצורע מה העניין האם גם בזה הם מראים פייבורטיזם? הרי לאנשים מסויימים מראה החיצוני יכול להשפיע על ההצבעה שלהם וזה גועל מה שעשו לו על הפרצוף.
למה איפרו את איתן כאילו הוא מצורע? בן ואורן נראים הכי טוב כזקנים. למה איפרו את איתן כאילו הוא מצורע מה העניין האם גם בזה הם מראים פייבורטיזם? הרי לאנשים מסויימים מראה החיצוני יכול להשפיע על ההצבעה שלהם וזה גועל מה שעשו לו על הפרצוף.
צ צליל לא מכוון1 New member 14/9/11 #45 איתן מספר לבנים שהלך לישון בבעסה בגלל המועמדות של דניאל להדחה. אורן מעודד אותו שאין לדעת מה משדרים ואולי בחוץ מסמפטים את קרן בגלל שחטפה פגיעה.
איתן מספר לבנים שהלך לישון בבעסה בגלל המועמדות של דניאל להדחה. אורן מעודד אותו שאין לדעת מה משדרים ואולי בחוץ מסמפטים את קרן בגלל שחטפה פגיעה.