שרשור צהריים

KEEK

Member
"קרן, מה אני אוכל צהריים?"

ראית את הפרק אתמול? המשפט הזה אומר הכל.

N o a m V

New member
המשפט הזה גם אותי עצבן קצת

אבל לא ניראה לי שהוא קשור לחיי היום יום שלו. זה בא יותר מכיוון של התנשאות כזאת, אולי גם קצת זלזול בקרן, כי הרי הוא יודע שהיא כל הזמן רודפת אחריו, והוא יודע שהוא זה שמחליט בסוף אז הוא מרשה לעצמו לדבר ככה ולנצל את מעמדו .

KEEK

Member
אתמול בצהריים הבנים ניקו את המתחם שלהם

לגב הם נתנו לשאוב את הסלון במתחם הבנים גב צחק ואמר ליוני "לא צריך לשאוב.. אתה מכיר את השואב האנושי?" והרים כמה לכלוכים בולטים מהריצפה עם הידיים כמה שניות וזהו. בזמן שכל הבנים האחרים כן עשו את המטלות שלהם. עצלן כזה.. הוא גם לא סופר את הבנים ולא מכבד אותם אם אני הייתי יוני הייתי אומר לו להזיז ת'תחת שלו ולשאוב..

KEEK

Member
כל האישיות שלו ומה שהוא משדר לא ממש מסדר

לי עם התדמית של מכור לשעבר. הייתי מצפה שאחד כזה שהיה בתחתית של התחתית ידע להעריך יותר את החיים ואת האנשים סביבו. שיהיה פחות יהיר ומתנשא, ובטח לא כזה תאב בצע.

דידי 9

New member
גב בחור חכם, מצחיק,נעים-ויש לו בעיה.אז מה?זו

סיבה לשלול אותו? תגידו אתם מושלמים?! לא הייתם רוצים שאנשים יבואו אליכם ממקום של אהבה? ממקום של קבלה ממקום של לעזור לכם בשינויים בחיים שלכם? מה זה הבולשיט הזה??????????

צרצרה1

New member
איתן לא מפסיק לפהק גם בשידור החי

היצור הזה משועמם שזה מבהיל כבר. ללא אנשים סביב שיזריקו לו אנרגיה משלהם - הוא היה מגדל שורשים והופך לעץ סרק.

כל מי שבא לבקר אותם

רק החמיא להם ואמר להם שהם נהדרים ובלה בלה. בטח הם חושבים שהרבה אנשים צופים בה ושהתוכנית מצליחה. הם יקבלו את 15 דקות התהילה שלהם ויתעופפו מהר מהמרקע

goodpink

New member
ראיתם מסיבת רווקים את החברות המגעילות של ליהי

וקרן? האמת הפרק היה מאוד משעמם יותר כיף שמבאים לפנאל את אחת הבנות האיכותיות שהודחו.איילה משעממת למרות שנראתה טוב. היה ממש משעמם מה שכדאי לראות זה הקטע המצחיק שעשו לאורטל ואורן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על זה שהם לקונים ביותר חחחח מצחיק (זה היה אחרי הקטע הפותח) ובסוף לראות את החברות המכוערות של ליהי וקרן. ליהי פשוט חלולה הבחורה הזו מה שהיא והחברה שלה עשו כזו ילדותיות והיה מפחיד לראות את הפרצופים שלהם. וחברה של קרן מכוערת כמוהה גבר כמוהה דומה לה מאוד במראה החיצוני. שהגישה שדיברה עם גב גועל.

JasPoint

New member
ההפקה לא צריכה להתפלא על הרייטינג המתרסק

פחות מ-11% לפרק של אתמול. הפכו את ערוץ הדור הבא לערוץ הסנוקר הראשון בעולם. כל פעם שהיה משהו טיפה מעניין העבירו מצלמה. איך אפשר להתמכר ככה לתוכנית? זה רק גורם לצופים לנטוש, במיוחד לאלה שהזמינו את הערוץ. על זלזול בצופים משלמים ביוקר. הדבר הכי מדהים זה שהם לא לומדים כלום ולא מפיקים לקחים.

דדשא

New member
נראה לי שהתוכנית התחילה רק היום../images/Emo6.gif

הבנים נראים ממש אמיתיים
והאמת היא שעכשיו הם בגילם האמיתי. עד היום הם התחזו לצעירים

דדשא

New member
הבנות אוטוטו יוצאות מחדר האיפור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מתח

למעלה