ועל זה נאמר הגמל לא רואה את הדבשת.......... ואני גם מוסיפה גם קשה לנגוע ולגעת
I izmeral1 New member 17/9/11 #166 ועל זה נאמר הגמל לא רואה את הדבשת.......... ואני גם מוסיפה גם קשה לנגוע ולגעת
ק קייזר סוזי New member 17/9/11 #86 ת'אמת? לא ליהי אתמול בכתה שעה וטחנה תמ'ח על למה הקהל לא אוהב אותה.. קרן וגב מפגינים זוגיות בלי נגיעות.. אולי נשיקות יבשות בפה. אתי, נו זאת אתי.. בקיצור, לא משה מיוחד. בגדול, כולם מתחילים להרגיש את הסוף ואת הכסף טוב טוב.
ת'אמת? לא ליהי אתמול בכתה שעה וטחנה תמ'ח על למה הקהל לא אוהב אותה.. קרן וגב מפגינים זוגיות בלי נגיעות.. אולי נשיקות יבשות בפה. אתי, נו זאת אתי.. בקיצור, לא משה מיוחד. בגדול, כולם מתחילים להרגיש את הסוף ואת הכסף טוב טוב.
ק קייזר סוזי New member 17/9/11 #90 כרגע אני בוכה כי הדלקתי בשביל לראות על מה היא בוכה.. ומה שאני מקבלת זה קולות של בליעה ולעיסות, פפפפ $#$@$#@$#@#$#@$.
כרגע אני בוכה כי הדלקתי בשביל לראות על מה היא בוכה.. ומה שאני מקבלת זה קולות של בליעה ולעיסות, פפפפ $#$@$#@$#@#$#@$.
W webguy New member 17/9/11 #95 לפי וואלה 17:12 אורטל לבדה בחצר והדמעות זולגות אולי אלו הגעגועים הבייתה. כשאתי וחן שואלות אותה מה קרה היא אומרת שזב סתם מהשמש. גם לנו תמיד השמש גורמת לבכות
לפי וואלה 17:12 אורטל לבדה בחצר והדמעות זולגות אולי אלו הגעגועים הבייתה. כשאתי וחן שואלות אותה מה קרה היא אומרת שזב סתם מהשמש. גם לנו תמיד השמש גורמת לבכות
N niva99 New member 17/9/11 #96 הלב ממש נכמר איך בכתה בשקט ומחתה דימעה אתי שאלה אותה:"אורטל, את בורכה"? אורטל: "לא, זה סתם מהשמש"... מעניין האם זה בגלל שירדו עליה כי סידרה/ זרקה את התחתונים של אורן?
הלב ממש נכמר איך בכתה בשקט ומחתה דימעה אתי שאלה אותה:"אורטל, את בורכה"? אורטל: "לא, זה סתם מהשמש"... מעניין האם זה בגלל שירדו עליה כי סידרה/ זרקה את התחתונים של אורן?
N niva99 New member 17/9/11 #97 או שהיא מרגישה איך המיליון חומק ממנה בעיקבות תמיכת ההפקה בפייבוריטים שלה...
N niva99 New member 17/9/11 #107 געגועים לחיבוקים חמים מוקדש לאורטל http://www.youtube.com/watch?v=lmunFttm3Rw&feature=related
N niva99 New member 17/9/11 #111 עכשיו בוידוי לליהיא היא מתוסכלת מכך שבן לא מבין אותה - לא מחבק,מלטף אין קירבה. היא מרגישה שהוא כל הזמן בורח. "יש כ'כ הרבה דברים שאנחנו צריכים לעבוד עליהם כדי שזה יצליח".
עכשיו בוידוי לליהיא היא מתוסכלת מכך שבן לא מבין אותה - לא מחבק,מלטף אין קירבה. היא מרגישה שהוא כל הזמן בורח. "יש כ'כ הרבה דברים שאנחנו צריכים לעבוד עליהם כדי שזה יצליח".
צ צרצרה1 New member 17/9/11 #121 התכוונת לאור, לא לבן. אורטל בחיים לא היתה בוכה בגלל דביל מושרש ומכוער כמו בן
ה האחות הגדולה123 New member 17/9/11 #98 לדעתי ,אמוציות של מחזור שעושה מצבי רוח מוזרים מישהו זוכר מי נולדה ב6.8 ומי ב8.8 קרן ודניאל?
ה האחות הגדולה123 New member 17/9/11 #105 כרגע בדקתי בפמליה את תאריכי הלידה של קרן ודניאל לתאריך לידתו של איתן ויצא ששתיהן מתאימות לו ,אבל זאת שנולדה ב6.8 תיהייה זוגיות מושלמת עבורו. אז מי זוכר מי נולדה בתאריכים אלו? כי אני זוכרת שאלו תאריכי הלידה של אחת מהן.
כרגע בדקתי בפמליה את תאריכי הלידה של קרן ודניאל לתאריך לידתו של איתן ויצא ששתיהן מתאימות לו ,אבל זאת שנולדה ב6.8 תיהייה זוגיות מושלמת עבורו. אז מי זוכר מי נולדה בתאריכים אלו? כי אני זוכרת שאלו תאריכי הלידה של אחת מהן.