אבל לא ניראה לי שהוא קשור לחיי היום יום שלו. זה בא יותר מכיוון של התנשאות כזאת, אולי גם קצת זלזול בקרן, כי הרי הוא יודע שהיא כל הזמן רודפת אחריו, והוא יודע שהוא זה שמחליט בסוף אז הוא מרשה לעצמו לדבר ככה ולנצל את מעמדו .
לגב הם נתנו לשאוב את הסלון במתחם הבנים גב צחק ואמר ליוני "לא צריך לשאוב.. אתה מכיר את השואב האנושי?" והרים כמה לכלוכים בולטים מהריצפה עם הידיים כמה שניות וזהו. בזמן שכל הבנים האחרים כן עשו את המטלות שלהם. עצלן כזה.. הוא גם לא סופר את הבנים ולא מכבד אותם אם אני הייתי יוני הייתי אומר לו להזיז ת'תחת שלו ולשאוב..
לי עם התדמית של מכור לשעבר. הייתי מצפה שאחד כזה שהיה בתחתית של התחתית ידע להעריך יותר את החיים ואת האנשים סביבו. שיהיה פחות יהיר ומתנשא, ובטח לא כזה תאב בצע.
סיבה לשלול אותו? תגידו אתם מושלמים?! לא הייתם רוצים שאנשים יבואו אליכם ממקום של אהבה? ממקום של קבלה ממקום של לעזור לכם בשינויים בחיים שלכם? מה זה הבולשיט הזה??????????
וקרן? האמת הפרק היה מאוד משעמם יותר כיף שמבאים לפנאל את אחת הבנות האיכותיות שהודחו.איילה משעממת למרות שנראתה טוב. היה ממש משעמם מה שכדאי לראות זה הקטע המצחיק שעשו לאורטל ואורן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על זה שהם לקונים ביותר חחחח מצחיק (זה היה אחרי הקטע הפותח) ובסוף לראות את החברות המכוערות של ליהי וקרן. ליהי פשוט חלולה הבחורה הזו מה שהיא והחברה שלה עשו כזו ילדותיות והיה מפחיד לראות את הפרצופים שלהם. וחברה של קרן מכוערת כמוהה גבר כמוהה דומה לה מאוד במראה החיצוני. שהגישה שדיברה עם גב גועל.
פחות מ-11% לפרק של אתמול. הפכו את ערוץ הדור הבא לערוץ הסנוקר הראשון בעולם. כל פעם שהיה משהו טיפה מעניין העבירו מצלמה. איך אפשר להתמכר ככה לתוכנית? זה רק גורם לצופים לנטוש, במיוחד לאלה שהזמינו את הערוץ. על זלזול בצופים משלמים ביוקר. הדבר הכי מדהים זה שהם לא לומדים כלום ולא מפיקים לקחים.