שרשור צהריים

KEEK

Member
איתן אומר לבנים שהיה לו קשה אתמול בלילה

בגלל שדניאל מועמדת. אורן מניח שקרן עקפה אותה בהצבעות כי היא נפגעה יותר בתוכנית..

Rach31

New member
מיצי, בשיא הכנות, זה באמת מעניין אותך?

כשאני רוצה לצפות בתוכנית טלוויזיה אני רוצה לראות אישיות מגוונת, שיחות עומק, עניין, התפתחות של דמות ולצערי כמה שדניאל באמת ילדה חמודה היא בדיוק זה, ילדה קטנה וטחונה שאין שום התפתחות עם הדמות שלה, גם כשמישהו יושב לדבר איתה היא מהנהנת ולא משתפת כי היא מפחדת מה יגידו על הזמן וככה יצא שיש דמויות אחרות מעניינות יותר. אתי, אורטל וקרן הן דמויות שכל הזמן קורה להן משהו, יש שינוי במצב שבו הן נמצאות וזה בעיקר מעניין את צופיי הריאלטי. אם היו מראים את איתן ודניאל אז כצפוי הרייטינג היה ממשיך לצנוח!

lilacva

New member
גם ההפקה דאגה לנטרל אותם

איתן ודניאל תמיד נמצאים במצלמות הצדדיות אני תמיד רואה אותם יחד, הם מדברים המון הוא מאוד אוהב אותה, חוץ מזה זה משקף הצבעות של שעה בלבד, אני מאוד מקווה שבגמר התוצאות יהיו לטיובת דניאל, היא וקרן עברו את הדרך הארוכה ביותר בתוכנית ולשתיהן הן עשו את התוכנית, דניאל הרימה להם את הרייטינג בנשיקה שלה עם איתן, יש בין איתן לדניאל עוד הרבה מעבר.....

andy181

New member
צליל העניין של הכסף לא רלוונטי לבחירה של

הזוכה...כמו שזה לא שיקול עבור מי שתומך בדניאל.

goodpink

New member
אבא שלו אמיד סיפר שיש לו חדר עם סנוקר כמו

בתוכנית כמו חדר קולנוע כזה ... מבחינת מצב כלכלי לא מגיע לו אם זה הקרטריון היחידים שצריכים את הכסף זה אתי אורטל וחן

KEEK

Member
אני חייב להודות שאני לא סובל שתמיד יש אנשים

שנכנסים למצב הכלכלי של המתמודדים בתוכניות האלה זה חישוב כל כך מעצבן ולא קשור..

goodpink

New member
זה להיות בת יענה-הציבור הישראלי הוא לישכת סעד

המציאות הראתה שבתוכנית ריאלטי הציבור הישראלי מעניק את הכסף למי שזקוק לו ביותר שיפרה-סיבה כלכלית דודי-סיבה כלכלית אלירז-סיבה כלכלית גקי-סיבה כלכלית זה לא משנה מה הסיבות שהביאו את המתמודדים לגמר האופי התנהלות וכו' או שזה יכול להיות גם חלק מהסיבה שהם נבחרו העובדה היא שהמתמודדות שהיו זקוקים לכסף הכי הרבה זכו. מניחה שההפקה מודעת לכך ולכן ההתעסקות במעמד הכלכלי של דניאל מגיא פינס בשתי תוכניות רצוף מקומם הרי גיא פינס למעשה זה פרסום מטעם ההפקה. זה מוריד לדניאל את הסיכויים. פעם ציינו זאת במפורש שהיא אמידה ולא צריכה את הכסף ופעם שניה עם הסיפור של סבא שלה תוך איזכור של אביה. שציינו שדניאל לא צריכה את הכסף למה ליה צריכה את הכסף? למה קרן צריכה את הכסף? אולי יתנו גם הערות בנושא או שלא ייצנו את זה בכלל כי פוגע בסיכויים של דניאל. עכשיו הערה היתה כללית או מיועדת למישהו ספציפי?

KEEK

Member
את רואה שאת מצליחה להשתחרר מקרן

יוצאות לך הודעות לעניין
מסכים עם כל מה שאמרת. בלתי נסבל לראות את ההתחשבנות הזאת למצב הכללי של המתמודד. אני חושב שמי שזקוק לכסף במקום ללכת לביטוח לאומי שיגש לאודישנים של האח הגדול. שם יש סיכוי יותר גדול שיראה כסף

KEEK

Member
ידוע עוד מהשרדות שהוא בא ממשפחה מסודרת

בעיקר מהצד של אמא. הדירה במגדל דיזינגוף לא מגיעה ממשכורת של מדריך גמילה מסמים.. הוא גם סיפר שאמא עדיין זאת שקונה לו את התחתונים..

את לא רואה איך הוא מתנהל בבית?

לא מזיז אצבע. מביאים לו , מבשלים לו, מכבסים לו , מנקים לו .....שייח.

למעלה