שרשור צהריי שבת 16/9

adiyon2

New member
אם זה כך אז הם יותר אפסים

ממה חששבתי. שמעתי על הקטע עם אורטל, אבל לא על הקטע עם קרן.

24שעות1

New member
יוני המוציא לפועל של תוכנית חיסול אורטל וקרן

השיחה שנערכה השבוע בין יוני איתן ובן אורן היה רק סטטיסט הזכירה לי שיחת עבר מאד מאד ישנה(נוסטלגיה) השיחה שהתקיימה באח הגדול 1 בסוכה ששי צבר וכל החברים תכננו איך להעיף את בובליל ואיך ליצור חרם עליו -כולנו זוכרים איך זה הסתיים באותו לילה זוהי בדיוק היתה רוח השיחה של איתן והחברים

goodpink

New member
לא היה דבר כזה. יוני בכל הזדמנות רק מרעיף

תשבוחות בקרן. ואם היה דבר כזה הביצוע של אורן גרוע ביותר גם לפגוע באיתן ודניאל בצורה כל כך לא נכונה קרוב לגמר ועוד דברים לא נכונים ועוד לספר לגב דברים שנאמרו בין הבנים כדי לצאת בסדר.

מאיפה הבאת את זה?

גם היום איתן דיבר איתם על הגמר והוא עדיין לא סגור על ליהי או אורטל. אז לא התקבלה שום החלטה, על קרן לא שמעתי כלום.

כמה בנות יש בגמר?

איך זה שאיתן כל הזמן מדבר על להדיח את אורטל הרי היא חזקה על ידי הקהל. ואז הוא לא יכול להדיח אותה.

24שעות1

New member
צליל -תקראי בעיון מה אני כותבת

השיחה נערכה באותו בוקר לאחר שגב וקרן טסו מאז היו שיחות נוספות בהקשר לגמר - ומי הכי פחות מסכנת להם את המיליון.

respect men

New member
אני צופה 24 ולא הייתה שיחה כזאת על קרן

וגם אף אחד פה לא שמע שיחה כזאת.אולי את לא הבנת אותם נכון

שמעתי את השיחה, לא נאמר על קרן כלום.

כן דובר על ליהי ואורטל ואיתן ביקש מהבנים שבמקרה והוא יצטרך לבחור שזו תהיה בחירה קודם כל שלהם. באותה שיחה הוא גם אמר שהחליט להשאיר את אתי לגמר. הם אמורים היו להבין מזה שהוא חושב אסטרטגית על המליון ולכן אורטל בחוץ. כל זה במידה ובכלל תהיה החלטה שלהם על הגמר ולא של הקהל מה שמאוד לא הגיוני. מה יעזור להם להתנהג לא יפה לקרן? יש לה את גב, היא לא צריכה אותם.-

sendibar0

New member
איתן רוצה את המיליון בשביל דניאל../images/Emo269.gif

ודניאל בשביל איתן
שניהם אנשים טובים שהכסף בכלל לא מענין אותם

24שעות1

New member
sendibar0 שכחת להוסיף העיקר מצאו אהבה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

על זה שיוני דיבר אליה לא יפה

מאז שהיא חזרה מיון, היא רגישה לכל מילה או מבט. אתמול גם אמרה לגב שלדעתה אורטל מרכלת עליה...ושהיא תתאכזב לגלות שזה נכון. הכל נובע מהעבודה שהיא בטוחה שכולם אכלו את הלב שלא נסעו.

respect men

New member
כולם שם התמרמרו עליהם

מסיבה אחת הגיונית וצודקת לא לקחו את המשימה ברצינות,ליהי ובן למשל כתבו דברים הרבה יותר אנושיים אחד לשני שלא נדבר על איתן ודניאל ואתי ויוני

נכון אבל..

טכנית זו לא אשמתם, זו אשמת הקהל? למרות שכבר היינו עדים לזיופים. זה לא מוכח, אבל מי שעולה תוך שעות מעטות ממקום שלישי למקום ראשון במשימת הכלבים... זה מריח מסריח. ובכל זאת, הם לא יודעים את זה, שיבואו בטענות לקהל.

שמעי, אני בדקתי אם אפשר להצביע

וההצבעה הייתה סגורה. כחצי שעה אחרי זה, מבלי שזה פורסם בשום מקום, ההצבעה התחילה , קרן וגב היו 50% והיו למעלה מאלף מצביעים. זה פשוט לא הגיוני. אח"כ הם גם שינו את מספר המצביעים והורידו את המספר (שזה לא הגיוני, מה מצביעים התחרטו על ההצבעה?) בסוף , הורידו בכלל את השורה של מספר המצביעים. כך שלי אין ספק שהיה שם משהו מסריח.

למעלה