שרשור צהריי שבת מספר 2

goodpink

New member
האם יעלימו את הקטע של החברות של קרן וליהי?

החברה של ליהי וליהי ממש יצאו ילדותיות לא חכמות ביותר במפגש שלהם כמו ששודר במסיבת רווקים כמו כן החברה של קרן נראית כמוה ונראית כמו גבר ממש גבר לא יפה בכלל והתקיפה של גב האם יעלימו את הקטע הזה או ישדרו אותו ביום ראשון הם העלימו אותו במפרק המועמדות להדחה מאחר ויכל לפגוע בפייבורטית שלהם והיה להם כבר את התוצאה הרצויה. ישדרו את זה בכל זאת?

meytula

New member
למה דניאל אוכלת סרטים שהיא שמנה?

הגוף שלה ממש יפה

niva99

New member
נו את מכירה את זה

שבנות לפעמים מתמסכנות בסתם, בכאילו הגוף שלהן לא יפה כשהן יודעות שלמעשה המצב הוא להפך.

רינתי77

Active member
לנשים באופן עקרוני יש בעיה עם דימוי הגוף

שלהן. נשים מהממות, שנמצאות ברשימה של הנשים היפות בעולם, מספרות ברעיונות שהן לא מרוצות מחלק זה או אחר בגופן. לעומת זאת הגברים חיים עם עצמם בשלום מבחינה זו.גם עם קרחת וכרס הם חושבים שהם נראים על הכיפאק....

רינתי77

Active member
אם יש אחת כזאת, צריך לחסל אותה מיד..!

חוצפה! להוציא את כולנו רע, אחרי כל מה שסבלנו...

רינתי77

Active member
מאז שחזרו מיוון, קרן וגב מדגמנים זוגיות

לוחצת ומבלים כל רגע פנוי ביחד. כנראה שניצלו את העדרות המצלמות לתכנן אסטראטגיה כמו שצריך...

שיהיה להם בכיף

נראה כמה זה יחזיק בחוץ. זה בדיוק כמו סער ואיילה לדעתי. רק שלפחות אצל סער ואיילה היו עיניינים

anonimit75

New member
נחיה ונראה. אני דווקא משתכנעת שגב מתאהב

באמת... בימים האחרונים הוא מתייחס לקרן כמו הגבר האידיאלי אני בעצמי מתאהבת בו. הוא מושלם!!! יש לי באמת אמונה שהוא מתאהב בה....

יש חדש

גב סופר את השעות/דקות/ששיגמר היום השאלה שלי אם הוא באמת "התאהב" בקרן וטוב לו בחברתה, למה הוא מחכה שיסתיים היום?

למעלה