קרן לגמרי איבדה את הבטחון העצמי שלה, מסתובבת אחרי גב כמו צל.
ק קייזר סוזי New member 17/9/11 #82 מגיע לה אני עכשיו רואה סרטונים מפעם, ולחשוב שעוד נרגעה הסלידה שלי ממנה. איכס
מ מעקודה מחמרה New member 17/9/11 #94 אופי אי אפשר לשנות אני מקוווה שההורים שלה מאוד "גאים" בש***טה שלהם
מ מעקודה מחמרה New member 17/9/11 #87 אם זאת הייתה הבת שלי הייתי מוציאה אותה מהשערות קש שלה משם+שתי סטירות וישר לחינוך מחודש מהלידה ועד......
אם זאת הייתה הבת שלי הייתי מוציאה אותה מהשערות קש שלה משם+שתי סטירות וישר לחינוך מחודש מהלידה ועד......
K KEEK Member 17/9/11 #92 אמא שלה מנותקת מהמציאות יותר ממנה היא באה לפגוש את הבת שלה והתעסקה בלהטיף לאיתן וגב במקום שתדבר אל הבת שלה ותסביר לה איך היא נראת בחוץ ותכניס בה קצת היגיון. מסתבר שהבת יצאה כמו האמא, בודקת פאקים אצל אחרים בלי לראות מה קורה אצלה בבית.
אמא שלה מנותקת מהמציאות יותר ממנה היא באה לפגוש את הבת שלה והתעסקה בלהטיף לאיתן וגב במקום שתדבר אל הבת שלה ותסביר לה איך היא נראת בחוץ ותכניס בה קצת היגיון. מסתבר שהבת יצאה כמו האמא, בודקת פאקים אצל אחרים בלי לראות מה קורה אצלה בבית.
מ מעקודה מחמרה New member 17/9/11 #100 אמא שלה נראית בדיוק כמוה היא הראי הבת שלה רומניה מ*******חה ותחמנית
ר רינתי77 Active member 17/9/11 #130 למה לומר את זה כגנאי, למה? אם הייתי אומרת על אתי " מרוקאית מס***ה", איך היית מקבלת את זה?
ר רינתי77 Active member 17/9/11 #142 לגנות מישהו על בסיס עדתי זה לא חופש הדיבור. זה חופש הגזענות. אבל היי...אם זה מה שאת חושבת, בסדר. אני, מכל מקום אשמור את דעתי עליך לעצמי. קוראים לזה חופש השתיקה.
לגנות מישהו על בסיס עדתי זה לא חופש הדיבור. זה חופש הגזענות. אבל היי...אם זה מה שאת חושבת, בסדר. אני, מכל מקום אשמור את דעתי עליך לעצמי. קוראים לזה חופש השתיקה.
מ מעקודה מחמרה New member 17/9/11 #139 למה? כי............רומנייה=ערסית=קרן ומה לעשות שהרומנים רובם נחשבים כערסים של האכנזים
ק קייזר סוזי New member 17/9/11 #165 את מדברת שטויות זה לא מכבד אותך ולא מכבד את יושבי הפורום שמשתדלים מאוד לשמור על איכות כאן. חיזרי בך, זה מכוער.
את מדברת שטויות זה לא מכבד אותך ולא מכבד את יושבי הפורום שמשתדלים מאוד לשמור על איכות כאן. חיזרי בך, זה מכוער.