שלא קולטים את התגובות שלה אם היא לא אומרת משהו. זה שיוני מגעיל ובאמת אוהב שצריכים אותו ואוהב להיות האוזן הקשבת של בנות לא קשור לעניין הוא מרעיף על קרן כל כך הרבה מחמאות ועשה את זה רק לפני מספר ימים הוא מרעיף עליה מחמאות הרבה יותר מאשר על דניאל. אפילו אתמול. גם אם אורטל שניסתה לעקוץ אותו או את אורן שהם שהיא ואורן ישבו במטבח ואורטל ניסתה להיות צינית או משהו ולעקוץ גם הוא לא סבל את זה וישר תקף אותה ואמר לה שאיתו היא לא יכולה לשחק את המשחקים האלה הוא לא קונה את זה ואורן לא רצה שיתחיל ריב למרות שבנקודה הזו יוני צדק יחסית ואמר לו להריע.
קרן בוכה שהוילה יוצא עליה, גב אומר לה להרגע ולא לקחת ללב, שהוא מחבק אותה ואומר לה איתה ולא יתן לאף אחד לפגוע בה. הוא אומר לה : "קרן, אני כאן, אם מישהו יפגע בך , אני אוציא לא את הגרוגרת...אני לא אתם לפגוע בך..." איזה חמוד... הוא אומר לה לא להתיחס אליהם, לנסות להבין מאיפה זה מגיע בלי לקחת את זה אישית.שזה שלהם ולא שלה... איזה בחור , אינטיליגנציה רגשית גבוהה ביותר. פשוט חולה על הבחור הזה
השפילה אותן ולכלכה עליהן,קראה להן בשמות גנאי והתעלמה מהן זה היה בסדר יאללה יאללה שתלך לספר סיפורי מיסכנות של שחקנית בטלנובלה למישהו אחר כל הבכי שלה לאורך כל העונה נועד לייצר אמפטיה אצל הצופים וההפקה עושה מזה עוגה
ומאז איתן רמז לה שאתי לא לרמה שלה ומאז הורידה הילוך עם אתי........והחברה שלא כל היום עם אתי מעניין שהוא לא אומר לה כלום על זה לה להיות עם אתי כי הוא פוחד ממנה
היא בכלל לא היתה נוכחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן עשתה את זה לבדה שלא לדבר על השיחה והיצמדות של ציר הרוע לבנים תכננה קרן. הרוע של קרן יוצא כל הזמן גם מאז המועמדות להדחה למרות הניסיון להסתיר אותו מראה אותו כל הזמן ונראה אותה בנוגע לבנות החדשות.
היית רוצה שהבת שלך תתחתן איתו? רק בגלל שלרגע יצא ממנו משהו אנושי, את אומרת שיש לו אינטליגנציה ריגשית גבוהה? הוא דואג למיליון, זה הכל. בעוד 10 ימים הוא בכלל לא יזכור מי זו קרן שחם?
כשקרן אמרה שהוא מעצבן אותה, אז הוא שאל "ומה יקרה בבית בחוץ עם אני אעצבן אותך?" היא אמרה : "כשאני מתעצבנת אני קמה ויוצאת מהבית" גב : "אם תלכי אני אפרק אותך"... ועכשיו - לגבי הדיירים הוא אמר " מי שיתייחס אלייך פה לא יפה ויפגע בך, אני אוכל לו את הגרוגרת"... מעניין מה אמא של קרן אומרת לעצמה, כשהיא שומעת את כל הביטויים האלה.........
ואולי זה משהו שהיה לו עוד לפני שהפך לנרקומן. בכל מקרה, גם ההתנהגות שלו כלפיה חסרת עידון, הוא רוב הזמן - נושך, מכה, אוחז בחוזקה, הכל בצחוק לכאורה... תוסיפו לזה את הביטויים האלימים ותבינו מי זה גב.
אותה ומחובר אליה ולכאב שלה. מה בעצם זה אומר ? שמי שפוגע בה פוגע בו והוא לא יגיב על כך בשתיקה...ושהוא לא יבליג .... הייתי רוצה שהגבר שלי יגיב בדיוק כך . הוא לא באמת מתכוןן שהוא יפרק אותה, זאת הדרך שלו להביע תסכול...